Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MadammeLu
Naděje umírá poslední a třeba nám odstartuješ vánoční babyboom ![]()
@MadammeLu
myslím, že každá holka tady by ti to přála. A zároveň každá to přeje i sama sobě ![]()
Taky se k Vám přesouvám z listopadu. 😊 Já teď první zkušenost s Utrogestanem a dnes 20 DC a zatím asi bez ovulace 🙄 Uvidíme, no… Asi bych to měla přestat tak řešit a hrotit. Ale zatím mi to teda úplně nejde… Moc všem do toho prosince držím pěsti a už teď se těším na přibývající fotky dvou čárek 👍
✊
Tak se taky přesouvám a věřím, že bude plno vánočních zázraků. ![]()
Dneska 5.dc, 3.cyklus s clostíkem 1-0-1 (3.-7.dc) a ve středu jdu na ultrazvuk, tak jsem zvědavá jestli budou zase 2 folíci a teoreticky v pátek 2.iui.
Dneska byl muž u androloga a fyzicky je prý vše ok, akorát na tu morfologii v ČR nic není (v usa lze léčit injekcema hcg). Uvidíme ještě jak dopadne hormonální profil, ale neviděl to tak černě a říkal, že tam vidí zlepšení za ty 2 roky. Tak snad se v tom 1% normálních najde konečně nějaká schopná.
Doufám, že po 4,5 letech to konečně vyjde a to 3.ivf už nebude potřeba. 🙏
Ahojky, taky se přidávám uz se snazime rok.
1 cyklus s Clos s ovitrelle nevyšel, a hrozne me to sejmulo brala jsem to jako nadeji…
Ted jedu 2 cyklus, pokud to nevyjde uz jdu na kliniku. Uz nejak psychicky nemuzu, a nici me to. Drzte se.
Holky jinak já dnes tedy 1DC začala užívat jeřáb ptačí.. u druhého dítěte, kdy se nám 7 měsíců nedařilo tak hned po prvním měsíci užívání jsem otěhotněla
tak zkusím zase ![]()
@Katka272
Taky jsem to četla, mám na něj zálusk od příštího cyklu, i když doufám, že nebude
Dnes 6dc ![]()
@Katka272 mohu se zeptat kde krom internetu ho sezenu a jaky je nejlepsi?
dekuji
@Sairi ty jo tak to nevím, kde kromě internetu
jedině nějaký obchod s bylinkami
za mě nejlepší tento na fotce:) před 4 lety jsme ho tady ve skupince braly asi 4-5 žen a všichni najednou otěhotněly po užívání
možná náhoda a možná ne ![]()
Ahoj, taky se přesouvám z předchozích skupinek.
Dneska 9DC, beru listovku, dávám si kontryhel až do ovulace a tento cyklus poprvé ještě inositol a od ovulace dál mám nachystaný drmek, snad zabrání špinění, které jinak brzo po ovulaci přichází… Taky jsem byla na začátku cyklu na odběrech pro hormonální profil a mám jít ještě jednou, jak bude ovulace, takže ovulaci testovat musím… Tak jsem i zvědavá na výsledky. ![]()
Před třemi roky se nám zadařilo po pár neúspěšných měsících přesně na Vánoce
tak třeba to klapne zas. ![]()
Ahoj, tak já se taky přesouvám sem. Od začátku listopadu jsem spíš tichý pozorovatel a řekla jsem si, že to nebudu řešit. Do ms mám týden, ale myslim, že u mě ovulace proběhla dříve, ale tento měsic jsem se vyprdla na testovani. Ve středu jsem teda měla bolesti jak kdybych to měla dostat
tak nevim zda by se jednalo o uhnizďovani? tento měsic jsem ťukam bez špiněni. Minuly měsic jsem špinila 3 dny co jsem měla 4 dny po ovulaci. Tak moc si holky přeju aby to už konečně vyšlo
teoreticky pokud ovu proběhla dřiv, tak by mi možna test i něco ukazal, ale už se bojim testovat.
@lillych tak uvidíš ale zatím to podle toho co říkáš vypadá nadějně
já bych počkala aspoň den do ms, je to sice těžký ale přeci jen
jak dlouho se snažíte? Jinak moc držím pěsti aby to vyšlo samozřejmě ![]()