Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, když netestujete a nevíte, kdy máte ovulaci, jak to děláte se sexem, prosím? Jak často ho máte? 🙈
@adruska27 Odečetla jsem z nejkratšího a nejdelšího cyklu 14 dní a tam jsme se snažili zhruba obden. Ale ve finále se syn povedl v den, kdy jsme měli sex 2× za sebou a teď to bylo po 2-3 denní pauze na dovolené a ani jedno nebylo přesně v den ovulace. Prostě měl nabito a byla i chuť. ![]()
@Denise.H děkuji za odpověď 🙈 ono je to dost často náhoda no, co tak slýchávám, že ani není třeba časovat 😅
Ahoj holky cekam na zitra zda prijde MS a pokud treba tyden neprijde mam testovat? Sex me meli v plodny dny a den pred ovulaci, a do ted negativ testy 😇 nedelam si nadeje bylo by miminko planovane ale stesti nemam hned na poprve ze bych otehotnela. ☺️ co myslite mam cekat tyden po zmeskani a testovat kdybych neprisla MS?
Ahoj holky, pridam se k vam. Dneska mi mrcha dorazila. Snazime se od listopadu, to nam vyslo hned na poprve, ale bohuzel v 8 tt prestalo bit srdicko. V dubnu biochemicke a od te doby nic. Zacina mi to nejak lezt na hlavu. Tak si jdu za vami pro podporu.
@Najmonova2626 píše:
Ahoj holky cekam na zitra zda prijde MS a pokud treba tyden neprijde mam testovat? Sex me meli v plodny dny a den pred ovulaci, a do ted negativ testy 😇 nedelam si nadeje bylo by miminko planovane ale stesti nemam hned na poprve ze bych otehotnela. ☺️ co myslite mam cekat tyden po zmeskani a testovat kdybych neprisla MS?
Já bych testovala po 2-3 dnech zpoždění
Ale v reálu pak testuju hned 1. den ![]()
@franzve1 píše:
Ahoj holky, pridam se k vam. Dneska mi mrcha dorazila. Snazime se od listopadu, to nam vyslo hned na poprve, ale bohuzel v 8 tt prestalo bit srdicko. V dubnu biochemicke a od te doby nic. Zacina mi to nejak lezt na hlavu. Tak si jdu za vami pro podporu.
Ahoj, mrzí mě čím sis prošla. Brzy se určitě dočkáš ![]()
@Brbra no ja testovala dneska a furt negativ tak to vzdavam a nedavam si nadeje 😅 jen kdyby nahodou neprisla tak at vim kdy testovat 😅dekuju
Ahoj holky, tak 9 dní spozdeni mělo by být 5,3tt a dnes kontrol a potvrzení, ale začala jsem špinit tak asi zas nic netuším teď jedu k doktorce 😩
@hanikely39 píše:
Ahoj holky, tak 9 dní spozdeni mělo by být 5,3tt a dnes kontrol a potvrzení, ale začala jsem špinit tak asi zas nic netuším teď jedu k doktorce 😩
Myslím na tebe ![]()
Ahoj holky dnes to mam dostat ale necitim se na to ze bych byla naladova nebo to mela dostat zadny bolesti bricha nic 🤷♀️pockam par dni ☺️
@Denise.H Jak to? A tobě je jak? Jako mně to letos v těch 3,5 letech přišlo o dost lepší než vloni, takže jestli klapne druhé, tak se prostě nějakou dobu k moři zase nepodíváme.
Teď jsme na chalupě se ségry a sestřenky rodinou, je tu mega zahrada odkud nemají děcka, kam utéct, vyžití je na ní také dostatečné, schovat se taky mají kam, takže za mě naprosto ideální dovolená, protože o nich většinu dne nevíme. Naštěstí tu máme takový průřez věkovými kategoriemi, takže se mezi sebou fakt hodně zabaví.
@Terrca
Hele mám se tak nějak v rámci možností. Trochu jsem zakrvácela a teď i špinila, ale podle utz je prcek dobrý a dokonce i o trochu starší. Jsem podle MS 9+3. Mám nevolnosti, i jsem zvracela, jsme teď na tý dovolený u moře a prcek i já jsme se asi nachladili, takže celou noc a den probrečel a měl horečku a pořád není ještě ve své kůži.
Vedlejší pokoj musí mít velkou radost. V rámci možností se u malého střídáme, ale přijdu si v tomhle stavu naprosto k ničemu.
Zlatý snažení se, normálně bych se o pár měsíců vrátila v čase.
Snad budeme na odlet už dobrý. ![]()
A když synovi bylo dobře, tak lítal jak splašený úplně všude, takže si s ním absolutně neodpočineš. A to ho teď převážně obstarává táta. ![]()
Personál říká, jak je strašně usměvavý a hodný. Fakt si ho tu hodně všímají, občas ho vezmou za ruku kolem bazénu nebo do náruče a zabaví ho na chvíli, když jíme. Ale to zdání tý pohodičky jen klame. ![]()
Tak to máš parádní dovču
, hned bych měnila, i když já se jednou taky dočkám. ![]()
Holky, tak jsem dostala utrogestan měla bych být 5/2 ale nic tam zatím prý není vidět 😩 tak mi vzali krev a v pátek na kontrolu. Kdyby to náhodou bylo mimoděložní.
A nebo to už bude vidět. Tak nevím co si o tom myslet