Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@helga123 akorat mi doktorka rekla, ze mam hned nasadit progesteron pokud bude pozitivni TT, jenze pokud je to falesnak tak mi to asi uplne rozhazi cyklus
@JajaLockwood aha to mě mrzí, mysli jen na to dobré, vím že se to lehce říká ale zkus to, chápu co máš za sebou… ![]()
@JajaLockwood mě teď Dr objednala 14 dnů po ms (vynechání) poslední ms v září, tak snad něco půjde videt-)
Zkus koupit jiný testik i Dr max jsem měla a taky dobrý, i z DM. A když budou čárky hned volej Dr hned ![]()
@JajaLockwood píše:
@helga123 dekuju za podporuhlavne at ti to dobre dopadne
Jj, jde videt… tak tfujtfujtfuj
@Terez800 jasné že pamatuji, máme to stejně 👍tak budu čekat jak pisnes, jinak není nad to bydlet sám se svojí rodinou(snad jsem to pochopila dobře, bydleli jste s rodiči?)
Užívejte ![]()
@JajaLockwood jak říkám kup jiný test co nejdřív a udělej co říká Dr nebo ji volej, mohla by Ti vzít krev i ne??
@helga123 bude az ve stredu, udelam zitra a pozitri dalsi testy a uvidim jak to bude vypadat, pak ji hned zavolam
@helga123 Jojo s rodici😬
Uz zacinam byt lehce nervozni, pojedeme jeste male koupit pliny a pak uz budu jen cekat az do vecera😃 pak pisnu🙂 👍🏻
@Terez800 ano čekám, čekám a moc se těším co už uvidíte jestli už i
…
Já se nemůžu dočkat zítra, prosím Tě taky se cítíš unavená???
Já moc, jinak jsem byla v pa na krev skrz obraz, zase mám železo už jen 2,5 velmi málo no a hemoglobin 105 -( mám brát tabletky, jinak mě straší s transfúzi…jsem zvědavá co zítra Dr.
Holky, já bych od vás zkušených potřebovala radu🙏
Zatím jsem totiž neměla štěstí na pozitivní ovulační testy.
Myslíte, že už ovulace brzy bude? V sobotu a včera jsem měla během dne bolesti břicha (včera celkem dost) a bílkový hlen, dneska zatím nic, hlen spíš bodový
čárka je na světle stejně tmavá, ale užší, nevím, jestli to nevadí
test dělaný v 10 dopoledne
Teplota takhle, ale zrovna dneska jsem teda hrozně špatně spala, byla jsem pořád vzhůru, tak nevím, jestli má vypovídající hodnotu ![]()
Ve tři odpopedne test od stejného výrobce možná malinko zeslábl, ale těžko říct.. Tak třeba už je po a slábne
co myslíte?
@Ewista od pozitivního testu dojde do 24h k ovulaci, to je myslím i u testu psané, já jsem ovulaci poznala skrz hlen (táhlý) a bolest v podbřišku.
@helga123 to vím, jenže hlen byl včera a k němu silné bolesti
dneska už nic
Možná byla čárka nejsilnější v noci a dnes už slábne ![]()