Snazilky a tehulky v zahranici

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
30.5.09 17:09

Ahoj Katkaty.

Tenkrat v 16tt mi revizi nedelali. Vse probehlo spontanne. Na podrobnosti ne neptej, bylo to hrozny.:-(
Co se tyce ruznych testu v tehu- to je prave ten problem. Delat jakekoliv testy, kdyz uz jsi tehu a zacnes napr.spinit, to uz je na vsechno pozde. Proto se veskere testy delaji, kdyz tehu nejsi. Aby predem zjistili, zda-li je nekde nejaky problem, popr. zahajili nejakou lecbu nebo ji na:,–(ili od uplneho zacatku tehu. A jak uz jsem psala - ja uz to mam vsechno na za sebou, nic vic zkoumat nemuzou.:-/ Takze nezbyva nez verit v zazrak.
Diky za pozvani k vam do dizkuze. Obcas tam nakouknu, tak mozna se casem i pridam.??? DIKY.

Hezky vikend, Katy. Drzim ti palecky, hodne stesti.

Jana.

• Citovat
  • Upravit
25926
30.5.09 17:49

Jani je fakty ze nezbyva nez verit a ja verim ze tentokrat se ti to povede a dotahnete to do zdarneho konce :wink: Urcite na nas mrkni a klidne se pridej :wink:
Tobe taky preji prijemny vikend

Jen dodatek k dr tady. Volala jsem a zadala o predpis utrose urychlene a dneska mi prisel dopis na pozvani na UTZ na 15 cervna 8O tak to je fakt urgent teda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
30.5.09 21:35

Katkaty, ty studuješ v ČR, mohla bych vědět co a kde??? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
30.5.09 23:06

Zdeni delam si nadstavbu, pac nemam maturu pac jsem se na to kdysi vybodla :oops: :lol: . Je to obor podnikani, distancni formou a je to v Josefove Dole u Mlade Boleslavi :wink:
Procpak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
30.5.09 23:22

Díky Katkaty za info. Já jen tak pro zajímavost. Já jsem se sice na školy v mládí naštěstí „nevybodla“, ale pořád trochu zvažuju, že bych ještě něco mohla studovat. Ale jsem lenoch. :D :D Mám zaměření na ekonomii, ale úplně to není ono, co bych chtěla celý život dělat. :D na druhou stranu nevím, co by mě bavilo a současně mě to mohlo živit :D :D ( PS. hlavně že mi manža říká, ať se pořádně učím němčinu, že na to dlabu. Má pravdu :oops: ) Tak to jen tak, pro vysvětlení :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.5.09 04:21

Katkaty - diky moc. Tobe taky moc drzim palecky. :-) Obcas nahlednu do Nove snazicich se, abych videla jak se ti dari a pozdravim te. ;-)
Mimochodem - tve dorty jsou nadherne, jsi sikula. Gratuluji k cukrarne - at se dari! Az nekdy budu mit cestu do Anglie, zajdu si k tobe na dortik.:-)

Jana

• Citovat
  • Upravit
25926
31.5.09 08:52

zdeni no ja mam vyucni list hehe jsem cukrarka :lol: ale potom se mi uz nechtelom mjit na nadstavbu tak to musim napravit ted :lol:

Jani jeee dekuji za pochvalu :wink: urcite se stav na vetrnicek :lol: urcite dej vedet jak najdes // at muzu drzet palecky :wink:
Co tam vlastne delas?? a jak dlouho jsi tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
13.7.09 16:08

Ahoj vsechny. Zijeme ve Skotsku, mam 9-ti mesicniho kluka a momentalne sem znovu tehotna. Kdo to tady zazil, urcite si panatuje tech prvnich 12 tydnu do prvniho utz a schuzky s midwife. Nervy v kyblu. Je pravda, ze zdejsi zdravotnictvi ma divnej system, kazdopadne zatim jsem mela stesti jak na GP tak na nemocnici. Mam tady za sebou jednu opraci cysty, tehotenstvi, porod a operaci kyly a musim rict, ze se tady na doktory musi fikane. Kazdopadne by clovek mel aspon trochu vedet, co mu je, jinak do vas budou cpat painkillers, pac vas boli bricho, ale vy mate ve finale zanet ledvin. Painkillers sou vubec popularni. To byla jedna z veci, ktery me hooodne prekvapily, kdyz mi baba do telefonu rekne, at si na ty porodni bolesti po 4 minutach vezmu dva paracetamoly a jeste par hodin vydrzim. Jasne, ze sem nic nepolykala a za hodinu me tam meli. Taky me stve, kdyz u GP musim na recepci vykladat pred ostatnima co mi je, pac to pani nutne musi vedet aby posoudila, jestli budu s doktorem mluvit po telefonu nebo teda osobne.
O tom CARu. V nemocnici sem kolem takovyho oddeleni chodila, ale nevim, jak moc se tam ceka, jak se tam clovek dostane a podobne.
Jinak sem tady se zdravotnictvym celkem spokojena. PS.: Jenom tech utz v tehu by mohlo bejt vic, dva mi pride malo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
12.11.09 15:29

Přesunuji do stejné situace :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Romeo a maminka
2.10.12 13:07

Svycarsko-ceska tehule:-)

Ahoj holky, tak ja se hlasim ze Svycarska.Jsem v 6 mesici a co se tyce zdravotnictvi jsem maximalne spokojena.Jen jsem mela z pocatku ponekud problem s cizimi lekarskymi terminy(ziju zde teprve 2 roky),ale moje doktorka mi vsechno trpelive a polopaticky vysvetluje.Co se tyce Triple testu a pote testu zda se mimco vyviji jak ma(v obou pripadech se zde hradi) mi udelala bez zbytecneho vahani zda je nutny. Dokonce jsem jednou v noci musela na pohotovost, jelikoz jsem mela priserne krece-bylo 2 rano a moje doktorka dorazila z domu za 10 min i v tuto dobu :palec: Takze ja spokojenost, svycarska pece super!!! Preji vsem Tehu i snazilkam hodne stesti a pokud mate problem, nebo divny pocit z Vaseho lekare bojujte a stujte si za svym :!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová