Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@duchessofcambridge a co to je pcos? Jinak ted to irco dopadne. Ten utrogestan by ti meli predepsat na udrzeni plodu? Je to hrozny
drzim palecky
@EmilyRose ahojky no ja bych tutove rekla, ze ano
zkus testnout zase zitra nebo za dva dny z rani moci. Drzim palecky
@alisamu dekujuu. Delala. Jsem ted odpoledne. Zitra zkusim zase
@alisamu cysty na vaječnících, zapříčinují neplodnost a spousty dalších komplikací, nic mi na gyndě ani neřekli ani co se bude dít až znovu otěhotnám, celkově jsem byla dost zklamaná z přístupu ikdyž je můj doktor skvělý, tak jsem i řekla že půjde co CARU a tam si mě ohlídají a snad udělají i všechny testy at v tom jdeště není něco
@EmilyRose Test je pozitivní
To už není ani duch. Potichu gratuluji a držím palce! ![]()
@duchessofcambridge aha,tak to chapu.Tak drzim palecky
vypada to dobre
Prosím holky můžete mi poradit a napsat vaš názor?14 dni mám zpožděnou MS, priznaky před týdnem osypany obličej bolakama a 3 týdny pobolivani v podbřišku, jinak nic
Dnes jsem jela na gyndu a na ultrazvuku řekl pouze sliznice 8 mm a Pichl vyovlavacku, po hodině jsem mela světle růžovou krev na toaletaku a ted už nic, žádná krev nic a odpoledne jsem mela bílý táhly hlen
co si o tom prosím myslite, jsem z toho vedle
![]()
@Makito MS pravidelná a testy negativní, naposledy jsem dělala včera ráno
jestli nebudu v přechodu
je mi 43 let
@Makito Ms jsem mela od 24.4 - 4.5. trochu delší byla, tak si myslím, ze kdyby to bylo těhotenství tak by to už dnes na ultrazvuku videlviděl vid ![]()
@milkamilka Bohužel, těhotenství by už musel na utz vidět, spíš může trochu zlobit cyklus, jak se blíží přechod ![]()
@milkamilka
Koukám, že jsem to možná napsala trochu neobratně, tak se omlouvám. Ale nepravidelnosti cyklu bývají třeba už 5-6 let před přechodem běžné, tak to opravdu je, co vím
Nemyslela jsem to blbě, měla jsem pečlivěji formulovat. ![]()