Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Magdi ahoj, to se máš, že ti MS bude končit, já čekám, tak ať to tentokrát vyjde ![]()
Retinko, tak to jo, jestli víš, že máš po ovulaci, tak klidně užívej Utrogestan, tak jak užíváš ![]()
Ač jsem předchozí dva cykly ovulace dle dr. nejspíš měla, na 100% to říct asi nemůžu, protože mě kontroloval na UTZ jen před, když tam byly pěkně narostlé folikuly, ale pak už ne, zda praskly atd…
Femigard se v lékárně koupit nedá, já ho kupuju přímo u výrobce na www.hemann.cz
http://www.hemann.cz/…igard-i.html
ale je to celkem drahá záležitost, na měsíc skoro 400 Kč + poštovný ![]()
magda82 píše:
holky myslíte že můžu mít ovulku těsně po MS?
Těžko říct, většinou to bývá tak od 10 DC a výš, ale určitě nějaké případy být můžou ![]()
Ale jak jsem psala - o tom Femigardu, dva cykly jsem ho brala a ovulace proběhla, pak jsem ho vysadila a měla jsem cyklus bez ovulace, může to být náhoda, ale nemusí. Tak ho zase asi týden užívám a jsem zvědavá na příští cyklus, zda na utz bude nějaký pěkný folikul.
Fullmoon,děkuji za Odkaz na Femigard,koupím si ho,pro mimčo uděláme cokoliv,že jo.jinak nevíte náhodou, zda Utrogestan tlumí i bolestivá prsa, mne se na to ptala doktorka,když mi ho předepisovala.Mne vůbec nebolí ani před MS,ale ptám se z toho důvodu,že když jsem v říjnu lonského roku zapadla,ta si pamatuji,že mě týden před MS hodně bolely prsa,zvětšily se mi.Pokud by se i ted zadařilo a beru Utrogestan,jestli tyto tlaky potlačuje,že by mne třeba prsa vůbec nebolela. Nečetla jsem taky od žádné snažilky,že zapadla při brání utrogestanu a jaké měla příznaky.Třeba něco víte o tom,jak probíhá těhu při hormonu Utrogestanu ![]()
Reti, já beru Duphaston, ale prsa mě nebolí, nebo to nevnímám nevím. Ale když jsem byla těhotná, tak mě bolely, i když až později, tak kolem 6tt.
Fullmoon,kolikátý jsi DC?
já jen,jestli nejsi na tom obdobně, jak já, že bychom čekaly a testily spolu ![]()
Ahoj holky,
tak já dneska dělala pořádek v oblečení, co jsem neměla víc jak rok na sobě, letělo do koše..to vám byla kupa ![]()
My se pomalu stěhujem na barák, ať jsme tady, když se tu bude stavět…tak zítra budem vyklízet z bytu postel, skříň a tak…a odpoledne nějaká grilovačka, pokud bude hezky.
Zítra dobírám poslední tabletky na zastavení laktace a jinak u mě nic moc nového. Stále přečkávám 6ti-nedělí.
Ahoj Prcku, tak já jsem před časem přebírala oblečení taky, ale kvůli tomu, že jsem za poslední měsíce dost přibrala a některý věci mi zkrátka nejsou
Nevím, jestli to tomu můžu příčítat,ale zdá se mi, že za to může i Duphaston ![]()
Přeji všem krásný páteční večer a víkend ![]()
ahojte holky ![]()
tak já mám jiný problém, po revizi jsem shodila 5 kg/to byl strach a ještě v nervy z práce/, mám rychlé spalování. nemůžu je nabrat zpět, je to u mne problém. Vážím pouze 56 kg při výšce 175.proto ani nesportuji,veškeré namáhání mě unavuje,že se začnu klepat. Takže můžu akorát chodit pěšky, někdy se jen tak hezky projet na kole, pomalu. Bylo by fajn,kdybych přibrala při prášcích ![]()
jinak je u nás krásně - na Ostravsku, dneska máme Den města tak se jdeme podívat.Máme také grilovačku u rodičů tak se těším. Přeji Vám krásný víkend a mnoho hezkých zážitků s rodinou ![]()
holky,jinak mi to pořád šrotuje,jak to asi u mne dopadne příští týden, zda příjde MS nebo ne.Furt se v noci budím,zdá se o mi břichu atd. Fakt mi z toho už blbne a to si vždycky říkám,že na to nesmím myslet,že se zblázním. a už zase blázním.na to se prostě nedá nemyslet,chápete mě, že jo ![]()
ahoj holky ![]()
Retinko: vím o čem ,,mluvíš" spíše píšeš, nemyslet na to to znám velmi dobře.
ahojte holky
zdravím Magdu ![]()
Magdi, mám na krajíčku,holkám to vyšlo,jsem za ně strašně ráda,moc jim to přeju
a my máme furt smůlu a můžem dělat cokoliv,nějak mě to dneska sebralo
od šesti ráno, co jsem se vzbudila jsem věděla,že se cítím nějak úzkostlivě a citlivě. Manžel se na mne podíval a říkal,hlavně nebreč,však se to podaří,at nemáme ubrečené mimčo. Měli jsme tu Den města a viděla jsem zase hodně nových těhulech uvnitř se mi to svíralo a záviděla jsem jim
je to ode mne ošklivé, ale je to přeci lidské,chtít miminko. Co já bych za to dala ![]()
holky, omlouvám se Vám,že píši spíše pesimisticky.Dnes není můj den,za chvíli půjdu s prckem k rodičům na zahradu,na sluníčko,mám vycházky tak to využiju. Mějte dneska krásný den a zítra se budu na Vás těšit a určitě už s mnohem lepší náladou a hlavně s optimismem! ![]()
Ahoj holky,
tak my dneska byli s miláčkem potrajdat po Ostravě..tak jsem si udělala radost a koupila si 2 kraťasy…protože od těhu se mi kapku roztáhly boky a narostla dupka
tak mám skoro všechny věci malé přes boky.
Jinak já začínám 3 týden po revizi, začala jsem pít gynekologický čaj a kontryhel. Tak třeba to bude co k čemu.