Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky tak sem si znova delala test rano a negativni zpozdeni 6dni. Dnes poprve bez bolesti bricha a pocitu na zvraceni, ja uz nevim tedy co to muze byt asi budu muset na gyndu a snad brzo se podari miminko ![]()
Nemate nejaky doporuceni na nejake vitaminy nebo caje pro podporu otehotneni?
@milkamilka To ale neznamená, že se nemůže zadařit, kolik bylo případů, kdy ženská neřešila zpoždění, že už jí MS chodila všelijak a pak koukala a byla už poměrně pokročile těhotná ![]()
Držím palce. ![]()
@pavla.velova Nedám dopustit na Superfolin Chytré miminko (s naštěpenou listovkou a ne tak drahé, jako Femibion) plus jsem chodila na Mojžíšovou a cvičila doma.
Jinak dalším spolutěhulkám hlásím, dnešní screening dopadl pěkně, máme radost ![]()
Všem vám držím palce, ať jsou jen dobré zprávy!
@alisamu Nečekaně (oběma je nám 30, mně táhne 31) hned první nechráněný cyklus se povedlo. Ale jestli za to „může“ Mojžíšová, Chytré miminko, nebo obyčejná klika, to netuším… ![]()
@pavla.velova já nedám dopustit na vitamíny s inositolem (dobrý na ovulaci) - nosifol, inofolic nebo levnější fertiprona ![]()
Ahoj holky po biochemku minulý měsíc bylo asi pohnojeno
včera sem měla termín ms
a co vy? Jak ste na tom?
@alisamu
Hled či výtok. Takový,, jináči,, než obvykle. Začal když sem měla 9 dni do ms
Jinak moc děkuji a jine přiznaky ne. Akorát takový tlak či mě trochu bolí podbrisek ![]()
@Slunečnice19 Paráda, moc gratuluji a uz jen samé dobré zprávy! ![]()