Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky
Ivušáčku držím palečky ![]()
Jinak dneska jsem byla na gyndě, tak mimísek je tam kde má být, sice tam byla vidět jen malinká tečka ale je tam
příští týden ve středu si mě pozval znova. Jsem neskonale šťastná, teď jen aby vše bylo v pořádku. Adélka už taky ví že bude mít sourozence, jen si nějak nenechá vysvětlit že ještě nevím jestli bude mít sestřičku nebo bratříčka. Pořád nám tvrdí že tam má bratříčka tak jsem zvědavá co bude říkat když to bude sestřička ![]()
Xlin: na ty testíky posílá doktor, ale vím že někteří to nedělají, je třeba se zeptat přímo tvého doktora, a vím že se za to platí
Tak papa holky zase se ozvu,
Essexi, tak to je super! Gratulace velika!!! Vitej mezi tehulkami
a hlavne, at mas vse bez problemu a nevolnosti ![]()
Jinak s tim screeningem - zeptam se na to v patek pri kontrole, jestli na to posila nebo ne a pokud me nebude chtit poslat, tak nevim, co budu delat… na ten screening chci jit…
ESEXI veliká gratulace
![]()
XLIN možná že ti to v pátek řekne dr sám a jinak určitě není problém sama se objednat stejně se to platí i když tě tam pošle dr sám ![]()
ahoj holky,to je fajn že jste všechny v pořádku.mě už týden bolí břicho jak kdybych měla dostat ms tak nevím asi v pátek skočím na gyndu co se zase děje
Tak jsem doma, doktor byl docela srandista, takže to bylo fajn… zatím se cítím dobře…Tak jsem se ho ptala, jestli není nějaký jiný testík, který bych měla hned, a on mi řekl, že právě bohužel není…ale že zrovna u mě si myslí, že je to opravdu malinké procento, že by to vyšlo špatně, tak snad to bude OK
Ivusacku - no vidis! to je super! dobra zprava, tak ted bud v klidu a nemysli na to tolik, bude to dobre, to by ti jinak nerikal! Drzim moc palecky! A bolelo to??? musi to byt asi blbe, ze ![]()
mamule - jj, ja vim, to je mi celkem jedno to placeni, ja jen jestli by me vysetrili nekde i bez doporuceni dr., vis… Ale to budu resit az po patku, treba me tam posle sam…
Vůbec ne, malinký tlak, a jinak dobrošek… jukla jsem na monitor, a měla jsem pocit, že píchá do miminka, ale on sám asi ví, co dělá… ![]()
Tak to je fajn, ze to nebolelo, nemam rada takove veci prave kvuli bolesti
jsem strasna citlivka, jakmile se nekde neco ma pichat, tak utikam
A neboj, on urcite nepichnul do mimi, kdyz to bylo pekne videt na monitoru ![]()
jo jo, myslím, že chtěl jen aby mu to vzal hned u něho víš? Já na to moc neviděla, tak mi to tak jen přišlo… jinak si myslím, že když Ti berou krev, tak je to větší bolest, tady jsem ani necítila, že tam pronikl, jen tlak, jinak nic…
Tak to je fakt super, myslela jsem, ze to opravdu musi bolet… Jsi sikula, zes to zvladla!
a vysledky budou taky ok, uvidis ![]()
Ivuus, tak to jsem moc rada, ze uz to mas za sebou a ze Te to nebolelo
A to je supr zpravicka, co dr. rikal
A kdy budes mit vysledky?