Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Market777 No ja testovala 12DPO a mela jsem ducha, ale bohuzel to odeslo s MS 22.2
Tak zkousime dal no ![]()
Je pravda, ze nektery holciny priznaky treba nemaji a poznaji to, az kdyz jim vynecha MS.Ja kdyz byla tehu pred 8 lety prsa bolely, ale nak jsem tomu nevenovala pozornost, protoze jsem neplanovane otehotnela ![]()
Tak jestli nechces byt zklamana, jeste tedy pockej ![]()
@Romca.H @Market777 já jsme na začátku těhotenství neměla vůbec žádné příznaky
ty se dostavily až 6-7tt ![]()
@Romca.H no ono zklamana budu i kdyby bylo po MS a test negativni jo a jeste „barvim“ na bilo ![]()
@jaaaninda no to ja ani v tom 6tt jsem nemela zadne krome toho ze sem myslela ze mi prsa explodujou ![]()
Ahoj holky, březen bude náš sedmý měsíc snažení, tak doufám že už to konečně klapne!!! Jsem 3DC, takže výsledek zjistím až na samém konci března…
Dělám všelijaké psí kusy, měření, cvičení, vitamíny a nezbývá než věřit, že už je ten správný čas…:)
@Silver_Lining ahooo
no ja sem jak magor uplne s tema testama a porad kontroluju priznaky
tak snad se ti zadari!! ![]()
@Market777 Mně úplně nejlepší přijde měření bazální teploty, z toho člověk hodně vykouká, ale bohužel neodhalí ovulaci dopředu… takže na to zase ovulační testy, že… a bohužel mám ten cyklus nějaký rozhozený, takže třeba minulý měsíc jich padlo fakt hodně, když byla ovulace až 23DC… ale cítím v kostech, že tenhle měsíc to bude lepší…:D
@Silver_Lining ahojky
tak to jsme ve stejne fazi cyklu a to skoro na den přesně
jsem ráda, že teď mi to docela utíká, po ovulaci se to strašně vleče. A kdy čekáš ovu? Já nevím přesně, v loňském roce jsem měla extrémně dlouhé cykly (přes 100dní), na podzim zamlklé těhotenství s revizí v prosinci. Po revizi se mi upravují cykly, první 46dní a teď měl jen 35dní. Doufám ještě v další zkrácení
takhle krátké cykly jsem neměla nikdy, tak si docela pískám, bo je větší šance
taky měřím, potřebovala jsem zjistit, zda ovu probíhá pri takovém zkrácení.
@Silver_Lining no ja mela OV potvrzenou od doktorky 17-18.2 ted cekam…no jo ja si ji nemerila vubec kolik °C by mela byt v tehu?
Ahojky holky, mohu se k vám přidat?
Snažíme se už 4roky a stále nic chodíme do Sanusu. Na přelomu března a Dubna nás čeká první IVf. Teď čekám po poslední Iui jestli Má dorazí nebo ne
jinak vyšetření imunologie máme mam v sobě NK buňky teď čekáme na výsledky genetiky. Manžel má líné speemio.
@Renula5 Ahoj
jasne pridej se…jeee to me mrzi ze vam to nevyslo normalne… ![]()
@Market777 děkuji
njn… Co člověk nadělá nic musí jít dál
ono je i jedno jak to jde jestli přirozeně nebo uměle hlavní je že bude
![]()
@Renula5 Jo to mas pravdu no ale obdivuju te ja bych to cekani asi nevydrzela…uz ted mam problem se zatim netestovat…No ale jako nevim mam bily hlen na kalhotkach vetsinou a citlive bradavky ale jinak nic…bojim se ze test ukaze negativ a MS prijde… ![]()
@jaaaninda ms by měla přijít kolem víkendu nebo na začátku týdnu. Ale jak mě bolí prsa strašně tak přijde a IUi se neprovedlo a jdeme na Ivf.
@Market777 hele testování je na prd
testováním se zbytečně jenom nervis a myslíš furt na to já byt tebou najdu si nějakou činnost a neřeším
a testnu až nepřijde ms. Ale chápu. je to těžký my když jsme začali ve snažení tak jsem furt testovala jestli jsem nebo ne jako magor
pak mi bylo jenom do breku. Ovu jsem si sledovala testem ale pak to další ne
takže hlavně hlavu vzhůru