Snaženíčko, snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2776
12.10.19 10:13

@Zmrzlink já to mám dostat dneska a ty? Ve čtvrtek měl bolelo břicho jako při MS, prý to může být i uhnízdění, ale test zatím nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
12.10.19 10:21

@Margit. Tomanova Já teď v pondělí, ale mám celkově menstruaci dost nepravidelnou :,( A ten podbříšek mě také bolí úplně stejně jako tebe. Jen člověk pak neví, jestli se teda jedna o uhnizdění nebo očekávaná menstruace :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
12.10.19 10:22

@Zmrzlink no právě, je to na palici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
12.10.19 21:14

Odpověď na reakce :

Budu vám držet holky palečky i pesti ať se zadari. Vím že je to peklo když člověk moc touzi a přeje si to hrozně moc a nejde to. A kord když potkává na každém rohu tehulku, což byl můj případ a o to víc to člověku připomene že on nic. Změnila jsem i práci, aby jsem nebyla ve stresu, což i to asi pomohlo. Přiznám se, že jsem jako úplně krajní řešení uvažovala i o adopci. Kdo má v srdci lásky celý oceán, dokáže ji dát komukoliv i nevlastnímu jsem si často rikala. Ale to bylo vážně až to poslední reseni. A taky vim, že když má nekdo starosti je to těžký, páč je ve stresu a to je jeden z bloku. Člověk musí být vážně v klidu a pohodě s čistou hlavou. Jinak těhotenství s porodem jsem neměla dvakrát v pohodě. Furt jsem se moc moc bála o malou. A to nevím kolik je vám, ale mě řekli že na první dítě jsem ve 30 stará, přesto že se dnes věk maminek zvedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
12.10.19 21:19

@Margit. Tomanova Tak jsem jela dnes kolem lékárny a neodvážila jsem si test koupit. Neskutečně mě bolí prsa, ale mám o občas bolest podbříšku jako před PMS :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
12.10.19 21:47

A jak píšete o testech, tak já si ho přitom delala a ukazal mi jednu cárku. A byla to první ranní moc. Ono trvá než se to ukáže na testech. Lepší je odběr krve a pockala bych tak 5 dní od spozdeni dalsiho cyklu, to už se ukáže zda roste HCG. Je to nejrychlejší a nejpresnejsi.
A sny o tom, jak zapomenu kojit, či ve vanicce mi sjede z ruky a utopí se či spadnu ze schodů dolu při drncaní kočárku jsem mela když jsem byla už těhotná. Před ne… je to mateřsky strach… a příprava na roli matky. Já občas v noci šťoucham a strkam do manzela páč hledám u nás v posteli
malou, se strachem, že ji zalehnem a ona přitom spí ve sve posteli :lol: Takže magorim dobře i teď. A to zvedám deku, polštář az mě to kolikrát zvedne z postele uplne :zed: Jinak na bradavky nesazejte, to může být k menzesu. Spíš třeba k tomu navaly horka, únava, přecitlivělost, narazovy elán, kolísavý tlak vám napoví že jste v tom ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
12.10.19 22:07

@Zmrzlink @Wilou Holky tak já si dneska koupila další testy od Dr.maxe a odpoledne jeden udělala a je bílý. Dneska jsem to měla dostat a furt nic…jen mě dole občas píchne… Divné na tom všem je, že už jsem takových testování před ms měla hodně a vždy jsem to dostala včas a už předtím jsem tušila, že to neklaplo… Teď mám testy pořád negativní, ale pořád mám nějaký zvláštní správný pocit v sobě… Nedokážu to popsat…pořád si říkám, že je třeba ještě brzo na test u moči.. mám krátké cykly, tak to třeba trvá déle než se HCG ukáže moči… No uvidíme co přinesou další dny :) a i kdyby to teď nevyšlo, tak mě to nezlomí, jsem na tahle „zklamání“ už zvyklá, život půjde dál a snažení taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.10.19 19:06

Margit@tomanova : mě pobolivalo břicho a tak jsen si vzala vložku a čekala že to přijde…A dělej si test opravdu ráno z první ranní moci, ta je nejspolehlivější kord u obyč testu z lekaren. A test si dělej až budeš mít opravdu větší spozdeni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
14.10.19 05:48

Ahoj holky, tak u mně tento měsíc nic, právě jsem to dostala :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
14.10.19 09:43

@Margit. Tomanova Tak jsem dnes také testovala a bohužel sněhobílo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
14.10.19 10:01

@Zmrzlink a jak to plánuješ teď dál? Já už jsem si volala na kliniku, půjdu příští týden na inseminaci a tak když nevyjde tak v prosinci na další IVF…
Já mám prostě pořád pocit, že se ve mě něco dělo, že se vajíčko oplodnilo, ale moje tělo ho vyloučilo, protože mám protilátky proti spermiím a i proti vlastním vajíčkům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
14.10.19 10:29

@Margit. Tomanova My jsme Margit teprve na začátku, takže tomu teď necháme volný průběh a budeme zkoušet dál a snad se zadaří :* To určitě běž, ať už se to nějak řeší. Musíš být z toho psychicky už slabá :,( Určitě to s pomocí pak půjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
14.10.19 10:35

@Zmrzlink Budu Ti držet palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.10.19 11:02

Co myslíte?

Je mi 38 a manželce 39, už 6 měsíců se snažíme o miminko. Jedno už máme, 19 let. Manželka má pravidelnou menstruaci, tento měsíc má 4 den zpoždění. Ráno jsme si udělali test a po minutě nám vyšlo tohle. Zkusil jsem hned druhý test a byl stejný. Podle všeho se nám to nejspíše povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
14.10.19 12:47

@Kubi13 Já tam teda vidím krásného znatatelného ducha :) Uvidíte jak bude sílit, ale viděla bych to na dobrý cestě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí