Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi tak nějak, jak říká @Hanulina21. Když je mi smutno zapálím si svíčku pro toho andílka nahoře. Jak se jinak máte holky? A co u vás všech nového?
Ahojky holky, dlouho jsem tu nebyla je tu něco nového? U mě dnes pozitivní ovu test
takže začíná snaženíčko
@karkulka1283 Tak preju uspesne snazeni.
A nemas strach to zkouset hned po prvni MS?
@karkulka1283 Ahooj, přeji ať se zadaří ![]()
U mě pozitivní ovu test včera, snažení probíhá ob den, tak taky budu doufat..
snažím se nehrotit to, vím, že často je blok právě v hlavě ![]()
@ndkv takový přístup by jsme měli mít všechny ![]()
@Nela1986 jo psychika je mocná, taky preji at se zadaří
my jsme taky měli v plánu tulení obden ale přítel by to chtěl pořád ![]()
Ahoj holky. Asi se k vam pridam. Jsem po revizi 6 tydnu uz, jednalo se o ZP v 6.tt. Mam ted prvni porevizni ms. Snazit se budeme ale az po te druhe na doporuceni meho lekare i kdyz v nemocnici mi povolili snazeni hned po te prvni ms.
Az dorazi druha ms tak zase zacnu kapat gynex a uvidime. Mivam totiz dlouhe a nepravidelne cykly a ten mi pomaha je udrzet alespon na 33-35 dnech ![]()
Ahojky @Schara Vítej
Kdy ti dorazila porevizní MS? Do šesti týdnů?
@nadeeee dorazila po peti tydnech presne. Dalo by se rict jako moje obvykla ms, mivam takhle delsi cykly. Dokonce me dva tydny desne pobolivalo bricho, mela jsem i vytok silenej. Namatkove jsem delala ovu testy, ale ty byly negativni. Pak jsem byla na kontrole u gyndr. a ten na me nic neshledal, tak to asi byla ovulace. Ja totiz mela po revizi zanet delohy. Jen me prekvapilo, ze ty ovu testy byly negativni kdyz na me vzdy pusobily, ale to je jedno, hlavne ze dorazila ms sama.
No tak ted jeste jeden cyklus a pustime se do toho naostro ![]()
Tak děvčátka, mám 3 dny do MS, pořád nějak doufám…i když minulý týden byla krev negativní.. jinak další kolo už klapne, musíííí
přeji všem //
@Schara já jsem poprvé v životě zkusila ovu testy a každý den sílili.. a ms po revizi došla za 4 týdny ![]()
@Hanulina21 no me normalne taky sili, ale ted proste jen minidusici, ale nejak me to netrapi, snazeni nebylo vubec a ted jeste taky nebude. Radeji pockam dve ms, at si pak neco treba nevycitam.
@karkulka1283 to pořád v to doufám, ale minulý pondělí krev negativní.. Takže tomu moc šancí nedávám
@Hanulina21 to nevím jak to je s tim hcg ale já mela test hcg 10 a pozitivní jsem ho mela až 11 dní spoždění ![]()