Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky mam prosbu nemate nektera zkusenosti s utrogestanem? Mam ho brat od 18dc_25dc, ale vcera jsem citila I mi doktor rekl, ze bude ovulace a prijde mi ze jiam dnes 19dc. Utrogestan jsem radeji nenasadila, aby mi to nezablokovalo ovu. Msm ho brat na srovnani cyklu. Kdyz jsem predtim volala na gyndu zda nevadi a nezablokuje ovulaci, tak ze to nemam resit a vzit si to, ale vsude ctu, ze to ovulaci blokuje. Poradte, zda ho mam nasadit dele a nebo vubec? naposledy jsemmelacyklus 34 dni dekuji ![]()
Ahoj holky jsem trosku nervozni a nevim co se teda deje mela sem ovulku viz.foto a MS nedorazila jak mela ale co me prijde divne uz tyden me boli podbrisku mela sem lehke chvilkove zaspineni takova svetlounka krev na papire jinak nic to bylo minuly tyden a porad me je bud vecer nebo rano na zvraceni ale prijde me to hodne brzo a TT je negativni stale.uz se cejtim jak blazen ![]()
@pavla.velova Zkus za dva dny testík znovu a uvidíš. Pokud by byl stále negativní a stále ti nebylo dobře, raději bych se poradila s dr.
@pavla.velova Já těm značkám nerozumím
ale jestli máš termín MS včera, tak to ještě může být brzo. ![]()
@pavla.velova ja to mam takhle a mam // A doktor kdyz odebral krev v pondělí naměřil na 350 na tvém místě bych asi promluvila s doktorem neboj bude to dobry
držím palce ať máš brzy// ![]()
@Hazentla kolečka s teckou znamena plodné období kdyz je celá tecka tak ovulace srdíčka milovani ![]()
@Pindrusše Díky za vysvětlení
@pavla.velova Pokud ta aplikace jen počítá, bez měření teploty atd., tak klidně mohla být ovulace později a ještě se to ukáže ![]()
@Hazentla píše:
@Pindrusše Díky za vysvětlení@pavla.velova Pokud ta aplikace jen počítá, bez měření teploty atd., tak klidně mohla být ovulace později a ještě se to ukáže
Taky sem si rikala ze mohla byt treba o tyden pozdeji a proto treba ani test neukazuje ale i presto se na to nespoleham a zkouseli jsi casteji
ale prijde me divne ze me opravdu kazdy den je spatne ze uz by takhle brzo..
@pavla.velova píše:kazdopadne je divný že ti test neukázal ani malého ducha raději bych taky zašla na krev test uz prevazne ukáže v první den opožděně ms
Taky sem si rikala ze mohla byt treba o tyden pozdeji a proto treba ani test neukazuje ale i presto se na to nespoleham a zkouseli jsi castejiale prijde me divne ze me opravdu kazdy den je spatne ze uz by takhle brzo..
Ahoj holky, dlouho jsem se neozvala, pořád jsem ze všeho naměkko a snažím se s tím srovnat a moc doufám že se mi podaří otěhotnět přirozeně a tentokrát to dopadne dobře
ted jsem 9dpo, menstruace by měla (ne)přijít v sobotu ale už se nemůžu dočkat a dnes jsem zkusila desitkovy test a mam pocit ze je tam dusik, velmi velmi slaby, urcite budu testovat i ve středu at vím jestli sílí, mám objednaný tt z krve, ten by se měl ukázát pozitivní dříve co jsem četla, vím že bych měla počkat pár dní ale jsem hrozně nedočkavá a chci vědět jestli se povedlo nebo ne, ale bojím se radovat pokud se zadařilo
Jen ještě jedna věc, od včera mě bolí v kříži a mám zažívací potíže, takhle přesně mi bylo i minule, proto jsem se nemohla dočkat a testovala už dneska…
@duchessofcambridge drzim moc palecky, urcite se uz zadari
a jak dlouho se snazite? Nekdo rika, ze test z krve je videt dele
@alisamu nechci se moc radovat, duch ani nejde moc vyfotit, budu víc v klidu až bude čárka sílit, v krvi je hcg dříve než v moči tak uvidíme
s manželem se snažíme od října, začátkem května jsem našla na testu 2 čárky ale potratila jsem 5+1tt, při kontrole mi zjistili pcos a že se máme snažit do podzimu a až pak se to bude řešit, ale tak dlouho se mi nechce čekat a bojím se dalších potratů(moje mamka měla stejnou diagnózu a má za sebou 6 potratů) tak jsem se objednala do CARU na 19.6.
Ahojky. Pred mesicem jsem tady psala, ze se snazime od listopadu a porad nic. Ted teda neco ale nevim co. Poradte jestli je to ono. 11dpo