Snažilkám zdar 2011 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
531
9.6.11 14:18

Jejda, to ani nevím, kde to je :roll: Já kousek za Ostravou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
9.6.11 14:20
Prcek 84 píše:
Jejda, to ani nevím, kde to je :roll: Já kousek za Ostravou…

jestli ti něco říká zlínský kraj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
9.6.11 14:54

Reti, to mě mrzí, že vás tak tlačí, to je myslím nejhorší na psychiku, tak ať se brzy zadaří. My teď pojedeme čtvrtý cyklus-až přijde MS, tak jsem zvědavá, i když z toho byl jeden anovulák.
Prcku, beru Duphaston kvůli špinění v půlce cyklu, taky aby mi MS chodila pravidelně a kvůli udržení příp. těhotenství, i když 100% jistotu to nikdy nedá…
Holky, já mám na jednu stranu dost velký strach otěhotnět, aby se to těhotenství zdařilo až do konce - nebyly nějaké problémy, revizi bych fakt už nepřežila :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
9.6.11 14:56

Holky, co máte anovulační cykly.
Jak jsem to tu už psala, já jsem předchozí dva cykly užívala FEMIGARD a ovulaci jsem měla, pak jsem ho vysadila a mám tento anovulační cyklus. Může to být náhoda, ale přeci jen jsem ho znovu začala užívat, tak jsem zvědavá, jestli ten cyklus bude zase ovulační. A pokud ne, tak mám začít brát clostilbegyt, aby ovulovala. Mně ho dr. napsal už na příští cyklus, ale já to chci ještě zkusit bez něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
9.6.11 16:37

Fullmoon - mám několik kamarádek, které přes Clostík otěhotněly…braly ho a hned byly těhotné :potlesk: tak Ti to určitě taky výjde :hug:
Magdi - jojo Zlínský kraj trochu znám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
9.6.11 17:00

včera byla naše obec ve zprávách.
http://zlin.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
9.6.11 17:33

Ježiš tak to není moc hezká zmínka, ale to jsem viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1373
10.6.11 09:56

ahoj holky :mavam: jak se dneska máte?co je u Vás nového?
u mne nic, dopoledne jsem jak pytlem praštěná :mrgreen: z toho utrogestanu, než si tělo zvykne tak 5 dní,pak to bude lepší. jsem teprve19DC a nevím kolik dní po OVU /pokud nějaká byla/neměřím BT ani OVU testy.tak mi nezbývá,než čekat. Copak budete dělat o víkendu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
10.6.11 10:19

Ahoj holky :mavam:
Prcku, vím, že spoustě holkám clostík pomohl, ale také vím o případech, kdy vůbec nezabral, tak se k němu nechci tolik upínat :roll:
Ahoj Retinko, já čekám na MS, kdy se ráčí ukázat, už bych chtěla načít nový cyklus :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
10.6.11 10:20

Reti, takže ty ovulaci nesleduješ? Trošku bych se bála, když bereš ten Utrogestan, aby ti neblokl ovulaci, proto já chodím k dr. na UTZ, abych věděla, jak to s ní vypadá a kdy bycb mohla začít brát Duphaston.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
10.6.11 10:22

A kdepak je Farllin , že se tu už neukázala, budu ráda, když zase přidáš (pokud to čteš :lol: ) a kéž by ještě přibyly nějaké holky, abychom si mohly vyměňovat názory, zkušenosti atd :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
10.6.11 10:26

O víkendu ještě nevím. Přítel odjel ráno a vrátí se až v neděli večer nebo v pondělí ráno. Asi budu dělat generální úklid, v pondělí nám mají přivézt nový nábytek do obýváku, tak ať je to připravené, jak já se těším :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
10.6.11 10:34

ahoj holky :mavam:
u mě zatím žádná změna, dnes jsem 4DC,tak snad brzo odejde MS a hurá do dalšího snažení :-D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1373
10.6.11 10:41

Fullmoon,když jsem měřila BT tak jsem měla OVU 13,14 DC a utrogestan beru od 17 do 26DC takže si myslím,že neblokuji ovulku.Den před brání to bylo 16Dc jsem si změřila ráno bazálku a byla 37 takže jsem věděla,že můžu klid brát tabletky,že OVU už proběhla.Ale zda se zadařilo, to uvidím.Zatím nic, je to brzy na nějaké příznaky. Já bych si tak přála větší prsa :mrgreen: po té revizi se mi fakt úplně ztratily a to rapidně.nemám žádné.Kupuju si podprdy tak na 13let v dětských velikostech :mrgreen:
holky,píšete o Femigrad?dá se to normálně koupit v lékárně?já už nevím, co bych měla víc užívat.Beru GS mamavit,kys.listovou,piju kontryhel a nevím,kde je pořád zádrhel.Třeba mi folikul nevyroste a nepraskne.Fakt to nějak nechápu.Kolik pak stojí ten Femigrad?pokud pomáhá ovulce,tak bych si ho i koupila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
10.6.11 10:47

holky myslíte že můžu mít ovulku těsně po MS :think:  ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí