Snažilky 2015 po revizi, zam. potratu, nebo mimoděl. těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4804
24.5.15 11:25

@nadeeee no mě už končí ms tak zajdu k dr. a doufám že děloha už bude čistá a bude snaženíčko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
24.5.15 11:37

To já měla porevizní MS pěkně divnou. :nevim: Dva dny silný a pak šest dní špinění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4804
24.5.15 11:49

@nadeeee já měla první ms v poho ale ta druhá byla horší :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2127
27.5.15 14:30

Holky, tak 5 tydnu po revizi skoro za mnou a MS nikde. :? Davam tomu cas do 7.6.,jinak v pondeli 8
6. naklusu na gyndu pro injekci. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4804
27.5.15 15:41

@ndkv jo po osmi týdnech bych tam taky šla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2127
27.5.15 17:40

@karkulka1283 Ja tam chci jit ale uz po sesti. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4804
27.5.15 18:34

@ndkv po šesti to je ještě normální prý :-) málo kdo to dostane do 5 týdne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.15 20:09

revize a mimoděložní těhotenství

Ahoj holky, taky se přidávám se svým příběhem. Je to měsíc od revize a laparoskopií s odstraněním levého vejcovodu :,( S partnerem jsme chtěli mimčo, po 9 letech jsem vysadila HA a nejspíše hned otěhotněla. Nejprve neskutečná radost, za pár dní a několika odběrech krve neskutečný smutek :( Jsem měsíc na nemocenské, psychika už mnohem lepší, protože mi doktor říkal, že se nemusím bát opakovaného mimoděložního, že to bylo způsobené nejspíše vysazením HA a druhý vejcovod mám v pořádku. Za měsíc se můžeme pokusit znova, ale určitě počkám ještě min. 2 měsíce a hlavně…mám šílený strach, že se to všechno bude opakovat :( Doktor mi doporučil inofolic, tak ho už 2 týdny piju.

• Citovat
  • Upravit
3074
28.5.15 13:05

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. Na začátku května jsem byla na revizi z důvodu ZT. Dle MS jsem byla v 9. tt, ale dle UZ to vypadalo na 6. tt. U mě se nedalo říct, v jakém jsem týdnu, protože měsíc před početím jsem prodělala biochemické, kvůli čemuž jsem krvácela jen dva dny, pak jsem různě špinila. Ani jsme nepočítali s tím, že bych hned zase otěhotněla. Stalo se, ale bohužel to tedy nevyšlo. Teď jsem 4. týden od revize a čekám na MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
28.5.15 13:09

@Majdina82 ahoj to me mrzi ja prodelala taky Zt v 8 tt mimi melo byt 11 tt.. Po roce se mi podarilo otehotnet ale zkoncilo to mimodelozkem..takze mi vzali vejcovod za 11 dni ma dorazit treti porevizni ms tak doufam ze nedorazi:) jinak poradim ti kup si ovu testy hrozne pomahaj uhadnout ovulaci a hlavne po revizi muze byt rozhazena:) jo a mrsku cekej kazdym dnem me dosla po 4 tydnech a dvou dnech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
28.5.15 13:21

@Hanulina21 To mě mrzí, čím sis prošla, snad to už brzy vyjde. Já mám od pondělí hrozně nafouklý břicho, „jen odletět“ :D Tak doufám, že to brzy přijde. Já zatím ovulaci neřeším, nechci se tím nechat stresovat. Stejně asi počkám do konce prázdnin, dám se do kupy. Prakticky už od února řeším těhotenství. Jinak já nemám problém s otěhotněním, to jde poměrně snadno. Hned po prvním pokusu to bylo biochemický a po dalším to ZT. Mám spíš problém, aby se to dál vyvíjelo. Třeba to byly jen blbé náhody, uvidíme příště. Mám podezření na nižší funkci štítné žlázy, tak si nechám udělat pro jistotu test, než budeme zkoušet další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
28.5.15 19:33

@ndkv Mě dorazila porevizní MS přesně pět týdnů od revize. Nedivím se ti, že plašíš, také jsem byla toho názoru, pokud nedorazí do šesti týdnů, že půjdu na kontrolu na gynekologii.
Vítám nové holky. :mavam: Mrzí mě, co se Vám stalo. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
30.5.15 22:17

Ahoj holky, zrovna prodělávám SP 5tt, ve středu u dr. viděla jak samo odchází, ve čtvrtek myslím odešlo, byl to nejhorší den, ted jen střední krvácení, dr. říkala že když nebudu dlouho a hodně krvácet není nutná revize a můžeme se začít hned snažit, na co se už těšíme, ale neobjednala mně na kontrolní utz jestli je děloha čistá, tak nevím :nevim: byli jste všechny na kontrolním utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2127
30.5.15 22:36

@lucka87 Moc me to mrzi. :( Byt tebou, tak si na nej radeji zajdu, at mas jistotu, ze se opravdu muzete zacit hned znova snazit. Aby se to zase neopakovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4804
31.5.15 09:35

@lucka87 Ahojky,moc mě mrzí že sis musela taky projít tímhle hrozným zážitkem :-( jinak ja bych zasla za 14 dní od potratu na kontrolní ultrazvuk…ja na něm taky byla 14 dni po revizi ale ja na revizi musela protože miminko samo neodešlo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí