Snažení už v mládí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
662
18.8.10 20:04

kattkka: jo tak to budeš mít pravdu. jak sem napsala, nevím jak je to u brigády.
A Ano pokud vznikne narok na PPM tak může zvolit i tříletou variantu.

Já doufám, že to nevyznělo špatně. jen si myslím, že by člověk měl vědět, na co má nárok :wink:

A taky si otec, co sem koukala, může odečíst z výplaty…teda jestli to nezrušej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
18.8.10 20:06

Leni: Chapu te, jak to myslis. Je mi 23 a jeste dite nemam. S manzelem jsem uz 9. rok a uzili jsme si toho spolu uz spoustu :wink: . Ted se pokousime o prvni mimi. Ja nikomu nic nevnucuji, vim, ze nemam jeste zkusenosti, je to jen muj nazor. V zivote se ridim heslem: Kdyz se chce, tak to de. Ale samozrejme to nekdy stoji hodne usili. A v kolika jsi mela prvni dite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
18.8.10 20:08

P.S. Gratuluji k cervenemu diplomu. A pomohla ti uz jeho „barva“ v necem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
18.8.10 20:10

Majdulenko, no tak to máš promyšlené náhodou dobře :palec: já jsem měla Lucinku chvilku před 24. narozeninami. Kdyby se nám bývala náhodou nepovedla, tak bych v tuto dobu se pokoušela, protože jsem letos dokončila studium :wink: jsem ráda, že jsem relativně mladá maminka, vlastně jsem si plánovala, že dítě po škole a poté, co si najdu práci. Tu jsem naštěstí našla už při škole, takže potom jsem si říkala, že hned po škole, nebo jsem si myslela, že třeba i otěhotnět chvíli před státnicemi (což zase nebylo tak rozumné, taky jsem netušila, že můžou být různé problémy, já naštěstí měla úplně bezproblémové těhotenství). Paráda, že Vy dva máte už společných chvil hodně odžito, my bohužel do té doby spolu ani nebydleli, no, tak jsme pořád jak čerstvě zamilovaní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
18.8.10 20:11

Barva diplomu je k ničemu, ale víš, jakou radost mi to udělalo? A mým rodičům :wink: víš, jsem jakoby docela pyšná, že i při Lucince mi to takto vyšlo, to jsem vůbec neplánovala, říkala jsem si, hlavně tu školu dodělat…jinak mám dojem, že dnes je i titul na nic…i když si nemůžu stěžovat, dělám v oboru a znalosti ze školy mi pomáhají, naštěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
18.8.10 20:12

majdulenko: on je rozdil mit dite ve 23 a v 17.Vis. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
18.8.10 20:17

To ti verim, ze ti to udelalo radost, ale je to spis jen takova tresnicka na dortu :-)
No, my vlastne spolu zijeme v jedne domacnosti uz vic nez 6 let, a je to super, ted si stavime vlastni dum. Melo by to tak vyjit, ze kdybych ted otehotnela, tak se tam pak s miminkem muzem rovnou nastehovat :-) Uz se moc tesim. Verim, ze nejak zvladnu odstatnicovat i s briskem nebo dokoncem s miminkem. Cele studium probihalo v pohode, tak by to nemel byt az takovy problem. Tim se utesuju. Proste kdo chce hodne miminko, tak vzdycky prihlizi spis k tem PRO a PROTI se snazi nevidet :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
18.8.10 20:18

Katko: Jo, to urcite, jenom mi prijde, ze mam podobne pocity, akorat ze nedokoncuji SS, ale VS. Tak promin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
18.8.10 20:21

Holkam 17,18 doporucuji poridit si pro zacatek nejake zvire a ze skoly dojit rovnou domu max. na nakup a byt celou doma a vecer nikam nechodit vydrzte ctvrt roku a kdyz zjistite ze Vam nic nechybi ze nemusite trajdat po diskotekach tak mate vyhrano.
majdulenko:drzim palce at se zadari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
18.8.10 20:22

Nevím, jestli jsem napsala, my jsme bydleli první rok v 1+kk, takže to učení trošku stížené a jak už jsem psala, studovala jsem techniku, takže semestrálky někdy zabraly sto let, protože bylo potřeba programovat a podobně a někdy se stalo, že jsem to fakt nechápala a strávila nad tím noci prosezené v koupelně u notebooku a chodila spát ve 3 ráno…naštěstí Lucinka hezky spinká…bylo mi líto, že se jí nemůžu plně věnovat, to musím říct…ale jestli studuješ něco humanitnějšího, kde se víc čte než prakticky něco dělá, tak to třeba tak hrozné nebude :wink: na mě je vidět, že se to zvládnout dá a dokonce i hodně úspěšně, ale měla jsem i slabé chvilky, probrečené noci před Vánocemi, kdy všichni ostatní chystali výzdobu, Vánoce pro své dětičky, a já se učila na zkoušku :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
18.8.10 20:24

Katka: Dekuju :-) Taky vsem preju, at se jim dari a hlavne at si po case muzou rict, ze se rozhodli dobre, to je pak bajecny pocit. Jeste bych rada dodala, ze me osobne pomaha predstavit si, jak chci, aby muj zivot vypadal treba za 5, 10 let a rozhodovani je pak snazsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
18.8.10 20:25

kattkka, tak to je napsáno hezky :palec: já nepotřebovala nikdy lítat na diskotéky, ale jen to blbé kafe v kavárně vždy bodne, když někdo hlídá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
18.8.10 20:29

Majdulenko: jeste jedna vec.ono je rozdil skoncit skolu s maturitou nebo vyucnakem nez se zakladnim vzdelanim a hodne velky.Pocity samozrejme mas podobne to ti verim ale je to i o tom rozdilu.
Napisu to takhle: mam znamou 2× rozvedana 2 deti jedno 7 a druhe 2,5 nema dodelanej ani ucnak nic jako samozivitelka rekla ze to zvlada s odrenyma usima ale mohlo by byt o hodne lepe.Prvni dite mela v 18.
2 znama : deti 3. jedno ma 6,4 nevim presne a 2roky.Ty dve starsi deti ma v peci otec deti.S tim tretim zije v azilovym dome financi minimum nestaci.Cimz nerikam ze azilove domy jsou spatne ale kdyz clovek vi proc tam skoncila a zna celou historii tak si rikam ze byla tak strasne hloupa v tech 17 az to boli.Mimochodem jedno cekala v 15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
18.8.10 20:34

Leni: ja litala chodili jsme posedet s prateli a obcas nejaky coch s kamoskou nebo disco ale me to uz pak v urcite dobe omrzovat tak mi to nevadilo.Nerikam ze ted nikam nevyrazim s tou iluzi ze budu dalsich x let zavrena s prdolkou jsem do toho sla.Realita je jina.Obcas pohlida pritel.Nebo jde mala na vikend k dedovi a babi obcas si ji vemou sami od sebe obcas ze musime na nektery akce ditko nepatri a svatby,svice kamaradu do toho patri a narozky.Ale j to hlidani.
Kdyby nebylo tak jdu obcas sama ale clovek se tak za tri
3-4 hodky vrati.
Ale clovek musi pocitat s variantou ze hlidani nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
18.8.10 21:06

Ještě mě tak napadlo, že by bylo fajn podívat se na pořád „16 a těhotná“
Chodí to na MTV, zrovna teď to běží.
Já se na to dívám, když mi to vyjde časově.
Všechny příběhy jsou zajímavé, mají jedno společné - po prvotním šoku přijde nadšení, pak ale zoufalství :-(
Představy jsou bohužel většinou od reality sakra vzdálené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí