Snažilky březen/duben 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
264
4.6.18 15:26

@duchessofcambridge a co to je pcos? Jinak ted to irco dopadne. Ten utrogestan by ti meli predepsat na udrzeni plodu? Je to hrozny :-( drzim palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
4.6.18 15:28

@EmilyRose ahojky no ja bych tutove rekla, ze ano :-) zkus testnout zase zitra nebo za dva dny z rani moci. Drzim palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
4.6.18 15:36

@alisamu dekujuu. Delala. Jsem ted odpoledne. Zitra zkusim zase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.18 15:45

@alisamu cysty na vaječnících, zapříčinují neplodnost a spousty dalších komplikací, nic mi na gyndě ani neřekli ani co se bude dít až znovu otěhotnám, celkově jsem byla dost zklamaná z přístupu ikdyž je můj doktor skvělý, tak jsem i řekla že půjde co CARU a tam si mě ohlídají a snad udělají i všechny testy at v tom jdeště není něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
4.6.18 15:47

@EmilyRose Test je pozitivní :palec: To už není ani duch. Potichu gratuluji a držím palce! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
4.6.18 15:48

@duchessofcambridge aha,tak to chapu.Tak drzim palecky :-) vypada to dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.18 15:58

@alisamu děkuju moc, dušík je to zatím velmi nepatrný :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
4.6.18 20:19

Prosím holky můžete mi poradit a napsat vaš názor?14 dni mám zpožděnou MS, priznaky před týdnem osypany obličej bolakama a 3 týdny pobolivani v podbřišku, jinak nic :( Dnes jsem jela na gyndu a na ultrazvuku řekl pouze sliznice 8 mm a Pichl vyovlavacku, po hodině jsem mela světle růžovou krev na toaletaku a ted už nic, žádná krev nic a odpoledne jsem mela bílý táhly hlen :) co si o tom prosím myslite, jsem z toho vedle :( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
4.6.18 20:25

@milkamilka MS pravidelná? A test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
4.6.18 20:27

@Makito MS pravidelná a testy negativní, naposledy jsem dělala včera ráno :( jestli nebudu v přechodu :( je mi 43 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
4.6.18 20:34

@Makito Ms jsem mela od 24.4 - 4.5. trochu delší byla, tak si myslím, ze kdyby to bylo těhotenství tak by to už dnes na ultrazvuku videlviděl vid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
4.6.18 20:46

@milkamilka Bohužel, těhotenství by už musel na utz vidět, spíš může trochu zlobit cyklus, jak se blíží přechod :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
4.6.18 20:48

@Hazentla Dekuji ti za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
4.6.18 21:00

@milkamilka :roll: Koukám, že jsem to možná napsala trochu neobratně, tak se omlouvám. Ale nepravidelnosti cyklu bývají třeba už 5-6 let před přechodem běžné, tak to opravdu je, co vím :kytka: Nemyslela jsem to blbě, měla jsem pečlivěji formulovat. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
4.6.18 21:04

@Hazentla nese nevadí já to tak pochopila děkuji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie