Snažilky červen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4695
19.9.10 14:38

Ahojda holčiny :mavam:
Děkuju moc za podporu…nebudu si ho všímat(někdy to ale prostě nejde :-( )A budu myslet na mimíska.Ve středu ho znova uvidím…už se nemůžu dočkat :-D
Andílku…tak ještě nepřišla???Držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
19.9.10 14:39

Tím jsem myslela,že uvidím mimísko a né bratra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
19.9.10 16:16
Kaťulilinka píše:
Tím jsem myslela,že uvidím mimísko a né bratra :mrgreen:

Tak to je jasný na toho by ses přece netěšila :mrgreen: a závidím ti já ho uvidím asi tak až za 14 dnů :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
19.9.10 16:58

Ahojky, to je mazec, Karolí má totál ucpaný nos, nemůžu jí udržet v pelíšku, tak tu lítá jako opička, a navíc ten boj s kapičkama je fakt děsnej…mě taky moc není nejlíp, tak snad to rozdejchám a bude líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
19.9.10 18:42
Ivušáček píše:
Ahojky, to je mazec, Karolí má totál ucpaný nos, nemůžu jí udržet v pelíšku, tak tu lítá jako opička, a navíc ten boj s kapičkama je fakt děsnej…mě taky moc není nejlíp, tak snad to rozdejchám a bude líp

Ivuš u mě je zase nemocnej manžel…leží a já mu vařím čaje.Doufám,že to od něj nedostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3034
19.9.10 19:00

Ahoj holky, přes víkend jsem se tady nedostala, byli jsme na chatě, bylo fajn ale zima hrozná. Ještě že manžílek topil, jinak by byl ze mě asi rampouch :-)
Mrška nedorazila tak sna už ani nedorazí…aspoň v to doufám. Mám sice jen dva dny zpoždění ale neodolala jsem a udělala si ráno těhu testík, sice tam byla druhá čárečka ale slabounká…tak doufám že zesílí, další si zkusím udělat v úterý. Jsem nepoučitelná, když jsem čekala Adélku tak se mi dvě čárky na testíku objevily až 43DC. Ale znáte to, ta nedočkavost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
19.9.10 19:02
Essexi píše:
Ahoj holky, přes víkend jsem se tady nedostala, byli jsme na chatě, bylo fajn ale zima hrozná. Ještě že manžílek topil, jinak by byl ze mě asi rampouch :-)
Mrška nedorazila tak sna už ani nedorazí…aspoň v to doufám. Mám sice jen dva dny zpoždění ale neodolala jsem a udělala si ráno těhu testík, sice tam byla druhá čárečka ale slabounká…tak doufám že zesílí, další si zkusím udělat v úterý. Jsem nepoučitelná, když jsem čekala Adélku tak se mi dvě čárky na testíku objevily až 43DC. Ale znáte to, ta nedočkavost..

No tak to vééliká gratulace :dance: měla sem to úplně stejně jako ty dva dny po vynechání slabá // :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
19.9.10 19:11
Essexi píše:

Essexi velkáááá Gratulka :dance: Já myslím,že je to jasné :hug: :huban: Supéééééééééér :dance: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3034
19.9.10 21:47

Děkuju holky, ale ještě si raději počkám, vím jak to dopadlo v červenci tak se nechci moc radovat, ať pak nejsem zklamaná ale děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
20.9.10 07:51
Essexi píše:

Juuuuu veliká gratulace, to mám radost, že se to povedlo, to víš, že bude sílit, uvidíš… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
20.9.10 10:21

Aktualizace tabulky: 20.09.2010

Tehulky:
Jméno:.......­......Termín porodu
Ivušáček.....­.........14.3­.2011
Jessie.......­...........29­.3.2011
Sema.........­.........30.3­.2011
Kaťulilinka..­............7­.4.2011
Pupíček25…­..........9.4­.2011
Asim.........­...........16­.4.2011
Mamule.......­..........19.4­.2011
Xlin.........­.............­..3.5.2011
Zuzi.........­.............­..6.5.2011

Snažilky:
Jméno:.......­..Současný stav cyklu / Délka cyklu.....počet snažení
brkatka......­.............­.............­.....17 / 28? .............­......4
soník 25...........­.............­.............7 / 28 .............­......5
daninka......­.............­.............­.....25 / 27 .............­......3
Daajik.......­.............­.............­.....24 / 27?..........­..........7
Renca........­.............­.............­.....11 / 28...........­.........8
Essexi.......­.............­.............­.......37 / 34...........­.........3
prdulka......­.............­.............­......21 / 30...........­.........3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
20.9.10 10:30

Ahojte holciny, tak my byli o vikendu ve Strasburku, hodne jsem premyslela, jestli jet nebo ne, ale jsem strasne rada, prisla jsem aspon trochu na jine myslenky…manzilek je mi uzasnou oporou :srdce: Jinak v patek a sobotu jsem v noci strasne spatne spala a nejhorsi je, kdyz se clovek v noci probudi a ted se mu hlavou vsechno honi, vzpominky…a nemuze usnout :zed: Nejhorsi bylo to cekani na zpravu o babicce…,nak podvedome jsem 1% asi doufala, ze to bude vsechno dobry…srdicko bilo jeste do nedele do jedne hodiny, ale telo uz nebylo schopno nic delat :cry: :cry: :cry: Je mi fakt hrozne, jakmile takhle ziji ti prarodice v jednom dome, pak se to strasne tezko nese…ac jsem vcera dostala do sebe takovy zvlastni klid, vim, ze uz se netrapi ani psychicky, ani fyzicky a uz je s dedeckem…A jak jsi psala, Ivusacku, verim, ze na nas ted budou dohlizet a vlastne budou ted s nama vsude…ted se s tim nak smirit :cry: Na vikend jedeme do CR, puvodne to mel byt nahradni termin, kdy meli prijet nasi, tak je to vsechno jinak a myslim, ze ti se za nama uz letos asi nedostanou…

Jinak ja jsem cca 5.DPO a vzdycky me boli prsa po ovu a ted jen v den ovu a od te doby nic :nevim: No, ne ze by mi to chybelo, je to fakt neprijemny, ale tak nak doufam, ze to snad tentokrat vyslo…,i kdyz se na to nechci upinat, ale ted bych si to prala jak nikdy…manzilek si to moc pral, kdyz mu pred 2 mesici umrel dedecek, ale to nevyslo, kez by to vyslo ted…

Essexi, mooc Ti gratuluju a preju, at carka jen dal sili a sili :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
20.9.10 10:39

Ahojda holčiny :mavam:
Dáji to mě moc mrzí.Drž se!!!!!!!!!A moooc ti přeji aby vám to tentokrát vyšlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
20.9.10 10:40

Daaji, moc Ti přeji, aby právě těhotenství tročku zalepilo tu bolístku, co máš v srdíčku… já jsem se s tím taky srovnávala dlouho, hlavně proto, že jsem jí ani nestačila říct, že jsem si dala přihlašku na studium, a stejně tak už se nikdy nedozví, že čekáme druhé miminko, ale to že na mě kouká a dohlíží mě nějako drží nad vodou a byť už vlastně žádnou babičku ani dědu nemám, vím, že jsou všichni stále se mnou a dohlíží na nás…

Daaji drž se… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
20.9.10 10:48

dekuju moc, holciny, jste zlaticka… :hug: :hug: :hug:

Ivusacku, taky me to napadlo s tim pravnouckem…
Jinak ja uz mam jenom jednu babicku, nechci rict, ze ji mam min rada, ale k teto jsem mela proste hlubsi vztah, protoze jsme zili dohromady…Ale hreje me pocit, ze se ani dedecek, ani babicka dlouho netrapili (ted mam na mysli treba rakovinu…),protoze na smrt se clovek pripravit nemuze a to cekani musi pak byt nepredstavitelne…

Ja se pujdu trosku projit na vzduch a prijti na jine myslenky, cely vikend bylo nadherne babi leto a i ted sviti slunicko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí