Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venesí musi to klapnout, je mi 29, bohužel už mám za sebou dvě nevydařená těhotenství…
@Marky1288 Tak to me mrzi, tak drzim moc palce at to tentokrat vyjde
me teda bude 22 teprv, pritelovi 27 ![]()
@Venesí Tak to jsi ještě mladá, snad to do třetice klapne a vám napoprvé ![]()
@Venesí ahoj, vítej
Mě je 27, mám za sebou jeden SP před rokem, tak doufám, že to byla jen statistická chyba a vše bude ok
Jinak plánujeme začít zjara, ideálně v květnu po dovolené
Ty jsi teda mlaďounká, to je super ![]()
Is ![]()
@Isobela Ahoj Is
drzim palce at to nam vsem klapne. Ale jak tady pisete o nevydarenych tehotenstvi, tak se docela strachuju.
ale snad bude vse O. K.
No ja jsem blazen uz mam i par oblecku
![]()
Kdybyste chtěly můžete i k nám do skupinky https://www.emimino.cz/…v-roce-2018/ ![]()
Ahoj tak se k vám přidávám za týden dobyram poslední hak a s přítelem jsme se domluvili že už ji nenasadim že chceme druhé jinak já jsem Tereza je mi 23 a mám holčičku v březnu ji budou 2 roky.
@Marky1288 Pracovně
Co u tebe? Přidej se do skupinky, celkem to tam žije ![]()
@Isobela tak už jsem se přidala
já taky pracovně. Mam dva dny zpožděnou ms a jsem strašně unavená, už abych z práce vypadla, azítra budu testovat tak uvidíme ![]()
Ahooooj holky, taky se jeste přidávám do skupinky???? začínáme se snazit ted od ledna, 23. mi zacina ovulka a zaprisahala jsem se, ze budu testovat az den po vynechane MS
jinak co tu ctu ve skupinách, tak většina z Vas neco dlabe, jeřába, kontryhel a tak, tak nevim, jestli taky nezacit? Ja nám teda MS na hodinky presne každy mesic, mam tedy 30 dni cyklus a MS 3-4dny max, jak Vy? ![]()