Snažilky březen/duben 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.6.18 19:15

@Hazentla
Dekuji :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
6.6.18 19:45

Holky mam jeste prosbu jsem hrozna uz.. Dnes 9den zpozdeni cipek mam spise dole a zda se me pootevreny a na nocni jsem mela bolesti opet podbrisku a dnes tlaky odpoledne zkousela sem delat i ovu test jestli se me neoddalila treba ovulka ale vysel spise negativni slabounka carecka ta druha. V pondeli jdu na gyndu tak sem zvedava co me povi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.18 19:04

Ahoj holky jak to s vámi vypadá? :mavam: já mám dnes sedmý den zpoždění a na pátečním i dnešním clear blue je pěkný duch, viděl ho i manžel :palec: mají citlivost 25 tak si asi zítra ráno udělám digitální clear blue a zavolám na gyndu a objednám se na prohlídku, asi i skočím na krev at mám jasno, jen nevim co v Pronatalu kam jsem objednaná na úterý, když jsem tam hlavně chtěla jít abych otěhotněla, tedy snad to ted vyjde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
17.6.18 21:32
@pavla.velova píše:
Nemate nejaky doporuceni na nejake vitaminy nebo caje pro podporu otehotneni?

Ja použila lubrikant conceive plus a zařadilo se i bez vitaminu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
18.6.18 08:41

@duchessofcambridge Tak držím palce, doporučuji s doktorem počkat aspoň na ukončený 6.týden, pak bude už i srdíčko :palec: Dřív to moc nemá smysl, sice tam může vidět váček, ale do potvrzení :srdce: není jisté, že se těhotenství vyvíjí. I když to čekání je na palici, zažila jsem :lol:
Jinak u mě dobrý, první screening za námi, dnes jsme 15+3 tt , další kontrola začátkem července, kdy už by mohlo být vidět pohlaví…
Na všechny snažilky prskám těhubacily a spolutěhulkám hodně štěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
18.6.18 10:29

@Pindrusše a kolik stojí ten gel a kde ho seženu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
18.6.18 11:37

@pavla.velova tak tady ho maji https://www.benu.cz/…cni-gel-30ml?… a nebo tady https://m.heureka.cz/…ks-v-baleni/ ja jsem používala ten s aplikatorem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16426
18.6.18 12:49

@duchessofcambridge u nás to vypadá, že to klaplo hned první měsíc snažení, což je po minulém dlouhém snažení fakt zázrak a šok… dnes jdu k doktorovi, jsem 5+3, nechápu, proč mě chce vidět tak brzo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.18 17:40

Holky tak vypadá že nic :( byla sem na dvou utz a na krvi a mám více otázek než odpovědí, prý mám oba vaječníky pcos(minule měl být jen jeden) a na pravém mám cystu 15mm a pořád volná tekutina v dc a něco se jim tam nepozdávalo, prý nějaké blanité adheze :nevim: vůbec tomu nerozumim a doktorka co mi předávala výsledky mi nic nevysvětlila a byla dost nepříjemná co jí otravuju že těhotná nejsem a když jsem se ptala co teda s tou cystou a že se jim to celkově nelíbilo mě jen odbyla že at jdu za svým gynekologem, teda její přístup byl k pláči, takže jsem odcházela dost zmatená, že nevím co dělat, ani mi nevysvětlila jak jsou teda možný ty pozitivní tt :think: a ted ani nevím jestli mám jít zítra do toho caru, asi jo, dneska to byla teda blbá zkušenost(s jejich přístupem)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16426
19.6.18 17:54

@duchessofcambridge pozitivní test dělají právě i ty cysty… většinou se čeká zda nepraskne a neodejde s menstruací, někdy dává doktor vyvolávačku. Dnes si byla kde? Do caru bych asi šla, tam vám pomůžou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
20.6.18 12:02

@pavla.velova já teda nechci dávat zbytečné naděje, ale mám tu případ v práci: kolegyně měla hodně nepravidelný cykly a ještě 5 dní po vynechání menstruace měla úplně negativní test, ani ducha…já přijela z dovolené a ona že prý ještě nedostala menses, ale test je negativní. To už bylo 14 dní po tom, co to měla dostat. tak jsem ji vyhnala hned do lékárny a byly tam dvě krásný čárky…prostě posunutá ovulace, ten měsíc se jí prodloužil cyklus no :mrgreen: pokud nemáš ovu stopro potvrzenou ovu testem, tak to může být jakkoliv, já ji vždycky měla jako hodinky 20DC a tento cyklus až 31DC, tělo se prostě různými vlivy může rozhodit…takže kdybych nevěděla, že se mi posunula, tak bych si teď myslela, že mám už 10 dní zpoždění 8o samozřejmě, že to může být obyčejný zpoždění, třeba se ti jen fakt jeden měsíc prodloužil cyklus a těhu to není…ale jak říkám i sama sobě - dokud menstruace nedorazí, tak je prostor pro naději…být na tvém místě, počkala bych ještě týden a pokud pořád nepřijde a test bude negativní, zajdi si k doktorovi na vyvolávačku, ať se ti to srovná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
22.6.18 13:59

Ahoj holky, pořád tu čtu jak všechny těhotní a my už od ledna nic…teď zkouším gynex kapky. Mudr že prý je to krátká doba a že mám vyčkat do podzimu, přitom poprvé to bylo na jeden pokus (bohužel v 8 týdnu odešlo) a na druhý pokus též na jeden zátah (doma mi běhá 2,5 roku klucik) a teď to nějak nechce klapnout… A prevence neukázala nic špatného…plivněte mi nějaké ty těhu sliny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
22.6.18 14:07

@Alegra2018 plivu těhubacily. Vydrž jsou na cestě!
Drž se kočko! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
24.6.18 13:11

@pavla.velova jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
24.6.18 15:33