Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Co by jsi delala? nechala by sis nebo sla na potrat, popripade miniinterupci?
Jako vzdy jsem byla proti potratu. Ale druhe jsme meli v planu nejdříve za rok
@Kulisek0303 píše:
Já si myslím ze to už injekce není
Děkuji moc, to bych byla nejšťastnější!
Bohužel jsem test nezkoušela dříve, tak nevím, jestli byl silnější nebo slabší… ![]()
@Kulisek0303: on to ten telefon fakt špatně foti ale je tamto videt lepe nezna včera. V pondělí jsem měla téměř neviditelneho ducha takže myslim ze máš ještě šanci. Mam ještě clearblue s ukazatelem tydnu ale ten si setrim na sobotu
@VerikaS jo už ten poslední je vidět trochu, já 12 dpo neměla nic
určitě to bude dobrý ![]()
@Anonymní píše:
Holky, potřebuji se poradit. Dnes jsem na testu našla toto. Před 12 dny mi ale doktorka píchla jednu injekci Ovitrelle na „načasování“ ovulace. Myslíte, že se můj radovat, nebo je to ovitrelle?Předem moc děkuji za názory
Je ti něco? Citis? Břicho třeba, jsk balon Atd,, gratuluju ti 😻
@Kulisek0303 píše:
Je ti něco? Citis? Břicho třeba, jsk balon Atd,, gratuluju ti 😻
Děkuji, zatím se radši moc radovat nebudu..
No jen mám trochu pocit jako před MS, ale to už tak dva dny. Jak kdyby to každou chvílí mělo přijít…Podbřišek trošku tvrdší, prsa nic. ![]()
@Anonymní píše:
Děkuji, zatím se radši moc radovat nebudu..No jen mám trochu pocit jako před MS, ale to už tak dva dny. Jak kdyby to každou chvílí mělo přijít…Podbřišek trošku tvrdší, prsa nic.
Já zkoušela 11dpo a nic taky jsem měla ovitrelle a budu testit asi pátek. Jinak břicho mám jak balon ale co jsi mi dala naději, ze prsa mě tentokrat také vůbec neboli! Ale vůbec
![]()
@Anonymní píše:
Děkuji moc, to bych byla nejšťastnější!Bohužel jsem test nezkoušela dříve, tak nevím, jestli byl silnější nebo slabší…
Js už ji 11 dpo měla pryč z těla takže určitě bude miminko ![]()
@Kulisek0303 píše:
Js už ji 11 dpo měla pryč z těla takže určitě bude miminko
Jee, tak to já mám 11dpo zítra. Tak snad nezmizí!
Dám vědět, dej taky! ![]()
Tak jak to vypadá holky?
Mně přijde, že čárka nesílí, ale zkusila jsem ještě mamatest a dr.max proužek a docela dobrý. Od injekce mám 13 dní, tak ta už to snad nebude. Jinak MS mám dostat asi za 2-3 dny…Tak snad se udrží. ![]()
@Anonymní píše:
Tak jak to vypadá holky?Mně přijde, že čárka nesílí, ale zkusila jsem ještě mamatest a dr.max proužek a docela dobrý. Od injekce mám 13 dní, tak ta už to snad nebude. Jinak MS mám dostat asi za 2-3 dny…Tak snad se udrží.
Já dnes negativní ![]()
Určitě bude vše OK u vás
![]()
Tak jestli mohu tak se přidávám, s přítelem se snažíme první měsíc a menstruace by měla dorazit za týden ![]()
@Anonymní píše:
Tak jak to vypadá holky?Mně přijde, že čárka nesílí, ale zkusila jsem ještě mamatest a dr.max proužek a docela dobrý. Od injekce mám 13 dní, tak ta už to snad nebude. Jinak MS mám dostat asi za 2-3 dny…Tak snad se udrží.
Zakladatelka: 10 a 11 DPO je ještě brzy. Určitě to zesílí za 2 dny 😊
Já dnes takto, použila jsem poslední test doma 😁