Snažilky červen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4695
17.9.10 10:58
Ivušáček píše:
Kaťulilinka píše:
Ahojda holčiny :mavam:
Ivuš fakt????Jéééééééééééééé to je krásný!!!!!!!!! :dance: Já už chci tááákýýý :mrgreen: Musí to být krásný pocit.Super Ivuš :-D
Kačenko je to jeden z nejkrásnějších pocitů, jaké můžeš mít…však se taky dočkáš uvidíš… :mrgreen:

Tak to věřím Ivuš.A jaký to je poprvé???Popiš mi to :-D Proooosííím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
17.9.10 11:24

:mrgreen: Kačenko to se moc popsat nedá, je to něco, co si musíš zažít sama,… u prvorodiček je to kolem 20 tt, u druhorodiček je to dříve…ale dneska ráno jsem si tak ležela na zádech, a najednou mi pod pupíkem začalo něco rejdit, mooc hezké to bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
17.9.10 11:31
Ivušáček píše: :mrgreen: Kačenko to se moc popsat nedá, je to něco, co si musíš zažít sama,… u prvorodiček je to kolem 20 tt, u druhorodiček je to dříve…ale dneska ráno jsem si tak ležela na zádech, a najednou mi pod pupíkem začalo něco rejdit, mooc hezké to bylo…

Jééé :-D Tak já až v 20 týdnu jo?No to si ještě počkám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
17.9.10 12:29
Kaťulilinka píše:
Ivušáček píše: :mrgreen: Kačenko to se moc popsat nedá, je to něco, co si musíš zažít sama,… u prvorodiček je to kolem 20 tt, u druhorodiček je to dříve…ale dneska ráno jsem si tak ležela na zádech, a najednou mi pod pupíkem začalo něco rejdit, mooc hezké to bylo…
Jééé :-D Tak já až v 20 týdnu jo?No to si ještě počkám :mrgreen:, jako když máš nadmutný bříško a jako by se tam ta vzduchová bublina pohnula, jinak nevím jak to popsat.

Kaťuli, já bych to teda přirovnala - promiňte mi ten výraz - k plynům :mrgreen:, jako když máš nadmutný bříško a jako by se tam ta vzduchová bublina pohnula, jinak nevím jak to popsat :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
17.9.10 13:01

Je to ten nejkrásnější pocit když cítíš mimi a pak když ho uvidíš to nejde ani popsat :srdce: je mi po tom smutno už bych to mimi chtěla :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
17.9.10 14:18

Soni, soustřeď se na to, že už jedno máš, a uvidíš, že to druhé příjde brzy… :lol:
Nevím, jestli cítíš občas pohyb střev, hodně ženských si není jistá, jestli je to pohyb střev, nebo miminka…Neboj se uteče to jako voda, obzvláště, když chodíš do práce… navíc vezmi si, že už jsi 12 týden a to je přeci super, jak to rychle uteklo… uvidíš, že to bude coby dup… Jinak souhlasím, já jsem měla první nejkrásnější pocit, když jsem miminko viděla na ultrazvuku, druhý při pohybech a třetí, když mi jí přinesly v té pletené čepičce… a já nemohla věřit, že to je moje miminečko… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
17.9.10 17:20

ahojte holciny, ja se tady tedka pres vikend neukazu, mame planovany vylet…i kdyz do toho mi volala mamka, ze s babickou je to hodne spatne (vcera zase spadla)..... :cry: :cry: A asi se nejak narazila do hlavy, pac je v bezvedomi, nevnima…Podle doktoru to vypada na dnes nebo zitra… :cry: :cry: :cry: chtela jsem hned do CR, abych se s ni mohla jeste rozloucit…,ale nemuseli bychom to stihnout a mam strach, ze bych to tam asi u jejiho luzka neustala a ze bych pak ten obraz videla porad pred sebou…bydleli jsme s babi a dede dohromady, dedecek uz ale pred 11 lety umrel,to jsem nesla strane tezko, vraci se mi tak hrozne moc vzpominek… :cry: ah jo, letos toho je zas nak moc, uz by stacilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
17.9.10 17:22
Daajik píše:
ahojte holciny, ja se tady tedka pres vikend neukazu, mame planovany vylet…i kdyz do toho mi volala mamka, ze s babickou je to hodne spatne (vcera zase spadla)..... :cry: :cry: A asi se nejak narazila do hlavy, pac je v bezvedomi, nevnima…Podle doktoru to vypada na dnes nebo zitra… :cry: :cry: :cry: chtela jsem hned do CR, abych se s ni mohla jeste rozloucit…,ale nemuseli bychom to stihnout a mam strach, ze bych to tam asi u jejiho luzka neustala a ze bych pak ten obraz videla porad pred sebou…bydleli jsme s babi a dede dohromady, dedecek uz ale pred 11 lety umrel,to jsem nesla strane tezko, vraci se mi tak hrozne moc vzpominek… :cry: ah jo, letos toho je zas nak moc, uz by stacilo…

Daji to je mi mooooc líto :cry: drž se kočko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
17.9.10 17:24
mamule píše:
Daajik píše:
Daji to je mi mooooc líto :cry: drž se kočko :hug:
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
17.9.10 17:43

Daajičku, beruško drž se, já přesně vím asi co prožíváš… před rokem jsem tam měla moji poslední nejlepší babičku, taky to tak bylo, buď dneska nebo zítra… umřela ten večer,… měla jít na operaci nového budíčku do srdíčka a nedočkala se… pamatuji si to jako včera… byla jsem u mamky v práci, když babička volala, že jí je strašně zle, tak jsem tam ještě mamku odvezla, a stála před domem a přemýšlela, jestli mám jít s ní dál nebo ne… nakonec jsem řekla, že se za ní zastavím později… už jsem jí nikdy neviděla…možná to bylo lepší, mám na jí krásné vzpomínky, které mi nikdo nevezme, stejně jako Tobě…je zajímavé, že i když je to přes rok, stejně mě to stále bolí a pořád na ní vzpomínám…ale byť nejsem nijak věřící, věřím v to, že teď na nás dohlíží, a raduje se s námi z toho, že budeme mít další miminko, a při každém úspěchu, který máme…Daajičku, vím, že je to těžké, ale pak se jí dost uleví,…Beruško, drž se buď statečná… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
18.9.10 15:18

Ahojda Holčiny :mavam:
Tak jak je?Dáji drž se prdelo… :hug:
Já včera zase potkala bratra :-( Achjo a opět to samé :-( Pak mě píchalo v bříšku z toho rozrušení…mám strach ,aby mimísku nic nebylo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
18.9.10 17:56
Kaťulilinka píše:
Ahojda Holčiny :mavam:
Tak jak je?Dáji drž se prdelo… :hug:
Já včera zase potkala bratra :-( Achjo a opět to samé :-( Pak mě píchalo v bříšku z toho rozrušení…mám strach ,aby mimísku nic nebylo :cry:

Hele beruško koukej si vzít nějakou clonu před oči a dělat že toho magora nevidíš neslyšíš :roll: musíš být v klidu a netrápit se nějakým blbečkem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
18.9.10 18:37

Ahojky berušky, tak jsem zpět,… zjistila jsem, že jsem vlastně byla na diamantové svatbě, no trošku to byl trapásek, ale dopadlo to dobře, udělal jsem přání na zlatou svatbu, manža to trošku poplet, ale co… dopadlo to dobře…
Daajičku, jak se cítíš… :?:
Kačenko, na bratra se vykašly, je to debil, všech debilů král…mysli na miminko, a vůbec se s ním nebav… uvidíš, že ho odrovnáš tím, že budeš dělat, že ho nevidíš, neslyšíš… drž se…odpočívej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
18.9.10 20:21

ahoj holky dneska jsme byli na den NATO a trvalo nám 3 hodiny než jsme dojeli,mazec ucpané silnice.ale jinak fajn,poprvé v životě jsem viděla stíhačky zblízka jak lítají tak jsem z toho hotová :-D

• Citovat
  • Upravit
1325
19.9.10 11:05

Ahoj holky,jdu vás jen pozdravit,nějak nestíhám..Je tu nějaká nová těhulka?
Já to měla včera dostat,tak jsem zvědavá,zda mrcha dorazí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital