Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kubiska právš, tak já se nebráním
nechci at je malý sám mám bráchu a nevím co, bych bez něho dělala
A holčičku, bych brala
no :
)Jinak tento měsíc nějak máme pohlavní styk obden ovulku nevím, kdy mám, takže uvidíme co z toho bude. Protože moje MS tento měsíc byla dva dny, tak nevím p roč ![]()
@Marlej to jo, ale tak myslím, že malá Italie doma, pak pomůže a nechci právš zahazovat takovou dobu vztahu ![]()
Láska, tam je, tak
bych neměnila
no někdy
jooo ![]()
Tento měsíc se nějak sexujeme obden, tak uvidím ![]()
Ahoj holky
vy jste toho ještě včera napsaly, nestíhám číct ![]()
Tak dneska mám za sebou KO UTZ a je to dobré, na odsátí cyst nemusím, zůstala mi jen jedna a ta má 9mm, takže to je v poho a ty ostatní se vstřebaly, zítra začínám stimulovat
to je paráda ![]()
@jalisca super - moc gratuluji a brzy se to povede - uvidíš! ![]()
@beruska03 děkuji
už si říkám, že od zítra jedeme na miminko ![]()
@Marlej Ahoj,já mám partnera o 29 let staršího a snažíme se o první, mně je 28 let ![]()
@Odonek jeeee ![]()
Holky, nemáte některá zkušenosti s hnědým výtokem cca týden před ms? Porad ČTÚ tady na miminu, ze by to teoreticky mohlo byt mimi??? ![]()
@Kubiska mohlo by to byt mimi jak se zahnizdi vajicko tak to muze zpusobit lehky krvaceni nebo spineni
Ahoj holky
tak jak se mate? Ja jsem skoncila stimulaci, v sobotu byla na opu..ale dopadli jsme jak sedlaci u Chlumce
pouze 4vajicka, 2nezrala..1se spatnou kvalitou se ani neoplodnilo a jeden bojovnik se oplodnil a vydrzel..jenze dnes jsem si volala, jak to vypada a uz se zacina horsit
takze pockamedo zitra, jak bude vypadata kdyztak by mi ho zavedli..ale problem bude s mymi vajicky. Koukala jsem na Nosifol..mate nekdo zkusenost? Dekuji
@jalisca ahoj to mne mrzí, ale třeba to bojovníček zvládne - musíme mu věřit ![]()
Ahojky holky. S přítelem se snažíme o miminko už přes půl roku. A pořád nic. Ted mam však pocit že by to mohlo vyjít. Měla jsem zpožděnou menstruaci cca o 5 dní. Menstruace nakonec přišla ted již 2 den ale jen slabé špinění. Myslíte si že by to mohlo klapnout díky. ![]()