Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zmrzlink Ahoj, já jsem dneska 7 DPO, tak jsem zvědavá jak to dopadne
mám to dostat v sobotu 12.10.
@Margit. Tomanova tak to jsme úplně stejně
A citíš nějaké změny? Já jsem si tak ještě predevčírem říkala, ano určitě těhotná jsem a najednou jsou ty pocity pryč
Spíš hlava říká, není šance.
@Margit. Tomanova v sobotu zkusím asi první test, jak to plánuješ ty? ![]()
@Zmrzlink no musíš říct, že minulý týden mě občas píchlo v podbřišku, taky jsem měla pocit, že to prostě vyšlo, no a o víkendu najednou nic… Takže jak píšeš ty ten pocit byl pryč… No ale dneska zase trochu cítím podbřišek, ale ono si člověk spoustu věcí dokáže krásně vsugerovat
kdy budeš testovat?
@Margit. Tomanova takže dneska by jsme měly mít už vajíčko, když to řeknu blbě přirostlé
Přesně tak, taky ze začátku píchání v podbříšku a najednou nic. Tak se bojím zklamání, ale v sobotu teda ráno udělala ten mamatest ![]()
@Margit. Tomanova Nejhorší jak ty dny jdou pomalu najednou
Jsem snad měla nejdelší víkend v životě ![]()
@Zmrzlink já už to nějak nehrotím, už jsem si s těma testama užila dost
buď to to klapne nebo ne
Ahoj holky, nevím, zda to sem patří, ale snad mi poradíte
Chtěla bych miminko, první, jak příteli dokázat ze jsem připravena? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, nevím, zda to sem patří, ale snad mi poradíteChtěla bych miminko, první, jak příteli dokázat ze jsem připravena?
Ahoj, já nevím jak ti poradit… tohle jsem s manželem neřešila… věděli jsme, že už prostě miminko chceme, že jsme finančně i materiálně zaopatřený a začali jsme to zkoušet…
On po tobě partner chce důkaz, že jsi připravená?
@Margit. Tomanova Nene nechce to po mě.. Boji se, že jsem moc mladá na miminko, ale já cítím, že ano, že jsem připravena. Vždy když vidím obrázek nějakého miminka, rozplivam se a závidím.
Ano, mám obavy jaká budu máma, ale myslím, že je má každá z nas.
@Anonymní píše:
@Margit. Tomanova Nene nechce to po mě.. Boji se, že jsem moc mladá na miminko, ale já cítím, že ano, že jsem připravena. Vždy když vidím obrázek nějakého miminka, rozplivam se a závidím.Ano, mám obavy jaká budu máma, ale myslím, že je má každá z nas.
Mohla bych se zeptat, jak moc mladá jsi? A kolik je partnerovi?
Ono jedna věc je si říct tak od teď se začneme snažit, ale to ještě neznamená, že vyjde hned na prvním dobrou… vím to z vlastní zkušenost… už bojujeme dva roky ![]()
Jinak já myslím, že to ženská v sobě cítím, jestli je připravená nebo ne… a jestli to tak cítíš, tak mu to takhle vysvětli, promluvte si o tom… Třeba se na to ještě necítí on, kdo ví. Dokud si o tom otevřeně nepromluvíte, tak nebudeš vědět na čem jsi.
@Margit. Tomanova Mě je 20, příteli 27. Myslím, ze by chtěl, spis se boji o mě a podobně
. Na jednu stranu chápu, že má obavy, ale ja už jsem tak připravena ze to nejde popsat ![]()