Snažilky březen/duben 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
264
30.5.18 14:57

Ahoj holky mam prosbu nemate nektera zkusenosti s utrogestanem? Mam ho brat od 18dc_25dc, ale vcera jsem citila I mi doktor rekl, ze bude ovulace a prijde mi ze jiam dnes 19dc. Utrogestan jsem radeji nenasadila, aby mi to nezablokovalo ovu. Msm ho brat na srovnani cyklu. Kdyz jsem predtim volala na gyndu zda nevadi a nezablokuje ovulaci, tak ze to nemam resit a vzit si to, ale vsude ctu, ze to ovulaci blokuje. Poradte, zda ho mam nasadit dele a nebo vubec? naposledy jsemmelacyklus 34 dni dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
30.5.18 15:18

@štítovka Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
1.6.18 11:02

Ahoj holky jsem trosku nervozni a nevim co se teda deje mela sem ovulku viz.foto a MS nedorazila jak mela ale co me prijde divne uz tyden me boli podbrisku mela sem lehke chvilkove zaspineni takova svetlounka krev na papire jinak nic to bylo minuly tyden a porad me je bud vecer nebo rano na zvraceni ale prijde me to hodne brzo a TT je negativni stale.uz se cejtim jak blazen :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
1.6.18 12:42

@pavla.velova Zkus za dva dny testík znovu a uvidíš. Pokud by byl stále negativní a stále ti nebylo dobře, raději bych se poradila s dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
1.6.18 12:58

@pavla.velova Já těm značkám nerozumím :oops: ale jestli máš termín MS včera, tak to ještě může být brzo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
1.6.18 13:01

@pavla.velova ja to mam takhle a mam // A doktor kdyz odebral krev v pondělí naměřil na 350 na tvém místě bych asi promluvila s doktorem neboj bude to dobry :hug: držím palce ať máš brzy// :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
1.6.18 13:05

@Hazentla kolečka s teckou znamena plodné období kdyz je celá tecka tak ovulace srdíčka milovani :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
1.6.18 13:13

@Pindrusše Díky za vysvětlení :palec: @pavla.velova Pokud ta aplikace jen počítá, bez měření teploty atd., tak klidně mohla být ovulace později a ještě se to ukáže :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
1.6.18 13:23

@Hazentla nemas vubec zač :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
1.6.18 13:28
@Hazentla píše:
@Pindrusše Díky za vysvětlení :palec: @pavla.velova Pokud ta aplikace jen počítá, bez měření teploty atd., tak klidně mohla být ovulace později a ještě se to ukáže :palec:

Taky sem si rikala ze mohla byt treba o tyden pozdeji a proto treba ani test neukazuje ale i presto se na to nespoleham a zkouseli jsi casteji :D ale prijde me divne ze me opravdu kazdy den je spatne ze uz by takhle brzo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.18 14:25
@pavla.velova píše:
Taky sem si rikala ze mohla byt treba o tyden pozdeji a proto treba ani test neukazuje ale i presto se na to nespoleham a zkouseli jsi casteji :D ale prijde me divne ze me opravdu kazdy den je spatne ze uz by takhle brzo..
kazdopadne je divný že ti test neukázal ani malého ducha raději bych taky zašla na krev test uz prevazne ukáže v první den opožděně ms
A nebo nepřišla ms ze stresu i to se mi jednou stalo kdyz jsem se na to těhu moc soustredila :roll:
  • Citovat
  • Upravit
4.6.18 14:19

Ahoj holky, dlouho jsem se neozvala, pořád jsem ze všeho naměkko a snažím se s tím srovnat a moc doufám že se mi podaří otěhotnět přirozeně a tentokrát to dopadne dobře :oops: ted jsem 9dpo, menstruace by měla (ne)přijít v sobotu ale už se nemůžu dočkat a dnes jsem zkusila desitkovy test a mam pocit ze je tam dusik, velmi velmi slaby, urcite budu testovat i ve středu at vím jestli sílí, mám objednaný tt z krve, ten by se měl ukázát pozitivní dříve co jsem četla, vím že bych měla počkat pár dní ale jsem hrozně nedočkavá a chci vědět jestli se povedlo nebo ne, ale bojím se radovat pokud se zadařilo
Jen ještě jedna věc, od včera mě bolí v kříži a mám zažívací potíže, takhle přesně mi bylo i minule, proto jsem se nemohla dočkat a testovala už dneska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
4.6.18 14:45

@duchessofcambridge drzim moc palecky, urcite se uz zadari :-) a jak dlouho se snazite? Nekdo rika, ze test z krve je videt dele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.18 15:11

@alisamu nechci se moc radovat, duch ani nejde moc vyfotit, budu víc v klidu až bude čárka sílit, v krvi je hcg dříve než v moči tak uvidíme :oops: s manželem se snažíme od října, začátkem května jsem našla na testu 2 čárky ale potratila jsem 5+1tt, při kontrole mi zjistili pcos a že se máme snažit do podzimu a až pak se to bude řešit, ale tak dlouho se mi nechce čekat a bojím se dalších potratů(moje mamka měla stejnou diagnózu a má za sebou 6 potratů) tak jsem se objednala do CARU na 19.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
4.6.18 15:18

Ahojky. Pred mesicem jsem tady psala, ze se snazime od listopadu a porad nic. Ted teda neco ale nevim co. Poradte jestli je to ono. 11dpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí