Snažilky a vybavička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19982
14.8.21 19:02

Je to ujetý. A prebalovak za 15tisic? Ze zlata ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
14.8.21 19:21

Já teda začala nakupovat (oblečení + objednané vajíčko a autosedačka, až teď v 6. měsíci ( a i tak se mi to zdá strašně brzo :mrgreen: )..
Ale mám dvě známé, které už mají nakoupené body, nakoupené plenky i vybrané kočárky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
14.8.21 20:57

@Lily Evans ty ještě nerodis?? :) to já už mám po konečně 😁 😁 😁držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
14.8.21 20:58

@lachtanice86 já mám prebalovak s postýlkou za 12k🤷‍♀️ono když chceš něco kvalitního stojí to něco. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
14.8.21 21:03

Přijde mi to padlý na hlavu, ale tak každej má nějakou svoji specialitu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19982
14.8.21 21:28

@Misasisi hmm postýlku, matraci mame kvalitní, prebalovak na míru a nestalo to ani půlku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
14.8.21 21:32

Já začala nakupovat až v 6.měsíci. Kočárek až 14 dní před porodem. Dopředu bych nic nehromadila. To si raději odkládej peníze ať to pak pro tebe není taková položka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
14.8.21 21:58

@lachtanice86 tak mě je to jedno kolik to stojí já to. Mám na míru a podle představ ❤️️a. Pro malyho cokoliv. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
14.8.21 22:24

Já si pamatuju, že ve 20 letech jsem měla v PC složku se svatebními šaty, které by se mi líbily a kočárky, které by se mi líbily. Bylo mi 20 a ve skutečnosti jsem kočár i šaty měla úplně jiné. Je to uhozený, protože pro zimní mimina ti třeba bodýčka s krátkým rukávem budou k prdu, stejně jako pro letní mimino s dlouhým rukávem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
14.8.21 23:03
@Misasisi píše:
@Lily Evans ty ještě nerodis?? :) to já už mám po konečně 😁 😁 😁držím palce.

Ne, ale chtěla bych :mrgreen: Btw přebalovák je nejzbytečnější kus nábytku, a kvalitní dřevěnou postýlku s pohankovo kokosovou matrací jsem koupila z druhý ruky, leč nepoužitý, za 2k. Pobyla v ní jedna dcera, pobyde i druhá, furt vypadá jak nová. Razim výbavičkovej minimalismus! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
15.8.21 02:30

@Lily Evans jasný taky sem si říkala at už je konec 😂 😁pak dej vědět 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
15.8.21 08:33

@Lily Evans mám to podobně :D přebalovak blbost, mám pevnou přebalovací podložku na komodě, stejně to člověk využije tak rok a pak to zabírá místo. Postýlku sem kupovala sice novou, ale obyč dřevěná v ni penovo kokosová matrace a stálo to do 2 tisíc a bude v ní ještě druhé dítě. Já si pořád říkám, kam lidi do té výbavy narvou ty desitky tisíc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
15.8.21 08:45

@Kriss Tina jako mnohem víc se mi prodraží dítě od cca dvou let dál - když chceš aby bylo slušně obutý, pěkně oblečený, cestovalo, sportovalo (a mělo kvalitní vybavení) tak ty desetitisíce lítaj vzduchem furt :mrgreen: nač rozhazovat za krámy který využiješ tak ten rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
15.8.21 08:49

@Lily Evans přesně, pak už jsou to jiné sumy, když se to dítě začne samo pohybovat venku :D co teprv pak při nástupu do školky :D tomu miminu je úplně fuk jestli jestli spí v posteli ze zlata nebo má nábytek na míru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
15.8.21 08:59

@Kriss Tina jako já jsem si ujížděla na pěkným oblečení, nelíbí se mi mimina v sepraných dupačkách z třetí ruky, ale jinak… Na první jsem měla polskej kočár dvoukombinaci, za asi 7k, jako pěknej a do terénu dobrej, ale po roce se rozbil. Tak si říkám hele na druhý se rozšoupnu! A pak si říkám hele a má to na ten půlrok smysl? Stejně mám pak Valco na který nedám dopustit… Tak jsem opravila kočár, vyčistila, a ušetřila bůhvíkolik. A nosítko - přesně to který jsem chtěla - jsem sehnala za polovinu ceny a ještě ho pak dobře prodám 8)…no a pak dítě vyroste a už to lítá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí