Snažení prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
209
24.11.23 12:14

@Katka272 ještě mám pidi naději 5 dní :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
24.11.23 12:26

@MadammeLu
Naděje umírá poslední a třeba nám odstartuješ vánoční babyboom :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
24.11.23 12:59

@Lupikk ani nevíš, jak si to přeji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
24.11.23 14:58

@MadammeLu
myslím, že každá holka tady by ti to přála. A zároveň každá to přeje i sama sobě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
24.11.23 15:32

Taky se k Vám přesouvám z listopadu. 😊 Já teď první zkušenost s Utrogestanem a dnes 20 DC a zatím asi bez ovulace 🙄 Uvidíme, no… Asi bych to měla přestat tak řešit a hrotit. Ale zatím mi to teda úplně nejde… Moc všem do toho prosince držím pěsti a už teď se těším na přibývající fotky dvou čárek 👍 :wink: ✊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
24.11.23 16:38

Tak se taky přesouvám a věřím, že bude plno vánočních zázraků. :srdce:
Dneska 5.dc, 3.cyklus s clostíkem 1-0-1 (3.-7.dc) a ve středu jdu na ultrazvuk, tak jsem zvědavá jestli budou zase 2 folíci a teoreticky v pátek 2.iui.
Dneska byl muž u androloga a fyzicky je prý vše ok, akorát na tu morfologii v ČR nic není (v usa lze léčit injekcema hcg). Uvidíme ještě jak dopadne hormonální profil, ale neviděl to tak černě a říkal, že tam vidí zlepšení za ty 2 roky. Tak snad se v tom 1% normálních najde konečně nějaká schopná.
Doufám, že po 4,5 letech to konečně vyjde a to 3.ivf už nebude potřeba. 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
24.11.23 18:45

Ahojky, taky se přidávám uz se snazime rok.
1 cyklus s Clos s ovitrelle nevyšel, a hrozne me to sejmulo brala jsem to jako nadeji…

Ted jedu 2 cyklus, pokud to nevyjde uz jdu na kliniku. Uz nejak psychicky nemuzu, a nici me to. Drzte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
24.11.23 19:37

Holky jinak já dnes tedy 1DC začala užívat jeřáb ptačí.. u druhého dítěte, kdy se nám 7 měsíců nedařilo tak hned po prvním měsíci užívání jsem otěhotněla :) tak zkusím zase :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
24.11.23 20:33

@Katka272
Taky jsem to četla, mám na něj zálusk od příštího cyklu, i když doufám, že nebude :oops: Dnes 6dc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
25.11.23 07:59

@Žanda-Panda budu držet palce aby ani nebyl potřeba 💪🏻 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
25.11.23 13:26

@Katka272 mohu se zeptat kde krom internetu ho sezenu a jaky je nejlepsi? ;) dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
25.11.23 14:59

@Sairi ty jo tak to nevím, kde kromě internetu :think: jedině nějaký obchod s bylinkami :) za mě nejlepší tento na fotce:) před 4 lety jsme ho tady ve skupince braly asi 4-5 žen a všichni najednou otěhotněly po užívání :mrgreen: možná náhoda a možná ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
25.11.23 17:07

Ahoj, taky se přesouvám z předchozích skupinek.
Dneska 9DC, beru listovku, dávám si kontryhel až do ovulace a tento cyklus poprvé ještě inositol a od ovulace dál mám nachystaný drmek, snad zabrání špinění, které jinak brzo po ovulaci přichází… Taky jsem byla na začátku cyklu na odběrech pro hormonální profil a mám jít ještě jednou, jak bude ovulace, takže ovulaci testovat musím… Tak jsem i zvědavá na výsledky. :pankac:

Před třemi roky se nám zadařilo po pár neúspěšných měsících přesně na Vánoce :lol: tak třeba to klapne zas. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
25.11.23 17:55

Ahoj, tak já se taky přesouvám sem. Od začátku listopadu jsem spíš tichý pozorovatel a řekla jsem si, že to nebudu řešit. Do ms mám týden, ale myslim, že u mě ovulace proběhla dříve, ale tento měsic jsem se vyprdla na testovani. Ve středu jsem teda měla bolesti jak kdybych to měla dostat 8o tak nevim zda by se jednalo o uhnizďovani? tento měsic jsem ťukam bez špiněni. Minuly měsic jsem špinila 3 dny co jsem měla 4 dny po ovulaci. Tak moc si holky přeju aby to už konečně vyšlo :( teoreticky pokud ovu proběhla dřiv, tak by mi možna test i něco ukazal, ale už se bojim testovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
25.11.23 17:58

@lillych tak uvidíš ale zatím to podle toho co říkáš vypadá nadějně :) já bych počkala aspoň den do ms, je to sice těžký ale přeci jen :) jak dlouho se snažíte? Jinak moc držím pěsti aby to vyšlo samozřejmě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí