Snažilky březen/duben 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5411
2.8.18 18:51

@Marie2003 děkuji moc já dnes byla na druhém odběru protože minulý týden sem měla hcg 8 a sem smirena stim že to kleslo a neklaplo to by se snad musel stát zázrak aby to vystoupilo ale bazalku už nemerim řekla sem si že to teď nechám náhodě buď to klapne nebo ne ale snažíme se tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.8.18 13:49

Ahoj holky, takže pokus s Gynex kapkami mi byl čert dlužnej fakt. Min.měsíc 4 dny zpoždění a teď 23.DC špinění… :zed: do mého pokusu pravidelná 28/29 dní a příchod téměř ve stejnou hodinu…jsem tele a budu muset na gyndu, pokud se to nesrovná. Měl jste někdo podobný zážitek? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
18.8.18 14:38

Ahoj holky já při dlouhém cuklu 43-45 dni jsem otěhotněla ale ovu byla opozdena asi v den MS byla ovu dnes jsem podle poslední MS 9tt test mám slabé pozitivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.18 00:35

Ahoj, hodně dlouho jsem tu nebyla, měla jsem dost práce sama se sebou a hodně věcí jsem si potřebovala srovnat(ikdyž to asi ještě potrvá dlouho)…koncem července jsem zjistila že mě manžel 2 měsíce podváděl, prý se necítil připravený na dítě a tohle bral jako útěch(kecy!!) každopádně se těd hlavně snažím zachránit naše manželství a dítě musí počkat nějakou chvíli :,( je to dost těžké a vůbec nevím jak to zvládnout, pořád si moc přeju dítě a nedokážu si představit čekat měsíce nebo snad roky než budeme s manželem na to připraveni(on, tedy pokud se nerozvedeme a to bych opravdu nechtela…vůbec nevim jak to všechno zvládnu…jinak jsem tenhle měsíc asi zase s cystama, nikde jsem jeste nebyla ale jsem 65dc(normalne mam kolem 31dnu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.9.18 19:21

Otěhotnění

Ahojky maminky :) dotaz z manželem už máme dceru za 14 dní bude 1 rok :) a chceme další mimi od včerejška od 11.9 sem začala brát vytaminy Kyselinu Listovou super tak chci vědět po jaký době je výsledek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.18 19:17

Může být ovulace dřív?

Ahoj,jsem tady poprvé,tak se budu možná ptát hloupě :oops:
Je možná ovulace při delším mc dříve?Cykly mám (28-34)teď poslední cyklus byl 34,ms byla 15.9-18.9(většinou ms, mám 3-4dny)je možná ovulace 14dc?Měla jsem ten ovulační hlen, táhly,a jediný tento měsíc,jsem mělav3dny před tím hlenem,silnejsi křeče v podbřišku.Poh.styk byl 28.9.Tak se chci zeptat je možné,že jsme se trefili do plodných dnů?Mimco si moc přejeme.A,už jsem vcelku zoufalá.Dekuhi za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.18 19:20

Teď,koukám,že se mi to tam spojilo,jak jsem nechtěla,3dny před tím hlenem jsem měla silnější křeče v podbřišku.A ten třetí den,jsem měla,právě ten táhly hlen.Omlouvam se :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
6.11.18 10:46

Předovulační krvácení

Ahoj holky,
Chtěla jsem se zeptat, zda nemáte zkušenosti s předovulačním krvácením. Snažíme se od března o mimi, HA jsem vysadila cca před 2-3 lety, od té doby nemám pravidelný cyklus. Od června jsem nasadila na srovnání Gynex, dále užívám Macu a kyselinu listovou. Gynex cyklus trochu srovnal, mám ho ale 35- 40 dní. Vždy ale v půli mám krvácení. Četla jsem o ovulačním krvácení, ale to by bylo slabé a v době ovu (já si ale dělala ovu testy a potvrzená ovu byla vždy cca o týden později než tady to krvácení). Jsem z toho už nešťastná, byla jsem na odběru krve na začátku cyklu a vše v pořádku. Myslím si, že dochází k nějaké nerovnováze právě v půli toho cyklu, doktor si myslel, že to bude ovu krvácení, ale teď jsem mu to vysvětlila, že se to děje před ovu a navíc je to silné krvácení (jako menstruace a i 3-5 dní). Nyní to mám zase, je to už asi 4. den, je to silné a ovu test včera ukázal slabou čárku. Takže myslím, že cca zítra/středa bude čárka silná.
Od dalšího cyklu mi doktor napsal Clostylbegit a Oestrogel.
Prosím nemáte s takovýmto krvácením také zkušenost? Podle mě se pak nemá (pokud by došlo k oplodnění), vajíčko ani kam usadit, když veškerá výstelka odejde. Před měsícem jsem také nasadila Femigard a piju do ovu kontryhel. Gynex již vysadím (brala jsem teď poslední měsíc jen 7 kapek ráno).
Moc Vám děkuji za odpověď, J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital