Snažilky červen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4507
22.9.10 11:28
Ivušáček píše:
Daajičku, vysoká teplotka před MS… :?: Neznamená to náhodou něco :dance: :?: Teď by Ti přeci už měla klesat? Jeee Daaji moc bych Ti to přála, to by bylo super… :mrgreen:
Ivusacku, bylo by to krasny :srdce: Krom vikendu, kdy jsem mela 37, ale to moc nepocitam, jsem jeste nikdy po ovu 37 nemela, tak uvidime zitra :think: :?:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
22.9.10 12:00
xlin píše:
Ahoj holky, tak jen hlasim, ze uz nam bylo dneska videt :srdce: :-) a dr. si nebyl jisty, jestli tam nejsou dve, tak pristi tyden znova na kontrolu, tentokrat uz vetsi a dukladnejsi i s krvi… takze kdo sazi na dvojcata? :-D

Beruško no oooobr gratulace a příští týden možná dvojnásobná :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
22.9.10 12:03
Daajik píše:
Ivušáček píše:
Daajičku, vysoká teplotka před MS… :?: Neznamená to náhodou něco :dance: :?: Teď by Ti přeci už měla klesat? Jeee Daaji moc bych Ti to přála, to by bylo super… :mrgreen:
Ivusacku, bylo by to krasny :srdce: Krom vikendu, kdy jsem mela 37, ale to moc nepocitam, jsem jeste nikdy po ovu 37 nemela, tak uvidime zitra :think: :?:

Dáji i já mooooc držím palečky aby MS už dodorazila :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
22.9.10 12:53

mamule, diky :-) no uvidime pristi tyden :-D

Daaji - ty jsi jasna, ty jsi od sameho zacatku presvedcena, ze mam dvojcata :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
22.9.10 12:58
xlin píše:
mamule, diky :-) no uvidime pristi tyden :-DDaaji - ty jsi jasna, ty jsi od sameho zacatku presvedcena, ze mam dvojcata :D

No fakt když si tak promítám zpět tak ty si vlastně o těhu věděla dost ještě před MS že ? tak to bylo HCG určo hodně vysoké a odpovídalo by to dvojkám :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
22.9.10 14:29
mamule píše:
xlin píše:
mamule, diky :-) no uvidime pristi tyden :-DDaaji - ty jsi jasna, ty jsi od sameho zacatku presvedcena, ze mam dvojcata :D
No fakt když si tak promítám zpět tak ty si vlastně o těhu věděla dost ještě před MS že ? tak to bylo HCG určo hodně vysoké a odpovídalo by to dvojkám :hug: :hug:

taky si myslim :palec: se rika, kdyz je tehu test pozitivni uz kolem 7.DPO, tak jde o dvojcatka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
22.9.10 14:34
Daajik píše:
mamule píše:
xlin píše:
No fakt když si tak promítám zpět tak ty si vlastně o těhu věděla dost ještě před MS že ? tak to bylo HCG určo hodně vysoké a odpovídalo by to dvojkám :hug: :hug:
taky si myslim :palec: se rika, kdyz je tehu test pozitivni uz kolem 7.DPO, tak jde o dvojcatka :-)

To bude krááása :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
22.9.10 14:56

Ahojky děvčata :mavam: tak já mám opět před ovu doufám po MS jsem měla 36,7 a dnes 36,9 tak doufám,že to tento měsíc vyjde :palec: držte mi palec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
22.9.10 14:59

Soni držím všechny na rukou i na nohou, aby to vyšlo… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
22.9.10 15:01

Ivušáčku:díky a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
22.9.10 15:04
soník 25 píše:
Ahojky děvčata :mavam: tak já mám opět před ovu doufám po MS jsem měla 36,7 a dnes 36,9 tak doufám,že to tento měsíc vyjde :palec: držte mi palec

drziim vsechny :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
22.9.10 15:07

Holky,díky za palec :palec: mám dotaz OVU je zvýšená nebo nízká teplota?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
22.9.10 15:21

Soni, snažím se držet pohodu a nic si nepřipouštět, za týden touhle dobou budu už ležet a ležet a ležet, a modlit se, aby vše dobře dopadlo… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
22.9.10 15:41
soník 25 píše:
Holky,díky za palec :palec: mám dotaz OVU je zvýšená nebo nízká teplota?

myslis primo den OVU? Tak to je nizka teplota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
22.9.10 15:42
mamule píše:
Daajik píše:
Ivušáček píše:
Ivusacku, bylo by to krasny :srdce: Krom vikendu, kdy jsem mela 37, ale to moc nepocitam, jsem jeste nikdy po ovu 37 nemela, tak uvidime zitra :think: :?:
Dáji i já mooooc držím palečky aby MS už dodorazila :hug:

mooc dekuji :hug: , kez by uz nedorazila.. :zed:Ale spis mam obavy, ze ta teplota je zvysena ze stresu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí