Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahpk, ráda bych se k vám připojila. Podařilo se mi ukecat partnera na druhé.chtěla bych se zeptat… Je tu někdo kdo vysadil antikoncepci a hned se zadarilo? Brala jsem antinu asumate a vysadila právě 31.7, i mám po menzes, takže jen čekáme na ovulaci.
Ahoj, já vysazovala cca 18.7. a jaksi teda neřeším nic jako ovulační testy nebo měření teploty… Necháváme tomu volný průběh, jen mi teda poslední dva dny není moc do zpěvu
nemůžu si ani sednout jak mě bolí podbřišek
uvidíme za pár dní co z toho bude ![]()
@Klaramak a už máte po snažení? Já tomu u sebe moc šancí nedávám. I když jsem antinu braa necelý půlrok. ![]()
@hvezdicka1992 co bychom pro ty drobečky ale nevydržely vid
… ja to samozrejme nevydrzela a zacala testovat strasne brzy. Umim si tam domyslet ducha, ale je velmi slaby a přikláním se spise k variante, ze jsou to dozvuky z Ovitrelle 🙄
Zdravím,
zatím jsem byla jen tichý pozorovatel, ale říkala jsem si, že bych se taky mohla zapojit do diskuze
S manželem se zatím snažíme 6 měsíců, je mi 28, a upřímně jsem si naivně myslela, že už se to dávno povede. Já jsem byla neplánované dítě, tak celý život poslouchám, jak je to hned
, a ono ne. Mám pocit, že mi z toho už chvilkama hrabe, snažím se to podpořit, jak to jen jde, každý mi říká neupínat se na to, ale to já jaksi neumím…
Hodně štěstí všem! ![]()
@tibby93 píše:
Zdravím,
zatím jsem byla jen tichý pozorovatel, ale říkala jsem si, že bych se taky mohla zapojit do diskuzeS manželem se zatím snažíme 6 měsíců, je mi 28, a upřímně jsem si naivně myslela, že už se to dávno povede. Já jsem byla neplánované dítě, tak celý život poslouchám, jak je to hned
, a ono ne. Mám pocit, že mi z toho už chvilkama hrabe, snažím se to podpořit, jak to jen jde, každý mi říká neupínat se na to, ale to já jaksi neumím…
Hodně štěstí všem!
My se snažíme už 8 měsíců a nejvíce mě mrzí, že kolem je tolik těhotných na první pokus a ještě více těch, které dítě ani nechtěly. Snažím se neupínat a nemyslet, ale občas mě chytí takový smutek
Jak jsem psala, neměřím teplotu, nečůrám na ovulační testy nic. Aspoň v tomhle se nestresuji. Jinak beru Duphaston na urovnání dlouhých cyklů, ale jsem po něm hodně zavodněná. Takže těm práškům dávám poslední šanci, chci zkusit ten sex co druhý den
A když to neklapne, tak prostě jsem si řekla, že úplně vypnu a uvidíme zda bude nebo nebude. Pořád jsme mladí a máme čas.
Třeba mezitím stihneme tu svatbu a nový dům ![]()
@slivovickapalena Přesně, já to všem přeju, ale když potom vidím kamarádky, co ani moc nechtěly, těhotné…
No, je to na nervy. Brzo se budeme stěhovat do nového bytu, tak třeba se to pak konečně podaří, přecejenom rekonstrukce přináší poslední měsíce dost nervů.
Každopádně držím palce, ať se zadaří:)
@tibby93 Ahojda, naprosto se s tebou ztotožňuji. Je tezke prihlizet na hordy miminek kolem, o ktere nikdo ani nikdo nestal. A reci typu “nemysli na to, neres to” me uplne vytaceji. Pokud po necem touzis, neporucis si, abys to uvnitř sebe neprozivala. To je preci naprosto normalni ![]()
To mi vždycky připomíná ty lidi typu pozitivní myšlení - „mysli na to a celý vesmír se spojí abys toho dosáhla“, ale když se člověk snaží o miminko, jediné co umí říct je „nemysli na to“. ![]()
@Babybabe @tibby93 také se k vám přidám… Ty pocity jsou šílený, jak kdyby mě v tu chvíli někdo priskrtil, už si připadám jak blázen… Snažíme se uz rok a stále nic. Je to úplně nekonečné…
@Babybabe a kdy máš testovat?? 😊 Uvidíš zitra, pokud bude silnější, ovitrille to není😊
@hvezdicka1992 injekce byla minule pondeli 26.7.a pry muzu zkusit v nedeli 8.8. Prubla jsem to vcera a dnes (extremne brzy, vim to🤦♀️), tak si myslim, ze to jeste bude lékem. No jo, zenska jedna nedockava ze 😀 ale fakt tam nejaky mini stinek vidim. Nebo ne? Sance tak 50 na 50, citim se uplne normalne, jen v patek me pichalo v pravem vajecniku asi pet minutek…
@pen.tagram rok je pro me nepředstavitelná doba, uplne vim, jak se citis. Ja kazdy neúspěšný mesic obrecim a lituju, ze jsem cekala tak dlouho
a vy tomu zatim nechavate volny prubeh bez konzultaci s doktory? Snad jsem neco neprehledla v předchozích konverzacich, pekne se nam to tu rozpovidalo ![]()
@Babybabe došla jsem do fáze, kdy už to taky každý měsíc obulim… No zrovna před týdnem jsem byla u doktorky… Tak jsme to řešili… Takže manžel teď jde na spermiogram a uvidí se co dál…
@pen.tagram moc drzim palecky, snad dostanes vice potěšující informace nez ja
manzel jde bez reci? Muj se bránil zuby nehty ![]()
Ahpk, ráda bych se k vám připojila. Podařilo se mi ukecat partnera na druhé.
chtěla bych se zeptat… Je tu někdo kdo vysadil antikoncepci a hned se zadarilo? Brala jsem antinu asumate a vysadila právě 31.7, i mám po menzes, takže jen čekáme na ovulaci.