Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré ranko berušky… ![]()
Daajičku nemáš to teď asi taky jednoduchý, viď…Přeji Ti, aby už brzy bylo líp…
a už konečně mrcha nedorazila…
Dneska holky jedeme opékat prase na dětský den do Čeperky… tak doufám, že nebude pršet…a že lidi se tím budou ládovat a ládovat, abychom mohly jet brzy domů…Posledně jsme odjížděli v jednu ráno, to byl docela pak záhul…no uvidíme… ![]()
Ahojda holky ![]()
Dáji to mě mrzí a já teď věřila,že tam fakt teď ty //budou.Tak ať se zadaří co nejdřív ![]()
No jinak já včera přijela z práce a horečka
Tak jsem se v noci potila jak blázen a dnes jen ležím a je mě už lépe.
Kačenko, opatrně s tím pocením… aby jsi miminko neuvařila… jestli se Ti to bude opakovat, zavolej k Dr. horečka v tvém stavu není vůbec žádná sranda… To pocení je stejné, jako když se koupeš v horké vaně…
Ahojda holčiny ![]()
Ivuš děkuju za radu.Tohle jsem vůbec nevěděla
Ještě,že mi je už dobře.Doufám,že se mrňouskovi teda nic nestalo…poznala bych to ????
Určitě,… ono pak jak tam má u tebe 37 °C, tak když se potíš, tak se mu ta teplota zvyšuje… nechci Tě strašit, někde jsem to vyčetla, tak jsem jen chtěla, aby sis na to dávala pozor, nechci Tě nějako děsit…
Jinak holky, jak jsem měla pocit, že manžel někoho má… tak jsem zase klidnější… včera když už byl trošku pod vlivem, tak si dělal srandičky, že po něm pokukuje nějaká 16tka a že si ho mám hlídat a pak jsme se nějako bavili na téma můj bratr… už je jednou rozvedený, a on mi říkal, že bývalá švagrová stejně byla dobrá, že mu nedělala žádné scény a tak, a já jsem říkala, a to já Ti dělám nějaké scény a on mi říká no tak já doufám, že my se snad nikdy rozvádět nebudeme…tak mě to potěšilo… a navíc se ke mě měl zase tak hezky… tak mám v dušičce zase chvilku klid ![]()
Ivušáček píše:
Určitě,… ono pak jak tam má u tebe 37 °C, tak když se potíš, tak se mu ta teplota zvyšuje… nechci Tě strašit, někde jsem to vyčetla, tak jsem jen chtěla, aby sis na to dávala pozor, nechci Tě nějako děsit…Jinak holky, jak jsem měla pocit, že manžel někoho má… tak jsem zase klidnější… včera když už byl trošku pod vlivem, tak si dělal srandičky, že po něm pokukuje nějaká 16tka a že si ho mám hlídat a pak jsme se nějako bavili na téma můj bratr… už je jednou rozvedený, a on mi říkal, že bývalá švagrová stejně byla dobrá, že mu nedělala žádné scény a tak, a já jsem říkala, a to já Ti dělám nějaké scény a on mi říká no tak já doufám, že my se snad nikdy rozvádět nebudeme…tak mě to potěšilo… a navíc se ke mě měl zase tak hezky… tak mám v dušičce zase chvilku klid
Tak vidíš Ivuš super ![]()
ahoj holky u mě krize.chlap jede do toho Irska v neděli a bude bydlet u nějaké slečny svobodné pod 30 let.jsem z toho docela špatná nevím jak to zvládnu ![]()
Renca127 píše:
ahoj holky u mě krize.chlap jede do toho Irska v neděli a bude bydlet u nějaké slečny svobodné pod 30 let.jsem z toho docela špatná nevím jak to zvládnu
Renčo a co vlastně jede dělat do Irska? A na jak dlouho? A jak víš, že tam bude bydlet u nějaké slečny?
on to má jako pracovní cestu na 6 týdnu.jede jich asi 8 a jsou přiděleni do ruzných rodin.přišlo mu to na meil i letenky i kde bude bydlet no a na něho vyšla nějaká stephanie white,věk po 30,svobodná,a má malého pejska Penny.fakt jsem na nervy šest týdnu s babou v baráku.jako přes týden se budou vídat večer a víkendy budou spolu doma…
Dobré ranko holčiny tak konečně sem dávám fotky mimíska ![]()
Renčo jejda tak to tě chápu,taky bych byla z toho na nervy.Ale tím tě asi moc neuklidním co…promiň.Třeba je hroooozně ošklivá,proto je svobodná ![]()
To je z 11+6 t.A tady vám dávám ještě starší fotku 9+6 ![]()
Kaťulilinka píše:
Dobré ranko holčiny tak konečně sem dávám fotky mimíska
Renčo jejda tak to tě chápu,taky bych byla z toho na nervy.Ale tím tě asi moc neuklidním co…promiň.Třeba je hroooozně ošklivá,proto je svobodnáTo je z 11+6 t.A tady vám dávám ještě starší fotku 9+6
já ještě doufám že třeba má přítele a bydlí s ním.fotky jsou krásné,taková fazolka.ten muj ted prohlásil že druhé nechce tak já už ani nevím na čem jsem
Kačenko miminko je nádherné, moc Ti to přeju, půjdeš na ty prvotrimestiální testy?
Renčo, třeba je ošklivá, a tlustá, nebo opravdu má přítele, kdo ví…
třeba už je těhotná, … vím, že červíček hlodálek umí dost dobře otrávit život, ale tím, že se tu budeš nervovat, tím nic nevyřešíš… Beruško zní to hnusně, ale bohužel buď to dobře dopadne, nebo ne… Moc ráda, bych Ti napsala nějaká ty slovíčka, která by Tě potěšila a uklidnila, ale bohužel jsem stejná jako ty, asi bych se zbláznila…je to dálka, a už jen to, že bude na 6 neděl pryč je asi k zbláznění, a ještě tohle…Je to pro vás asi dost veliká zkouška,… a najednu stranu pokud Tě opravdu má rád, což si myslím, že má, když si Tě ještě nedávno vzal, tak tu sukni nechá sukní…
A pak si myslím, že pokud Tě podvést chce, tak to udělá ať je kdekoliv, a takový chlap si Tě nezaslouží… je to tvrdý, ale bohužel je to tak. ![]()
Jééé Kačenko teď koukám, že mi zase povyrostlo miminko, takže další růst čekej na 16 tt… ![]()
ivi on je uplně v klidu jeětě se mi směje že to moc řeším a schválně mě nervuje že bude určitě hezká a kdyby s ní něco měl tak mu bude třeba vařit zadara a mě se směje když mě to rozčiluje.mě připadá že je fakt mimo s těma kecama