Snažilky březen/duben 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20.7.18 10:16

Ahoj holky :mavam: píšu jak pokračuji v CAR, v pondělí kontrolní utz 12dc na ovu a výsledky vyšetření, vše vypadá v pořádku jen mi zjistili že jsem a jsem heterozygotni nosič mutace G20210A v genu pro FII (protrombin) mimo jiném to znamená zvýšené riziko krevních sraženin a následné ucpání cév(cévní mozková příhoda, plicní embolie, infarkt,…) a také to může ohrozit průběh těhotenství a zvyšuje to riziko potratu, taky zvyšuje riziko užívání hormonální antikoncepce(tu jsem brala roky tak doufám že jsem si tím na nic nezadělala :nevim: každopádně na utz nic vidět nebylo žádný náznak ovu a tak kontrolní utz včera(15dc) a nic, takže anovulační cyklus :zed: mám předepsaný clostilbegyt, mám brát 3-7dc a 12dc zase na kontrolní utz, jen mě holky trochu děsí že s manželem jedeme za 14dní na dovolenou a ted s mým rozházeným cyklem vůbec netušim kdy to dostanu, pokud 12dc budu ještě v zahraničí tak clostilbegyt brát nemám a až v září, to by mě pěkně štvalo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
25.7.18 15:55

Prosím ma někdo zkušenost?Snažíme se už pět let a nic ???? Byli jsme v sanusu a vše OK.Je mi už ale 43 let a ted mám 23 zpožděnou MS.Včera jsem byla na gynde a prý nemá smysl pichat vyvolavacku, ze není narostla sliznice.Takže asi blížící se přechod????? Vůbec mi nic neřekl, prý to nemám řešit, bud to dostanu nebo ne.Mate prosím někdo nějakou radu? Jsem z toho opravdu na dně ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
25.7.18 16:08

@duchessofcambridge Držím palce, s mutací se neboj, heterozygot není tak vážný, hlavně že to tom víš. Předpokládám, že Tě pošlou na hematologii a budou kontrolovat, zejména pak v těhotenství. Nejčernější scénář jsou léky na ředění krve. Jinak že jsi brala HA- když to s Tebou neseklo tehdy, tak sis nejspíš na nic nezadělala, to už by se projevilo. :mrgreen: :palec:
Snad léky zaberou a bude prcek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
25.7.18 20:20

@milkamilka mamka měla problém otěhotnět 9, let ale bylo ji o 10 let min když otehnela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
25.7.18 20:45

@Leliii Děkuji za odpověď :kytka: no už jsem holt stará :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
26.7.18 08:09

@milkamilka ještě není nic strávený tetě řekli ze je v přechodu a po 4 měsíci zjistila ze je těhotná a ne přechod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
26.7.18 11:41

@Leliii Opravdu jooo??? Ty jsi mi dala teda naději :srdce: děkuji moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
26.7.18 17:00

@milkamilka není za co opravdu ted ji je už pres 55 a ma 3 letého kluka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
26.7.18 18:38

@Leliii jejda tak to je borka a obdivuji jí ;) s jak to zvládá ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
26.7.18 19:42

@milkamilka Ještě vydrž pár dní a pak zkus test, i když je sliznice nízká, tak šance je. Kolikrát tu člověk čte příběhy, že zírá, co vše je možné. Případně pokud bude meškat dlouho a test negativní, tak zkus jeřáb ptačí. Vyrovnává hormonální hladiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
26.7.18 19:47

@Keshi jsi hodna, ale tomu nevěřím, ze by na utz nevidel už těhotenství ;) protože vim kdy
by došlo k oplodneni a podle oplodnění bych byla ted 5 týden a podle MS 7 týden.To už by přeci něco viděl :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
26.7.18 22:24

@milkamilka To už by mělo být něco vidět. Tak zkus ten jeřáb. V tinktuře. Mě moc pomáhá, když se mi natahují cykly, navíc by měl i zabránit předčasnému přechodu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
26.7.18 22:55

@Keshi Zkusim děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
27.7.18 11:42

@milkamilka zvládá to někdy je hodně unavena už není nejmladci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.8.18 17:48

@pavla.velova
Ahojky ☺ napíšu ti svůj příběh.
Pravidelně jsem si měřila banální teplotu, nakoupila ovulacni testy.
Menstruacni cyklus nepravidelny, tak 29-34dni.
Testy všechny dle návodu negativní , pouze asi 8 a 9 den se objevili dvě čárky, ale opravdu skoro neviditelné. Bazalka vyskočila z 36.3 asi jen o 0,2 - 0,3 stupně.
Tak jsem byla přesvědčena o tom,ze ovulaci nemám a že po létě zajdu za gynekologem .
Překvapení nastalo v červenci, po návratu z dovolené???? těhotensky test pozitivní, musela jsem byt uz vic jak 4 tyden gravidni.
Takze s testy tak…
Kazda to mame opravdu jinak. Nekomu vyjde silná čára a ukáže i bazalka. Nekdo to ani nepozná.
Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital