Snažilky červen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7094
20.9.10 10:54

Jo jo, udělej si něčím radost, já když mi umřela babička, tak jsem si koupila akvárko s rybičkama… :lol: Já jdu si udělat tu pizzu, ještě musím skočit na zahrádku pro zeleninku, a musím tu trošku uklidit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
20.9.10 10:55

Babicka spadla vlastne ve ctvrtek, v nemocnici ji udelali RTG a bylo to ok nebo proste v ramci moznosti (ona zacla asi posledni 2 roky dost padat a zjistili ji ucpanou hlavni tepnu do mozku,se kterou v jejich letech nemohli nic delat).
Ale v patek rano pry nak plantala, tak ju odvezli do nemocnice pro jistotu na vysetreni, tam normalne pry s doktorem komunikovala, ale CT ukazalo, ze ma hematom v hlave, ktery neni slucitelny se zivotem.. a usnula :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
20.9.10 10:57
Ivušáček píše:
Jo jo, udělej si něčím radost, já když mi umřela babička, tak jsem si koupila akvárko s rybičkama… :lol: Já jdu si udělat tu pizzu, ještě musím skočit na zahrádku pro zeleninku, a musím tu trošku uklidit…

tak to je hezky to akvarko… :think: :-) ze bych si taky poridila :-) Ale asi bychom ho nemeli kam dat,mame maly bytecek…,ale treba narazim na neco jinyho a taky jdu uklidit, to nejlepsi prostredek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
20.9.10 11:51

To akvárko má jen 9 litrů a jsou tam jen 3 rybičky a čistič… takže je jen maličké… taky ho nemám kam dát, i když je velký byteček, i tak prostě není kam dát… :nevim: navíc to pak stojí hodně peněz, takhle to bude jen malinko, a je to OK…To je dneska zase lenora… alespoň, že ta Karolínka vypadá trošku líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
20.9.10 12:31

Daaji, to me moc mrzi, kazda ztrata vzdycky hodne boli, ale verim, ze to vsechno prekonas a bude vsechno brzy ok!!! Drz se!

Essexi - gratulace k //! Za chvili se budeme muset prejmenovat na tehulky misto snazilek :-D

Jinak memu priteli dnes kartarka rekla, ze budeme mit dvojcata - dve holky… no to mi reknete, jestli je toto normalni :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
20.9.10 12:32

Karolinka je nemocna? Ja si nak nedocitala, takze nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
20.9.10 12:33
xlin píše:
Daaji, to me moc mrzi, kazda ztrata vzdycky hodne boli, ale verim, ze to vsechno prekonas a bude vsechno brzy ok!!! Drz se!

Essexi - gratulace k //! Za chvili se budeme muset prejmenovat na tehulky misto snazilek :-D

Jinak memu priteli dnes kartarka rekla, ze budeme mit dvojcata - dve holky… no to mi reknete, jestli je toto normalni :-D

dekuju, Xlin :hug:

S tema dvojcatama Ti to rikam porad :-) No, hlavne, ze me neprechazi ani ted humor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
20.9.10 12:34

Ja se dala do uklizeni a beru to dost poctive, takze to vypada na hodne dlouho…a nasla jsem tam obrovskyho pavouka, myslela jsem, ze vyletim z kuze 8-o 8-o 8-o :-o ja se strasne pavouku bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
20.9.10 12:41

Daajičku měla včera uspaný nos, ale dneska už krásné dýchá pusinou, takže už je to lepší… já pavouky nesnáším, strašně se jich štítím, a vždycky vezmu vysavač a vysaju ho… a pak musím vysát celý dům, protože abych měla jistotu, že jsem ho zavalila bordelem… :mrgreen:

Xlin, to už by asi viděla, ne? I když kolikrát s tím příjdou maminky až po 12 tt, tenkrát mi přišla kámoška, že je těhotná a za pár dní na to, že tam jsou vlastně dvě… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
20.9.10 13:22

Ahojky děvčata :mavam: jak se máte?Já nic moc,skončila mi MS a jsem nějaká přešlá nebo co.Daaji:to chce čas,a vše tím časem přebolí,uvidíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
20.9.10 13:49

Ivusacku, tak to je dobre, ze uz je ji lip

Ivušáček píše:
Daajičku měla včera uspaný nos, ale dneska už krásné dýchá pusinou, takže už je to lepší… já pavouky nesnáším, strašně se jich štítím, a vždycky vezmu vysavač a vysaju ho… a pak musím vysát celý dům, protože abych měla jistotu, že jsem ho zavalila bordelem… :mrgreen:Xlin, to už by asi viděla, ne? I když kolikrát s tím příjdou maminky až po 12 tt, tenkrát mi přišla kámoška, že je těhotná a za pár dní na to, že tam jsou vlastně dvě… :mrgreen: :mrgreen:
Ivusacku, tak to je dobre, ze uz je ji lip :palec: U tech detat je problem, ze se poradne neumi vysmrkat a pak dychaji pusou a to pak je zas problem kvuli mandlim.

Sonik, moc dekuju, urcite mas pravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
20.9.10 13:56

Daaji:určitě bude líp,taky si to říkám každý ráno když vstávám,přeju ti at vše dobře dopadne :kytka: zatím ahojky,večer se na vás juknu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
20.9.10 14:23

Daajičku, právě proto… dneska si jedu do lékárny pro odsávačku na vysavač, každý si jí chválí, tak jsem zvědavá… sice stojí 300, ale zase je to prý rychlé a odsává i tu zadní rýmu… :nevim: Existují takové ty odsávačky za 40,– jednu hadičku máš v puse a druhou má dítě v nose, ale ty jsou naprd, nemůžu to nikdy pořád odsát… navíc se mi kdyžtak hodí i pro druhé miminko… takže snad to nebudou vyhozené peníze…
Tak já nepoučitelná jsem si zase objednala věci přes net… dneska mi přišli trička, které se mi vůbec nelíbí, tak je budu vracet… a už jsem si řekla, že nic objednávat nebudu, ale nakonec jsem jukla ještě na litex, a tam jsem si objednala další dvě trička… tak jsem na to zvědavá… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
20.9.10 15:34

Holky, no prave ze se to nekdy pozna az kolem 12tt a ja jsem ted 9tt, tak uvidime :-D no ja bych se fakt smala, kdyby tam byly dve :-D a pry budu rodit cisarem a bude to bez problemu :-D kartarka vi vsechno :-D

jinak s tou rymoou a odsavackou - jen jsem slysela, ze pry ani to neni tak super, protoze to pry nici trochu sliznici, kdyz se to pouziva casto.. nevim, co je na tom pravdy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
20.9.10 15:54
Ivušáček píše:
Daajičku, právě proto… dneska si jedu do lékárny pro odsávačku na vysavač, každý si jí chválí, tak jsem zvědavá… sice stojí 300, ale zase je to prý rychlé a odsává i tu zadní rýmu… :nevim: Existují takové ty odsávačky za 40,– jednu hadičku máš v puse a druhou má dítě v nose, ale ty jsou naprd, nemůžu to nikdy pořád odsát… navíc se mi kdyžtak hodí i pro druhé miminko… takže snad to nebudou vyhozené peníze…
Tak já nepoučitelná jsem si zase objednala věci přes net… dneska mi přišli trička, které se mi vůbec nelíbí, tak je budu vracet… a už jsem si řekla, že nic objednávat nebudu, ale nakonec jsem jukla ještě na litex, a tam jsem si objednala další dvě trička… tak jsem na to zvědavá… :nevim:

tak snad to bude ucinne, ono ne vzdy plati, co je drazsi, je i dobry, ale snad tohle bude fakt dobry a hlavne ji to pomuze, nez potom treba trhani mandli.
Pres ten net je to vzdycky nejisty,my si treba ted objednali elektronicky slovnik v CR, protoze tady se cestina sehnat neda - vsechno mozny, ale cestina ne a meli nam to vzit nasi, ti nedorazili, tak to poslali postou, takze se to vsechno trochu prodluzovalo a kdyz se to dostalo k nam, tak se nam to taky moc nelibilo…hlavne nemcina tam byla bez rodu,coz by mel byt zaklad. Tak jsme to nechali vymenit za druhy a jede dalsi kolecko, blby je,ze oni postovne nezaplati,to je ta nevyhoda objednavani pres net :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí