Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ivušáček píše:Ivusacku, bylo by to krasny
Daajičku, vysoká teplotka před MS…Neznamená to náhodou něco
![]()
Teď by Ti přeci už měla klesat? Jeee Daaji moc bych Ti to přála, to by bylo super…
xlin píše:
Ahoj holky, tak jen hlasim, ze uz nam bylo dneska videt![]()
a dr. si nebyl jisty, jestli tam nejsou dve, tak pristi tyden znova na kontrolu, tentokrat uz vetsi a dukladnejsi i s krvi… takze kdo sazi na dvojcata?
Beruško no oooobr gratulace a příští týden možná dvojnásobná
![]()
Daajik píše:Ivušáček píše:Ivusacku, bylo by to krasny
![]()
Teď by Ti přeci už měla klesat? Jeee Daaji moc bych Ti to přála, to by bylo super…
Krom vikendu, kdy jsem mela 37, ale to moc nepocitam, jsem jeste nikdy po ovu 37 nemela, tak uvidime zitra
![]()
Dáji i já mooooc držím palečky aby MS už dodorazila ![]()
mamule, diky
no uvidime pristi tyden ![]()
Daaji - ty jsi jasna, ty jsi od sameho zacatku presvedcena, ze mam dvojcata ![]()
xlin píše:
mamule, dikyno uvidime pristi tyden
Daaji - ty jsi jasna, ty jsi od sameho zacatku presvedcena, ze mam dvojcata
No fakt když si tak promítám zpět tak ty si vlastně o těhu věděla dost ještě před MS že ? tak to bylo HCG určo hodně vysoké a odpovídalo by to dvojkám
![]()
mamule píše:xlin píše:No fakt když si tak promítám zpět tak ty si vlastně o těhu věděla dost ještě před MS že ? tak to bylo HCG určo hodně vysoké a odpovídalo by to dvojkám
![]()
taky si myslim
se rika, kdyz je tehu test pozitivni uz kolem 7.DPO, tak jde o dvojcatka ![]()
Daajik píše:mamule píše:taky si myslimxlin píše:No fakt když si tak promítám zpět tak ty si vlastně o těhu věděla dost ještě před MS že ? tak to bylo HCG určo hodně vysoké a odpovídalo by to dvojkám
![]()
se rika, kdyz je tehu test pozitivni uz kolem 7.DPO, tak jde o dvojcatka
To bude krááása ![]()
Ahojky děvčata
tak já mám opět před ovu doufám po MS jsem měla 36,7 a dnes 36,9 tak doufám,že to tento měsíc vyjde
držte mi palec
soník 25 píše:
Ahojky děvčatatak já mám opět před ovu doufám po MS jsem měla 36,7 a dnes 36,9 tak doufám,že to tento měsíc vyjde
držte mi palec
drziim vsechny
![]()
Holky,díky za palec
mám dotaz OVU je zvýšená nebo nízká teplota?
Soni, snažím se držet pohodu a nic si nepřipouštět, za týden touhle dobou budu už ležet a ležet a ležet, a modlit se, aby vše dobře dopadlo… ![]()
soník 25 píše:
Holky,díky za palecmám dotaz OVU je zvýšená nebo nízká teplota?
myslis primo den OVU? Tak to je nizka teplota
mamule píše:Daajik píše:Dáji i já mooooc držím palečky aby MS už dodorazilaIvušáček píše:Ivusacku, bylo by to krasny
![]()
Krom vikendu, kdy jsem mela 37, ale to moc nepocitam, jsem jeste nikdy po ovu 37 nemela, tak uvidime zitra
![]()
mooc dekuji
, kez by uz nedorazila..
Ale spis mam obavy, ze ta teplota je zvysena ze stresu ![]()