Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To doufám,vracím se po rodičáku do práce a za ty tři roky se tam toho hodně změnilo,tak uvidíme,ale potřebuju změnu protože mi z toho doma už haraší,a myslím si že do vánoc budu těhu ![]()
Ivušáček píše:
Renčo, pracovně do Skotska? Co bys tam dělala? A to byste jeli předpokládám celá rodinka, že? Hm, uvidíš tžeba to výjde…tedy to Skotsko…
pracovala ve skladu,ale jela bych sama.uvidíme jestli to vyjde dělaji se tam zkoušky z aj tak nevím nevím
Ivušáček píše:
Tak to bude super, já rodila v červenci a byla to paráda, a mimouše jsem skoro nic nepotřebovala, bylo krásně teplíčko…Ty jo mám takovou radost, jak to jde…ještě aby se to povedlo i Daajince, Soně, a časem i prdulce, Renče a budeme asi už všechny, že?Renčo a jak ty to zvládáš, chlapa už máš asi pryč, viď?
![]()
Daajičku a jak je dneska tobě?
Soni a co manžílek, už komunikujete![]()
Ahojte holciny
Ivusacku, Ty mas
na dlani
Ja jsem se dala pres vikend trosku do pohody, byli jsme na kolach, plavat a taky jsme si udelali mensi vylet v nedeli na jeden hrad, bylo to moc fajn…navic je krasne a ma byt cely tyden a to slunicko je uplne uzasny ![]()
Prihlasila jsem se na dalsi kurz nemciny (vyssi stupen) a bude to kazdy den 2 mesice, takze snad prijdu i na jine myslenky, nez jen babi, prace, mimco…Musela jsem odsunout to 2 tydenni skoleni,co mam od pracaku,az na prvni dva tydny v lednu, ale neva, aspon mam ted nejaky plan a treba se i mimco tak lip podari…Vcera byl manzilek dost smutnej a rikal,ze by si strasne to mimco pral…,mam pocit,ze si to nak stridame ty svoje miminkovsky krize a vzajemne se podporujeme.
Brkatka, mooc Ti gratulujuu
a preju, at carecka jen sili a vsechno je s Tebou a mimiskem v poradku
![]()
Renca127 píše:Ivušáček píše:pracovala ve skladu,ale jela bych sama.uvidíme jestli to vyjde dělaji se tam zkoušky z aj tak nevím nevím
Renčo, pracovně do Skotska? Co bys tam dělala? A to byste jeli předpokládám celá rodinka, že? Hm, uvidíš tžeba to výjde…tedy to Skotsko…
Ty jo a to bys vydržela měsíc bez broučka? Sice to budou asi prašulky, ale bez dítěte bych to bych měsíc nevydržela…
Daajičku, tak to je super, že budeš chodit na kurz, parádně se naučíš německy a pak až se třeba jednou vrátíte do Čech toho perfektně využiješ, a faktem je, že když pak přestanete se soustředit na mimíska, tak to třeba půjde snadněji…Na druhou stranu to bude super, že nebudeš jen doma čekat na příležitost, a třeba díky té němčině ta příležitost se objeví sama… už je čas, aby se ná vás usmálo sluníčko a měli jste trošku toho štěstíčka… ![]()
Soni jak na to přestanete myslet, tak by to mohlo vyjít… tak přeju hodně štěstí, a aby ses co nejdříve dostala do pracovní činnosti, a hlavně zase brzo se vrátila na mateřskou… ![]()
No jdu se trochu zase učit, mám v pátek zkoušku, a teď Karol usnula, tak snad trošku učení neuškodí ![]()
Ivušáček píše:
Daajičku, tak to je super, že budeš chodit na kurz, parádně se naučíš německy a pak až se třeba jednou vrátíte do Čech toho perfektně využiješ, a faktem je, že když pak přestanete se soustředit na mimíska, tak to třeba půjde snadněji…Na druhou stranu to bude super, že nebudeš jen doma čekat na příležitost, a třeba díky té němčině ta příležitost se objeví sama… už je čas, aby se ná vás usmálo sluníčko a měli jste trošku toho štěstíčka…
Ivusacku, dekuju moc,Ty jsi proste zlaticko
s velkym
At Ti jde ucenicko dobre do hlavicky
A jak je Tobe, uz je nachlazeni pryc?
Děkuji Daaji, myslím, že jste všechny takové…jen se snažím trošku pomoc…Mě už je docela dobře, jen mě pěkně bolí hlava, asi od té rýmy… jinak mám takový suchý kašel, ale rýma je docela pryč…Zato moje Karolínka je na tom hůř… o víkendu byla u tchýně protože jsme šli na přednášky a včera se vrátila s obrovským zánětem očí a taky ucpaným nosem…trošku jsem si zanadávala na tchýni, ale co jiného můžu udělat… takže se léčíme, horší je, že každé kapičky a to všechno je strašlivý boj… nechce si nechat ani vyčistit oči oční vodou, je to fakt na pytlíček… ![]()
Ivušáček píše:Renca127 píše:Ty jo a to bys vydržela měsíc bez broučka? Sice to budou asi prašulky, ale bez dítěte bych to bych měsíc nevydržela…Ivušáček píše:pracovala ve skladu,ale jela bych sama.uvidíme jestli to vyjde dělaji se tam zkoušky z aj tak nevím nevím
asi jo vydržela to uteče.kdyby jsme byli denně v kontaktu přes skype třeba.chlap s ním taky chce jet na 14 dní na hory a já budu pracovat.to utíká rychle
Aktualizace tabulky: 04.10.2010
Tehulky:
Jméno:.............Termín porodu
Ivušáček..............14.3.2011
Jessie..................29.3.2011
Sema..................30.3.2011
Kaťulilinka..............7.4.2011
Pupíček25…..........9.4.2011
Asim....................16.4.2011
Mamule.................19.4.2011
Xlin........................3.5.2011
Zuzi........................6.5.2011
Essexi......................
Brkatka.....................
Snažilky:
Jméno:.........Současný stav cyklu / Délka cyklu.....počet snažen
soník 25.....................................21 / 28 ...................5
daninka.....................................? / 27 ...................3
Daajik........................................9 / 29.....................8
Renca.......................................25 / 28....................8
prdulka......................................5 / 30....................4
Ivus, tak snad vam obema bude brzo lip. Ono je toho ted vsude hrozne moc. A kdyz si vemes, ze inkubacni doba muze byt i nekolik dni, tak to treba Karolinka nemusela chytit pres vikend. Nechci obhajovat tchyni, treba je to jeji dilo, ale treba za to fakt nemuze ![]()
Daajik píše:
Aktualizace tabulky: 04.10.2010Tehulky:
Snažilky:
Jméno:.............Termín porodu
Ivušáček..............14.3.2011
Jessie..................29.3.2011
Sema..................30.3.2011
Kaťulilinka..............7.4.2011
Pupíček25…..........9.4.2011
Asim....................16.4.2011
Mamule.................19.4.2011
Xlin........................3.5.2011