Snažilky 2015 po revizi, zam. potratu, nebo mimoděl. těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
428
28.4.15 12:16

Ahojky, vidím že se to tu rozjelo :) Také piju kontryhel a přečetla jsem na něj snad stovky diskuzí..Já ho pila od SP 38 dnů než mi přišla první MS a pak cca do půlky cyklu, kdy jsem předpokládala že bude ovulace (když chcete otěhotnět, tak se prý má pít jen do ovu). Jenže ovulace asi nebyla nebo nevím kdy, nebo jen anovulační cyklus :nevim: ptže těhotná zatím nejsem - 23.4. jsem dostala druhou MS, tak zase piju kontryhel odznova v polovině cyklu přestanu, ptže ovu nijak neměřím, tak jen pocitově…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
28.4.15 12:17

@mmatys mohu se zeptat kde je k sehnání??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
28.4.15 12:28

@Hanulina21 koupila jsem ho pokaždé v lékárně a mají ho myslím všude ;) prý má být lepší sypaný, tak kuji ten, ale je to asi jedno..zrovna si jdu jeden vylouhovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
28.4.15 12:30

@mmatys no já ještě počkám jestli nenajdu // ale moc tomu neverim :zed: ovulace vcera probehla z pravého vejcovodu, který nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
28.4.15 12:33

@Hanulina21 jj to je dobrý nápad, taky bych počkala a kdyby náhodou přišla MS, tak nasadit. Můžu se zeptat, jak jsi poznala, že jsi měla ovu z pravého vejcovodu? Jakože tě to tam bolelo? Co jsem četla, tak děláš ovu testy že? Já se pořád nemůžu rozhodnout jestli je mám koupit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
28.4.15 12:43

Krásně jsi to napsala @ndkv. :D Seženeš ho v lékárně, ve zdravé výživě. Říkala jsem gynekologovi, že ho piju a schválil mi ho všemi deseti. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
28.4.15 12:51

Známá se snažila o mimi přes rok, pak jí někdo poradil kontryhel. Začala ho pít a přesně už si to nepamatuji, ale max do čtvrt roku byla v tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
28.4.15 14:15

@Hanulina21 Můžu mít asi blbej dotaz? Jak poznáš ze kterého vejcovodu jsi měla ovu? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2127
28.4.15 16:56

Takze pokud to chapu spravne, tak si mam koupit kontryhel sypany caj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
28.4.15 17:24

@ndkv ahoj, určitě je lepší sypaný :) já ho kupuju v obchodě s bylinkama, ale myslím, že v lékárně bude taky sypaný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
28.4.15 17:28

Ahoj, můžu se přidat? Snažíme se od listopadu, v lednu se povedlo, ale bohužel v 6tt samovolny potrat..tak jedeme dál, dnes jsem 1 DC, piju kontryhel a kapu tinkturu bylinky Drmek, měl by podpořit dřívější ovulaci, což potřebuju, protože mám cyklus 24 dní a tím i krátkou lutealni fázi.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
28.4.15 19:20

Ahoj @Nela1986 :mavam: Tak to už ti začalo snažení, tak to je super. Jak ti chutná kontryhel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
28.4.15 19:44

Já po tom spont. potratu ještě na doporučení gynekoložky beru Nosifol a pro jistotu jsem teď začala i s Femibionem a kontryhel piju už dva měsíce. Mám ráda bylinkové čaje a ze začátku mi dost chutnal, ale už k němu začínám mít odpor a nutit se do toho :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
28.4.15 19:47
@Nela1986 píše:
Ahoj, můžu se přidat? Snažíme se od listopadu, v lednu se povedlo, ale bohužel v 6tt samovolny potrat..tak jedeme dál, dnes jsem 1 DC, piju kontryhel a kapu tinkturu bylinky Drmek, měl by podpořit dřívější ovulaci, což potřebuju, protože mám cyklus 24 dní a tím i krátkou lutealni fázi.. :think:

Taky se nám povedlo v lednu a za 6 týdnů SP, ale proběhla mi už druhá MS a pořád nic :(

Příspěvek upraven 28.04.15 v 20:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4804
28.4.15 19:49

@Nela1986 ahoj,kde si koupila ten Drmek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí