Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky ja se asi zblázním..
Dcer ma 21 měsíců.. domluvili jsme se s manželem, že chceme druhé dítě.. ale v létě jse si koupili dovolenou k moři.. máme 5te výročí svatby a nikde jsem nebyli..
jak byste to dělaly.. ja bych se začala snažit už.. ale dovolenou máme v srpnu! takže zase tam nechci byt s velký bříškem abych si to užila.. když už konečně někam jedeme.
ale co když nam to nepůjde.. to si budu vyčítt, že jsme se nezačli snažit dřív..
mě se to pořád v hlavě točí, že z toho rozhodnutí nemůžu ani spát..
Díky
Tak se začněte snažit v březnu a když to hned vyjde, tak budeš v 5. měsíci a to bych na dovču klidně jela i s bříškem
.
Jestli chceš dovolenou, odlož snažení. Jestli chceš dítě, zruš dovolenou.Jak jednoduché…
Tak to musíš vědět ty, jak se cítíš, co je ti bližší - jestli dítě nebo dovolená bez bříška. Nikde není psáno, že si dovolenou s bříškem neužiješ, stejně tak můžeš odložit těhotenství a dovolenou strávit v posteli třeba se střevní chřipkou…
Naplánovala bych to tak, aby dovolená byla max ve 23tt. takže když jedete v srpnu, počít nejdřív v dubnu. mladšího jsem počala v květnu, a přelom srpen/září jsme akorát stihli dovču..přiznám se, my teď uvažujeme taky o mimču, ale ze stejného důvodu nechci v žádném případě otěhotnět dřív než v květnu, chci ještě stihnout moře, jezdíme zásadně v září. takže do května si dáváme hodně velkýho bacha, a pak tomu necháme volný průběh ![]()
Příspěvek upraven 19.01.14 v 21:40
@agulla píše:
Holky chci smazat diskusi.. jak to mam udělat?
napsat adminovi ![]()
@agulla píše:
ježiš to vůbec!! ja jenom, že nevím jak se rozhodnout.. vím, že to stejně bude na nás
no jak? máš tu dovku už zaplacenou, takže bych to snažení posunula, nikdy nevíš co v těhotenství bude, nemyslím hned nějaký velký komplikace, stačí že budeš unavená nebo ti bude zle, propadne vám to, a co muž a malá.
Já osobně bych jela na dovku a tam si vyrobila miminko ![]()
@K-Black píše:
no jak? máš tu dovku už zaplacenou, takže bych to snažení posunula, nikdy nevíš co v těhotenství bude, nemyslím hned nějaký velký komplikace, stačí že budeš unavená nebo ti bude zle, propadne vám to, a co muž a malá.
Já osobně bych jela na dovku a tam si vyrobila miminko
jo to by bylo nejlepší.. ale víš jak to je ![]()
@agulla píše:
jo to by bylo nejlepší.. ale víš jak to je
no vím no, blbý je že už máte dovku zaplacenou. Protože můžeš mít těhotenství pohodový a nebo taky ne, proto já miluju last minute.
Tiez som chcela navrhnut urobit si mimino az na tej dovolenke… ale ja mam ponekud naivne predstavy o vyrobe deti ![]()
Za mna - zvaz tak vobec co od dovolenky ocakavas. Ja som si pri prvej asi tak trikrat odblinkla rano na zastavke MHD, u druhej som blila sice len tri dni, ale stalo ma to 8 kil, a nasledne som 40 dni v kuse spinila, treti a stvrty mesiac. Ziadna traga teda, ale do mora by som s tym nevliezla. V siestom mesiaci som sa uz ale namocit sla ![]()