Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anahh Já mám ms také pravidelnou, s tím není problém. Beru kyselinu listovou zatím jenom ![]()
@Anahh Ahoj
pokud mas pravidelny cyklus brala bych jen kyselinu listovou na vyvoj miminka
ja mam cyklus 27 dni a menses 6 dni
![]()
@Anahh ahoj
já zatím nic neberu, nebrala jsem ani před prvním, ale možná se v pondělí stavím pro tu listovku. Jinak před prvním těhotenství jsem měla cyklus 30 dní a otěhotněla jsem za 3m teď mám cyklus 29 dní a snažíme se od prosince, tak uvidíme
Jinak MS mám tak 3 dny takovou silnější a 4 den už jen tak aby se neřeklo ![]()
@Marky1288 @Venesí @Kristyna.Vechtova ahoooj ahoooj, diky diky, listovku si koupím
tak tfuj tfuj, at tam najdeme příští mesic // ja na to zkousim nemyslet a bavím se Kristelová vs. Novotny, tak snad to zabere
![]()
@Anahh já tím, že mám doma malýho raubíře, tak moc není čas myslet, tak uvidíme
tak držím palce ![]()
Ahoj kočky
jsem tu nová, ale ráda bych se k vám přidala
Jsem po mimoděložním těhu, ale na jaře se začneme zase snažit, možná i dříve, podle toho, jak se budu cítit ![]()
Taky se přidávám, chceme tedy začít už příští měsíc, ale kdo ví kdy to vyjde ![]()
@Marky1288 A jakou tu kyselinu listovou bereš? Obyč nebo nějaký z těch dražších přípravků - Femibion apod.? Já zatím piju jen kontryhel ![]()
@Shimy začla jsem s obyč a po Vánocích měli v akci Mamavit tak pak přijde na řadu ten.
Manžel dostal doporučení na vit. E ![]()
Beru cca měsíc.
Tyjo a to jsem si rikala, ze uz je mi docela dost na prvni mimco a vidim, ze jsme vsechny vekove dost podobne. Me je 28. Bohuzel driv nebyl chlap, co by za to stal a ve vysledku jsem i rada, ze jsem si pockala na toho praveho.. jen aby to ted vyslo. Zkousime to uz od srpna ![]()
@geronimo17 me bude letos 32
každopádně kolem me jsou vsude samy deti u kamarádek, tak uz bych taky mela pohnout ![]()