Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jalisca já teď min. měsíc testovala 9 dn§ po vynechání a byla tam slabá druhá čárka a pak stejně ms zase dorazila… u dcery jsem // měla už 2 dny před očekávanou ms
@Kubiska listovka pomaha lepsimu vyvoji a predchazi vyvojovym vadam
@beruska03 aha, to m uteklo
to me mrzi… A kolik je ti let???
@Kubiska já neříkám, že ne… ale chtěla jsem dítka mít během krátké doby abych se pak nemusela vracet do práce a pak z ní zase odcházet…
@Kubiska ja nic nebrala cyklus mam jak hodinky a tim ze to klaplo hned jsem nic nepotrebovala jen mi Doktor rikal ze mam 6 mesicu pred snazenim brat tu listovku a taky je dobry si nechat nabrat krev jestli mas protilatky na zardenky…me az v tehu zjistili ze je nemam coz je prusvih
@Marlej píše:
@Kubiska ja nic nebrala cyklus mam jak hodinky a tim ze to klaplo hned jsem nic nepotrebovala jen mi Doktor rikal ze mam 6 mesicu pred snazenim brat tu listovku a taky je dobry si nechat nabrat krev jestli mas protilatky na zardenky…me az v tehu zjistili ze je nemam coz je prusvih
nepostřehla jsem to.. takže ty už jsi těhu?
Nejsem ale mam uz rocniho syna… i kdyz bylo ockovani v detstvi nebo jsi zardenky prodelala nemusis mit obrany latky..jako ja.. a kdyz je dostanes v tehu tak je 95% moznost postizeni miminka