Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lenka051 Lenicko, moc na tebe budu myslet , aby to tentokrát vyšlo. ![]()
@Dominička94 děkuju moc taky si to moc přeju snad to vyjde mám pocit že prostě jsem hlavně ty prsa a i břicho už roste a ani moc nejím tak uvidíme
![]()
@lenka051 Taky držím palce, ale popravdě bříško touhle dobou růst nemůže. Chápu tu sugesci a přání, ale abys pak nebyla zklamaná
Jak dlouho se snažíte? ![]()
@lenka051 děkuju, já jsem dneska byla u doktorky, pichla mi vyvolávacku a ani nevzala krev. Prý jsou testy spolehlive, tak zase příště ![]()
Holky vidíte tam něco nebo sem blázen? Test ještě nestihl zaschnout tak je focení úplně čerstvý ![]()
@pavla.velova Podle mě je tam
Držím palce, ať čárka sílí ![]()
Jak dlouho se snažíte? O první?
Nějak jsem ztratila přehled. ![]()
@Hazentla snažíme se od února ale tenhle měsíc jsme se vážně moc snažili. A už od druhé ale první je z ex přítelem a mám dcerku 6letou která mě teď nastupuje do školy. A dnes sem si pro jistotu dělala ještě jeden test. ![]()
@pavla.velova Je to tam
Potichu gratuluji a držím palce ![]()
Já jsem ve 20. týdnu s prvním ![]()
@Hazentla děkuji
a kdy ty jsi po zjištění byla u dr? Mě stále Teda bolí břicho.
A ty už ve 20tydnu to je krásný ![]()
@pavla.velova Byla jsem poprvé 6+4tt, už bylo a bilo i srdíčko, takže podle mě se vyplatí počkat. Dřív stejně doktor moc neuvidí. Ale to čekání vůbec neutíká ![]()
@Hazentla no právě sem. Si říkala že bych chtěla do příštího týdne počkat ale snad to uteče ještě zatím chodím do práce tak mě to uteče teď mám ranní do čtvrtka a od patka noční dvanáctky dvě tak to nějak vydrzim
Holky, při kolikátem dni zpoždění je možné testovat, aby nebylo moc brzy? Třetí den prodlevy?
@Alegra2018 píše:
Holky, při kolikátem dni zpoždění je možné testovat, aby nebylo moc brzy? Třetí den prodlevy?
Já jsem testovala už asi den nebo dva před termínem ms, cítila jsem se jinak a byla zvědavá a čárka, slabá, ale jasně viditelná, už byla přítomna. Desítkový test.
Je ale třeba počítat s tím, že když to zjistíš takhle brzo, může to pak zase odejít, v té nejrannější fázi zanikne hodně těhotenství.
3.den zpoždění ms už je určitě dost. ![]()
@Hazentla píše:
Já jsem testovala už asi den nebo dva před termínem ms, cítila jsem se jinak a byla zvědavá a čárka, slabá, ale jasně viditelná, už byla přítomna. Desítkový test.
Je ale třeba počítat s tím, že když to zjistíš takhle brzo, může to pak zase odejít, v té nejrannější fázi zanikne hodně těhotenství.
3.den zpoždění ms už je určitě dost.
No vydržím ještě do zítra a ráno na to kdyžtak vlítnu, pokud se dnes neobjeví (30.DC).