Snažilky BŘEZEN 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1668
2.3.18 19:07

Po 7 letech brání HA se už taky půl roku snažíme a nějak cítím že březen je ten správný měsíc. Teď už to musí vyjít. Držím všem palce.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
2.3.18 19:56

@Market777 no je to možné že jsi měla později třeba ovu no každopádně uvidíš buď přijde nebo ne… Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4593
2.3.18 22:38

Ahoj holky můžu se k vám taky přidat? My se tedy nebudeme snažit v březnu, ale spíš duben…bohužel :( prisli jsme o miminko, jsem týden po revizi takže sestinedeli, tzn cely březen utrum :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
3.3.18 18:35

@AndyR Ahoooj jasne pridej no my taky prisli o mimi 31.1 2018 ale revizi jsem strikne odmitla a rekla ze chci dat telu sanci…pak jsem byla na kontrole 15.2 a rekla ze je vse oka…No kazdopadne jsme se snazili i v 6nedelce to mi poradila i doktorka ze je „pohnojeno“ ze se to povede…Jenze vcera mi prisla MS takze to taky vidim na Duben…to cekani me zabiji…no po revizi to je asi jinak. Me rikala doktorka ze kdybych sla na revizi musela bych cekat pul roku nez se tto zahoji uplne…ale kazda ma jine telo…Kazdopadne prisli sme o tom to sem byla ve 2mesici…je to hnus co vsechno si musi zenska zazit a podstoupit a celkove trpime hodne se starostma. Ja taky doufam ze se nam to uz konecne v dubnu povede. Budu ti drzet pesti!!! :kytka: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
3.3.18 18:37

@Renula5 Ahooj Reni no nebyla to spozdena OV ani zavrtavani miminka ja to dostala :(…to je na prd zas cekat do dubna…achjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
3.3.18 18:38

Ahoj,
Tak já se k Vám s dovolením přidám. :mrgreen:
Na test se chystám v týdnu, protože už 3 dny mám zpoždění. Jinak vždy ms byla jak hodinky. :)
A je mi furt divně :mrgreen: tak nějak jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
3.3.18 18:41

@Dory22 Ahooj jasne pridej :) noo tak to mas na dobre ceste…tak drzim palce at tam jsou dve poradne //!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
3.3.18 19:00

@Market777 ahojky je to mě mrzí :hug: já jsem si dneska dělala test jsme 13den po iui a negativní :,( takže nás čeká 100% IVf tak jsem si to obrecela. Trošku se i bojím conme čeká IVf takže já čekám na Ms nejpozději v pondělí by měla dorazit. A když to nevyšlo teď tak to vyjde snad už prostě u tebe hlavu vzhůru dej si víno nohy nahoru a klidecku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
3.3.18 19:03

@Market777
Děkuji… Uz i chlap mi dnes říkal, jestli nejsem těhotná, protože poslední dva dny mám pořád hlad. Ale nevím no. Budu moudřejší v týdnu, zatím ještě vyčkavam.
U dceři mi bylo hrozně a do 4 měsíce jsem pořád zvracela. :mrgreen:
V úterý testnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
3.3.18 19:59

@Market777 s tou revizí a půl ročním čekání to není tak docela pravda. Samozřejmě někde řeknou po staru půl roku, někde 3 měsíce, někdo po první ms :nevim: můj doktor mi řekl, že i kdybych otěhotněla hned po revizi, že se nic neděje, že buď tělo bude připravené nebo ne. Já radši šla na revizi..představa, že ještě nějakou dobu bych měla snášet zbytečné nevolnosti byla strašná. Takhle se mi hned ulevilo, jak psychicky tak fyzicky. Ale je strašné, kolika ženským se toto děje. Dokud to člověk nezazije, tak ani neví :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
3.3.18 20:00

@AndyR ahoj, vítej mezi námi :) tvoje ztrata me mrzí :( musíme věřit, že příště to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
3.3.18 20:12

Holky, prostě musíme věřit, že nám to všem vyjde. Naděje přece umírá poslední, no ne? :) A k tomu snažení po potratu, mě mudr říkal, že raději počkat po první MS, klasika dodržet šestinedělí, ale kdybych se na sex cítila dřív, tak samozřejmě no problem. :hug: Bolest nad ztrátou zahojí jen další prcek…bohužel na to čekám už skoro 9 let, tak snad. Nějak se potom nenašel chlap, kterej by za to stál…a čas utíká. Tak doufám, že přítel od snažení necouvne. Držme si navzájem pěsti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4593
3.3.18 23:47
@jaaaninda píše:
@Market777 s tou revizí a půl ročním čekání to není tak docela pravda. Samozřejmě někde řeknou po staru půl roku, někde 3 měsíce, někdo po první ms :nevim: můj doktor mi řekl, že i kdybych otěhotněla hned po revizi, že se nic neděje, že buď tělo bude připravené nebo ne. Já radši šla na revizi..představa, že ještě nějakou dobu bych měla snášet zbytečné nevolnosti byla strašná. Takhle se mi hned ulevilo, jak psychicky tak fyzicky. Ale je strašné, kolika ženským se toto děje. Dokud to člověk nezazije, tak ani neví :(

Ahoj, no nam taky nikdo nerekl pul roku, to bych se z toho cekani zrejme zcvokla :roll: manzel by na to skocil nejradeji hned :) ale ja mam ted fakt strach, aby to nedopadlo stejne :(…chjo :roll: s tou revizí @Market777 hele me se nikdo neptal a asi bych uz ani nemohla cekat, mela jsem koncit prvni trimestr a mimi se zastavilo na 8+3 :? :(
Jooo a vsichni mi podorucuji co nejdriv, ze je pry vetsi sance :roll: :think: :nevim: ale holky, vysvětlil vám někdo někdy Vlastně proč???Proc se rika, ze po potratu, at uz SP nebo ZT je tak moc,,pohnojeno"?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
4.3.18 01:25

@AndyR strach chápu, mám ho taky :( jakože ohledně sexu jsme šestinedělí rozhodně nedrželi :lol:, není to klasické šestinedělí jak po porodu. Ani jsme se nechranili.. Ne, že bychom se hned začali snažit, ale vzhledem k mým dřívějším cyklům jsem čekala ovu az min. za 2 měsíce a ona přišla za měsíc :) teď začínám 3. cyklus od revize. Pro klid duše počkejte se snažením aspoň do 1 ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4593
4.3.18 21:59

@jaaaninda :)) noo, chtela bych to vydrzet no, uviidme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie