Snažilky červen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7712
7.10.10 16:37

K prijmeni bych volila Zuzanu, ani nemusim dlouho rozmyslet. Kristyna Klikova mi zni spatne kvuli KRI - KLI - moc podobne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
7.10.10 16:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
7.10.10 16:48

já mám taky šatičky svoje vysněné,ale přibrala jsem ty dvě kila za 14dní. jak jsem doma na rizikovce, tak to jde samo :-D no uvidime .. já to mám 12.11. takže ještě přibrat určitě můžu :-? tak snad mi ty šaty kdyžtak nějak nastavěj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
7.10.10 16:48

Ty jo Zuzi, to je mazec… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
7.10.10 16:49

Já myslím, Zuzi, že nastaví… většinou to jde… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
7.10.10 16:51

Nas tam pro jistotu ani neni :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
7.10.10 16:51

Ivus ted nezavisle na svem jmenu… Kristýna je strašně tvrdé jméno. A taky mi to příjde podobné jako Karolína. Zuzana je moc hezký jméno, ikdyž já jsem ho v mládí nesnášela :mrgreen: Ale ted, když slyším jak holky mluví na svoje potomky Zuzi, Zuzanko.. tak mi to příjde moc hezký.. a k Vašemu přijímení to jde super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
7.10.10 16:54

No měřili me v botech :mrgreen: fakt mám břicho jako blázen.. kazdej mi rika tak 6 mesic :mrgreen: pritom jsem celkem štíhla holka.. ikdyz ted teda uz ne :-D kalhoty uz nosím rozepnutý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
7.10.10 17:00

Ivus, ja bych taky volila Zuzanu…souhlasim se Zuzi, ze Kristyna je moc tvrde jmeno a je tam moc K K:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
7.10.10 17:01
Daji a jak dopadly ty testy?? a jak se jinak mas??
Daajik píše:
Ivus, ja bych taky volila Zuzanu…souhlasim se Zuzi, ze Kristyna je moc tvrde jmeno a je tam moc K K:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
7.10.10 17:09

holky, tak supr, tak stitna i jatra jsou v norme. Euthyrox dal brat normalne, hlavne, ze se davkovani nezvysilo a jatra taky ok, minule jsem mela bilirubin zvyseny, tak jsem si to upravila vitaminama :palec: utikam na jogu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
7.10.10 17:28

Daajičku, gratulka k dobrým výsledkům… to je super… :dance:
Dost vážně taky přemýšlím nad Zuzankou…už jen z důvodu, že moji babičce, co před rokem se Kristýna vůbec nelíbilo… a dalším důvodem je, že by si je asi pak docela pletly, stačí že Karolínku si pletou s Kačenou (to je dcera od manželovýho bratrance, je o 6 neděl mladší než Karolí)… No uvidíme… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
7.10.10 17:55

A co vám holky ještě na tu veselku chybí? A jaké budou ty vaše vysněné šatečky? A kolik bude lidí, povídejte, přehánějte… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
7.10.10 18:17

No my budeme mit jen 30 lidi, malinka svatbicka, saticky budu mit taky krasne, anticky styl, zadne prezdobene, tak to snad bude fajn a v klidecku :-) a co chybi radeji nevzpominat, ja ani nevim :-D radsi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
7.10.10 19:47

Holciny, ta joga, to je bomba, se citim moc dobre :dance:

Ja jsem dostala takovou hodne dobrou knizku, uz nevim, jak se presne jmenovala, ale byla o svatebnich pripravach a byla rozdelena do nekolika kapitol, spousta rad, tipu, aby se na neco nezapomnelo a tak…a na www.beremese.cz muzete taky najit spoustu napadu, tipu na cokoliv…mj.taky je tam svatebni planovac a tam si taky muzete skrtat,co mate jiz zarizeno, pripadne zjistit,co jeste rychle zaridit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí