Snaženíčko, snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2776
7.10.19 07:07

@Zmrzlink Ahoj, já jsem dneska 7 DPO, tak jsem zvědavá jak to dopadne :-) mám to dostat v sobotu 12.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
7.10.19 13:55

@Margit. Tomanova tak to jsme úplně stejně :lol: A citíš nějaké změny? Já jsem si tak ještě predevčírem říkala, ano určitě těhotná jsem a najednou jsou ty pocity pryč :( Spíš hlava říká, není šance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
7.10.19 13:56

@Margit. Tomanova v sobotu zkusím asi první test, jak to plánuješ ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
7.10.19 14:01

@Zmrzlink no musíš říct, že minulý týden mě občas píchlo v podbřišku, taky jsem měla pocit, že to prostě vyšlo, no a o víkendu najednou nic… Takže jak píšeš ty ten pocit byl pryč… No ale dneska zase trochu cítím podbřišek, ale ono si člověk spoustu věcí dokáže krásně vsugerovat :lol: kdy budeš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
7.10.19 14:01

@Zmrzlink jo já chci taky zkusit v sobotu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
7.10.19 14:04

@Zmrzlink tady je hezky vidět, co se děje s vajíčkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
7.10.19 15:22

@Margit. Tomanova takže dneska by jsme měly mít už vajíčko, když to řeknu blbě přirostlé :D Přesně tak, taky ze začátku píchání v podbříšku a najednou nic. Tak se bojím zklamání, ale v sobotu teda ráno udělala ten mamatest :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
7.10.19 15:23

@Margit. Tomanova Nejhorší jak ty dny jdou pomalu najednou :mrgreen: Jsem snad měla nejdelší víkend v životě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
7.10.19 16:14

@Zmrzlink já už to nějak nehrotím, už jsem si s těma testama užila dost :mrgreen: buď to to klapne nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
8.10.19 06:57

@Zmrzlink Ahojky, tak co jak se dneska cítíš? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.19 13:18

Ahoj holky, nevím, zda to sem patří, ale snad mi poradíte :) Chtěla bych miminko, první, jak příteli dokázat ze jsem připravena? :roll:

• Citovat
  • Upravit
2776
8.10.19 13:23
@Anonymní píše:
Ahoj holky, nevím, zda to sem patří, ale snad mi poradíte :) Chtěla bych miminko, první, jak příteli dokázat ze jsem připravena? :roll:

Ahoj, já nevím jak ti poradit… tohle jsem s manželem neřešila… věděli jsme, že už prostě miminko chceme, že jsme finančně i materiálně zaopatřený a začali jsme to zkoušet…
On po tobě partner chce důkaz, že jsi připravená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.19 13:28

@Margit. Tomanova Nene nechce to po mě.. Boji se, že jsem moc mladá na miminko, ale já cítím, že ano, že jsem připravena. Vždy když vidím obrázek nějakého miminka, rozplivam se a závidím. :D Ano, mám obavy jaká budu máma, ale myslím, že je má každá z nas.

• Citovat
  • Upravit
2776
8.10.19 13:41
@Anonymní píše:
@Margit. Tomanova Nene nechce to po mě.. Boji se, že jsem moc mladá na miminko, ale já cítím, že ano, že jsem připravena. Vždy když vidím obrázek nějakého miminka, rozplivam se a závidím. :D Ano, mám obavy jaká budu máma, ale myslím, že je má každá z nas.

Mohla bych se zeptat, jak moc mladá jsi? A kolik je partnerovi?
Ono jedna věc je si říct tak od teď se začneme snažit, ale to ještě neznamená, že vyjde hned na prvním dobrou… vím to z vlastní zkušenost… už bojujeme dva roky :,(
Jinak já myslím, že to ženská v sobě cítím, jestli je připravená nebo ne… a jestli to tak cítíš, tak mu to takhle vysvětli, promluvte si o tom… Třeba se na to ještě necítí on, kdo ví. Dokud si o tom otevřeně nepromluvíte, tak nebudeš vědět na čem jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.19 13:52

@Margit. Tomanova Mě je 20, příteli 27. Myslím, ze by chtěl, spis se boji o mě a podobně :). Na jednu stranu chápu, že má obavy, ale ja už jsem tak připravena ze to nejde popsat :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex