Snažilky březen/duben 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5411
28.5.18 21:52

@Hazentla a do toho sem vcera mela lehke zaspineni na papire a od te doby nic a ani zadne spineni jen bolesti bricha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.5.18 10:40

@Vladuska1991 ahojky, tak je to má dobré cestě a čekáme miminko :srdce:
Prý jsem v pátek měla HCG cca 450 a včera jsem měla už 1390. Tak se mi ulevilo. Děkuji za oodporu :hug: a co ty?? Jak jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.5.18 10:41

@Vladuska1991 ahojky, tak je to má dobré cestě a čekáme miminko :srdce:
Prý jsem v pátek měla HCG cca 450 a včera jsem měla už 1390. Tak se mi ulevilo. Děkuji za oodporu :hug: a co ty?? Jak jsi na tom? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.5.18 10:44

@Hazentla čauky, tak já mám potvrzene těhotenství :srdce: a v pátek jdu na ultrazvuk tak doufám že bude všechno v pořádku :dance:
A co ty? Jak jste na tom? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
29.5.18 10:50

@Vladuska1991 To jr mi líto, drž se :roll:
@pavla.velova Držím palce! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
29.5.18 10:56

@L3ontyna Tak super, gratuluji. Já si zítra skočím pro jistotu na gyndu, protože mě začlo dost brutálně bolet spodní břicho. Spíš teda svaly, asi to bude ok, jak se to tam natahuje atd. ale jsem z toho trochu nervní, tak se radši u doktora ukážu. Dneska jsem silně kýchla a bolest byla tak ostrá, že jsem i skučela a ohlo mě to do pravého úhlu :? Může to být i tím, že nemám slepák, takže srůsty. Jinak mi nic není, nejspíš to bude normální, ale jsem trochu úzkostná. Aspoň zase uvidím mrně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.5.18 12:00

@Hazentla dekuji :hug:.. neni se čeho bát, určitě budete v pořádku. Jako úplně tě chápu, já jsem jak prdla, si kolikrát říkám. Jeee, to už má pár cm ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
29.5.18 13:45

@L3ontyna Děkuju :srdce: Podle chytré knihy by měl mít 5-6 cm. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
29.5.18 13:49

@Hazentla a jak dlouho jste se snazili? Jinak moc gratuluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
29.5.18 14:01

@L3ontyna strašně moc ti gratuluji :srdce: moc ti to pteji :srdce: hlavně klídek a pohodu ať jste oba v pohodě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
29.5.18 14:51

@alisamu Otěhotněla jsem hned první nechráněný cyklus :oops: Docela jsme koukali, všichni strašili, jak máme počítat, že se budeme snažit půl roku, rok… Tak snad nám ještě kapka štěstí zbyla na zbytek těhotenství a porod :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
29.5.18 19:58
@Hazentla píše:
@alisamu Otěhotněla jsem hned první nechráněný cyklus :oops: Docela jsme koukali, všichni strašili, jak máme počítat, že se budeme snažit půl roku, rok… Tak snad nám ještě kapka štěstí zbyla na zbytek těhotenství a porod :srdce:

Tyjo, tak to je štígro. Tak hodně štěstí i nadále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
30.5.18 07:50

@Keshi Díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
30.5.18 11:32
@L3ontyna píše:
@Hazentla dekuji :hug:.. neni se čeho bát, určitě budete v pořádku. Jako úplně tě chápu, já jsem jak prdla, si kolikrát říkám. Jeee, to už má pár cm ne?

Ahoj, tak hlásím, prcek má plných 6cm a má se fajn :srdce: Dostala jsem hořčík, bolest je od roztahování dělohy a vazů, plus mám srůsty po slepáku, které mohou popraskávat, tak proto mě to bolí asi víc než ostatní těhule. Jizva ale zdá se drží :roll: No, kdyby se celý těhotenství nestalo nic horšího :palec: Když už vím, co a proč to je, tak se to hned snáší líp. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
30.5.18 12:13

@Hazentla to je krásná zpráva! gratuluju! opatruj se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí