Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Asijetotu @Terka1702 v reálu jsou víc vidět ale nechci moc duchařit, radši ještě počkám co se ukáže v pátek nebo v sobotu, ještě nevím kdy udělám další test
Ahoj, my se snažíme od listopadu. Již jedno dítě máme, zatím neúspěšně, k tomu ještě v noci dvakrát kojim. Od té doby, co jsme se začali snažit, tak mám cyklus nepravidelný. V listopadu 14 dní zpoždění a teď mám po 14 dnech od konce menstruace špinění.
Takže to vidím na dlouhou cestu.
Jinak hodně štěstí všem a gratulace těm, co již mají pozitivní test.
![]()
@Sundance1 píše:
Holky, myslíte si, že jsem ovulaci propásla? Spodní test je dnešní, 14 DC. Druhý ze shora mi přijde, že se nejvíc blíží pozitivitě, ale to jsem byla 7DC, to bych měla ovulaci hrozně brzo. Nebo myslíte, že by ještě mohla být? Mám první normální cyklus po revizi, tak nevím, co čekat.
Ještě může být já měla pozitivní OV až 19 DC.
Všem co už našly // moc gratuluju 😊
Děvčata, teď jsem byla v Benu lekarne pro testy a mají akci 1+1 na těhotenské i ovulacni testy značky Livsane. To se hodí ne? ![]()
Dobré ráno skupinko, tak já dneškem končím letošní celoroční zklamání. 11DPO na testu bílo a migréna, což u mě se takhle hlásí příchod menstruace. No tak ale pozitivum. Leden začínáme konzultací u schopné gynekoložky, aby nám po 3 letech pomohla přivézt vytoužené dítě. Objednavala jsem se k ni už na podzim s myšlenkou, že k ni kdyžtak půjdu už jako těhotná na konzultaci. No a ba ne, budeme resit stále trvající problém. Tak nám držím palce ať ten následující rok je šťastnější ![]()
U mě už se něco začíná dít 🤭 tyhle raní stavy si pamatuji se Štěpánkem jenom ta bolest v podbřišku je pro mě nová, tak jen doufám že to všechno dopadne tak jak má. @Tynulevrtule1 určitě ti pomohou i po psychické stránce že pro to děláš něco víc
my na Štěpku čekali nekonečných šest let a po takové chvilce už má dva roky a kousek 🤦🏼♀️ strašně to teď letí
![]()
@Štěpínek1 držím pěstičky, ať je vše v největším poradku ❤️
@Tynulevrtule1 děkuju, ale ještě může MS přijít 🙁 ale doufám ve vánoční zázrak, že se žížalka pořádně zavrtá
❤️
@Štěpínek1 Drzim palce, zkousela jsi jeste testik nebo vyckavas? ![]()
@Mgree dneska jsem koupila, teď jsem v práci tak uvidím jestli zítra nebo v sobotu, ale ještě se bojím a radši se na to neupínám.
@Štěpínek1 Ja bych to uz videla hodne nadejne.
Pak dej fotecku. ![]()
Holky tak pozor 😂 mám radost tak se musím pochlubit. Poprvé mám teď pozitivní ovulacni test, chlap je samozřejmě na vánočním večírku 🙃 už od včera mě bolí dost podbrisek, tak jsem zkusila a je to ono😄 sex byl v utery večer, takže teď v době toho pozitivního testu je to už 48 hodin. To asi nic což😬 obavam se, že dnes nebude schopen😄
@deni2912 když je pozitivní dnes tak ovulace bude za 24-48 hodin tak by to mohlo stačit i zítra. My měli sex den před pozitivním OT a druhý den po a teď lovím 👻
tak to ještě není ztracený. Ono ty spermie si v těle na vajíčko počkají asi i tři dny, neboj ![]()