Snažilky červen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7094
2.10.10 07:10

Dobré ranko berušky,

Daajičku děkuji, snad to brzy uteče, jsem docela nachcípaná… ach jo…http://smajlici-1.ic.cz/…ek/1/007.gif mě ten nos brzy povolí, a už bude dobře… už aby byla středa, mám jít na gyndu na kontrolu, tak snad mimísek bude OK, a vše jak má být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
2.10.10 07:15

Zkusím ještě jednou napsat jak jsem vložíš toho smailíka, takže máš normálně otevřené emimino a to okénko jak do toho píšeme vzkazy…pak si otevřeš okno pro smajlíky http://smajlici-1.ic.cz/ no a tam si najedeš smailíka, kterého chceš, a klikneš na něj pravým tlačítkem…a dáš vlastnosti, objeví se Ti tam i adresa URL, tu označíš, a dáš ctrl C, pak jdeš sem na emimio a je tu vložit a jako druhá ikona je obrázek… tak na něj klikneš a do okénka dáš Ctrl V a vložíš tak tu http adresu, no a pak jen OK, v textu se Ti sice objeví jen ta adresa, ale jak dáš přidat příspěvěk, tak se Ti pak ukáže smailík, jako teď mě http://smajlici-1.ic.cz/…st/1/029.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3034
2.10.10 07:39

Dobré ranko holky,
tak jsem volala na gyndu a Hcg už má hodnotu přes 3000 tak je to super. A ve středu se uvidí jdu tam znova, na krev, tak si myslím že je to proto že mám RH-, tak mě zase asi budou víc hlídat na protilátky v těle. Snad to bude v pořádku jako u Adélky.
Včera se kamarádce narodil chlapeček, a docela obřík má 3950g a 50 cm :lol:
Jinak žádné novinky tak zatím papa holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
2.10.10 09:17

DOBRÉ RÁNO :wink:

IVU doufám že to půjde http://smajlici-1.ic.cz/…le/1/010.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
2.10.10 10:02

Ivuš, TY jsi nachcípaná? TAk to mě mrzí. Já mám zatím jenom trochu rýnu a bolí mě hlava, tak doufám, že se to nijak nerozjede, ale fakt nevim nevim… v prci pořád všichni nemocný, ale samozřejmě doma nezůstanou a plivaj všude okolo sebe bacily… :roll: Hlavně, ať je Ti brzy líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
2.10.10 10:17

Ahojda holčiny :mavam: Xlin tak jedno????Jé já si fakt myslela,že tam budou dvě :mrgreen: Ale jinak veééééélkááá gratulace :palec: :kytka:
Holky já jsem teď tak náladová to je hrozný…jestli to takhle půjde dál,tak mě manžílek opustí :roll: :mrgreen: A chudák mimísek,že to musí odemně snášet…no fakt hrůůůza :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
2.10.10 13:15

Katuli - ano, je jedno :-) pokud teda dr. dobre vidi :-D coz si myslim, ze snad jo :-D
A jinak s temi naladami - ja to mam to same! Jsem strasna!!! Porad se vztekam, rozciluju, pak me boli v miste, kde je mimi, takze se mu to asi moc nelibi… tak uvazuju, co s tim, ale zatim me nic nenapada :-D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
2.10.10 13:52

Tak jsem doma, nemohla jsem tam vydržet, mám plný nos, že nemůžu ani dýchat…tak se půjdu zachumlat do peřinek…
Kačenko, ta náladavost už brzy skončí uvidíš,… já ji měla taky a teď už je to docela OK, akorát mě každou chvilku něco rozbrečí, ale jinak jsem docela v pohodě…
Xlin, je jedno jestli tam jsou dvě nebo jedno, hlavně, že jste OK a že se to povedlo…
Mamule super, tak to tu budeme mít alespoň bohatší o smailíky… :palec:
Jdu si lehnout, abych to trošku zaspala…http://smajlici-1.ic.cz/…/doma091.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
2.10.10 13:57

Ahojky děvčata :mavam: dnes je krásný den,s manžou se nebavíme už týden ale jinak je krásně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
2.10.10 14:10

Soni, copak se stalo? Proč se nebavíš s manželem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
2.10.10 15:00

Tak teď jsem se vrátila z venku.Byla jsem se psema hoďku a půl venku…provětrat si hlavu a vybrečet se!Ňák mě poslední dobou všechno s…!!
Soni to nic…taky jsem se chytla a manželem,jak dnes tak i o víkendu minule.
Ivuš odpočiň si!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
2.10.10 16:37
Ivušáček píše:
Soni, copak se stalo? Proč se nebavíš s manželem?

Ale to je na dlouho,už to vyvrcholilo do extra hádky,a když se s ním nebavím tak je to pro něho největší trest :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
3.10.10 11:41

Ahojda holčiny :mavam: Tak copak děláte?Mě čeká zase žehlení a vůbec se mi do toho nechce.
Ivuš jak je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
3.10.10 11:48

Ahoj holky, nevim, cim to je, ale taky se dost casto chytnem s pritelem, asi ty predsvatebni stresy nebo fakt jsem protivna ja… Nevim, ale uz me to taky nebavi.. bud je nasrany z prace nebo ze sve rodiny nebo ted prisel z fitka a zmerili mu, ze ma 20kg nadvahu, tak je zase peklo kvuli jeho prezirani a nadvaze… Pritom doma nic nepecu, nevarim, ale on zere proste mekac, bagety, sladkosti cpe a divi se, ze ma 120kg. No nevim fakt, co se deje :-( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
3.10.10 12:04

Ahojky holky, 120 kilo? To budu mít asi porodní váhu, taky bych měla trošku utlumit to jídlo, protože už teď mám skoro porodní váhu, co jsem měla u prvního těhu… :-? Jinak už je mi maličko líp, než včera, tedy co se týká nosu, je sice uspaný, ale můžu přes něj dýchat, takže je to lepší… Jinak holky nemůžu se dočkat středy, mám jít na kontrolu, a raději jsem si řekla i manželovi, abych tam nebyla sama, mám strach, že mi řekne že je něco v nepořádku nebo v tom nejhorším případě, že miminko už nežije… nějako už necítím ty pohyby, jako jsem cítila naposledy asi ve čtvrtek…ach jo, to čekání je hrozné… Pokud to ve středu všechno dobře dopadne, pak v pátek mám ještě zkoušku ze zbožíznalství, a pak už jen týden a měli by být výsledky testů, snad… Jinak protivná moc nejsem, spíš lítostivá, pořád bych kvůli něčemu brečela… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí