Snažení srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.8.21 00:03

Ahpk, ráda bych se k vám připojila. Podařilo se mi ukecat partnera na druhé. :D chtěla bych se zeptat… Je tu někdo kdo vysadil antikoncepci a hned se zadarilo? Brala jsem antinu asumate a vysadila právě 31.7, i mám po menzes, takže jen čekáme na ovulaci.

• Citovat
  • Upravit
Klaramak
3.8.21 07:06
@Anonymní píše:
Ahpk, ráda bych se k vám připojila. Podařilo se mi ukecat partnera na druhé. :D chtěla bych se zeptat… Je tu někdo kdo vysadil antikoncepci a hned se zadarilo? Brala jsem antinu asumate a vysadila právě 31.7, i mám po menzes, takže jen čekáme na ovulaci.

Ahoj, já vysazovala cca 18.7. a jaksi teda neřeším nic jako ovulační testy nebo měření teploty… Necháváme tomu volný průběh, jen mi teda poslední dva dny není moc do zpěvu :lol: nemůžu si ani sednout jak mě bolí podbřišek :lol: uvidíme za pár dní co z toho bude :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.21 09:42

@Klaramak a už máte po snažení? Já tomu u sebe moc šancí nedávám. I když jsem antinu braa necelý půlrok. :)

• Citovat
  • Upravit
621
3.8.21 13:31

@hvezdicka1992 co bychom pro ty drobečky ale nevydržely vid :)… ja to samozrejme nevydrzela a zacala testovat strasne brzy. Umim si tam domyslet ducha, ale je velmi slaby a přikláním se spise k variante, ze jsou to dozvuky z Ovitrelle 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
3.8.21 13:55

Zdravím,
zatím jsem byla jen tichý pozorovatel, ale říkala jsem si, že bych se taky mohla zapojit do diskuze :) S manželem se zatím snažíme 6 měsíců, je mi 28, a upřímně jsem si naivně myslela, že už se to dávno povede. Já jsem byla neplánované dítě, tak celý život poslouchám, jak je to hned :D, a ono ne. Mám pocit, že mi z toho už chvilkama hrabe, snažím se to podpořit, jak to jen jde, každý mi říká neupínat se na to, ale to já jaksi neumím…
Hodně štěstí všem! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.21 14:27
@tibby93 píše:
Zdravím,
zatím jsem byla jen tichý pozorovatel, ale říkala jsem si, že bych se taky mohla zapojit do diskuze :) S manželem se zatím snažíme 6 měsíců, je mi 28, a upřímně jsem si naivně myslela, že už se to dávno povede. Já jsem byla neplánované dítě, tak celý život poslouchám, jak je to hned :D, a ono ne. Mám pocit, že mi z toho už chvilkama hrabe, snažím se to podpořit, jak to jen jde, každý mi říká neupínat se na to, ale to já jaksi neumím…
Hodně štěstí všem! :)

My se snažíme už 8 měsíců a nejvíce mě mrzí, že kolem je tolik těhotných na první pokus a ještě více těch, které dítě ani nechtěly. Snažím se neupínat a nemyslet, ale občas mě chytí takový smutek :,( Jak jsem psala, neměřím teplotu, nečůrám na ovulační testy nic. Aspoň v tomhle se nestresuji. Jinak beru Duphaston na urovnání dlouhých cyklů, ale jsem po něm hodně zavodněná. Takže těm práškům dávám poslední šanci, chci zkusit ten sex co druhý den :mrgreen: A když to neklapne, tak prostě jsem si řekla, že úplně vypnu a uvidíme zda bude nebo nebude. Pořád jsme mladí a máme čas. 8) Třeba mezitím stihneme tu svatbu a nový dům :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
3.8.21 15:30

@slivovickapalena Přesně, já to všem přeju, ale když potom vidím kamarádky, co ani moc nechtěly, těhotné… :D No, je to na nervy. Brzo se budeme stěhovat do nového bytu, tak třeba se to pak konečně podaří, přecejenom rekonstrukce přináší poslední měsíce dost nervů.

Každopádně držím palce, ať se zadaří:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
3.8.21 16:01

@tibby93 Ahojda, naprosto se s tebou ztotožňuji. Je tezke prihlizet na hordy miminek kolem, o ktere nikdo ani nikdo nestal. A reci typu “nemysli na to, neres to” me uplne vytaceji. Pokud po necem touzis, neporucis si, abys to uvnitř sebe neprozivala. To je preci naprosto normalni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.21 16:16

@Babybabe
@tibby93

To mi vždycky připomíná ty lidi typu pozitivní myšlení - „mysli na to a celý vesmír se spojí abys toho dosáhla“, ale když se člověk snaží o miminko, jediné co umí říct je „nemysli na to“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
3.8.21 16:55

@Babybabe @tibby93 také se k vám přidám… Ty pocity jsou šílený, jak kdyby mě v tu chvíli někdo priskrtil, už si připadám jak blázen… Snažíme se uz rok a stále nic. Je to úplně nekonečné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.21 16:57

@Babybabe a kdy máš testovat?? 😊 Uvidíš zitra, pokud bude silnější, ovitrille to není😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
3.8.21 17:36

@hvezdicka1992 injekce byla minule pondeli 26.7.a pry muzu zkusit v nedeli 8.8. Prubla jsem to vcera a dnes (extremne brzy, vim to🤦‍♀️), tak si myslim, ze to jeste bude lékem. No jo, zenska jedna nedockava ze 😀 ale fakt tam nejaky mini stinek vidim. Nebo ne? Sance tak 50 na 50, citim se uplne normalne, jen v patek me pichalo v pravem vajecniku asi pet minutek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
3.8.21 17:41

@pen.tagram rok je pro me nepředstavitelná doba, uplne vim, jak se citis. Ja kazdy neúspěšný mesic obrecim a lituju, ze jsem cekala tak dlouho :( a vy tomu zatim nechavate volny prubeh bez konzultaci s doktory? Snad jsem neco neprehledla v předchozích konverzacich, pekne se nam to tu rozpovidalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
3.8.21 17:56

@Babybabe došla jsem do fáze, kdy už to taky každý měsíc obulim… No zrovna před týdnem jsem byla u doktorky… Tak jsme to řešili… Takže manžel teď jde na spermiogram a uvidí se co dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
3.8.21 18:06

@pen.tagram moc drzim palecky, snad dostanes vice potěšující informace nez ja :( manzel jde bez reci? Muj se bránil zuby nehty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí