Snažilky červen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3034
7.10.10 19:48

Ahoj holky

Tak včera jsem byla u doktora, už jsem dostala těhu průkazku :lol: Další kontrola je 18.10.

Daajiku: termín porodu mám 22.5.2011

Ivušáčku: gratuluju k holčičce, a taky se mi líbí víc jméno Zuzanka, a přijde mi to i jednodušší na vyslovení ale to už tady holky taky psaly.

Tak papa holky,zase se ozvu, teď ale moc nestíhám, ještě pořád tady mám ségru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
7.10.10 19:50

Ivus, ja myslim, ze se rozhodnete pro Zuzanku, hodne pro to svedci a navic, kdyz se ani babicce :srdce: Kristyna nelibila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
7.10.10 20:51
Essexi píše:
Ahoj holky

Tak včera jsem byla u doktora, už jsem dostala těhu průkazku :lol: Další kontrola je 18.10.

Ivušáčku: gratuluju k holčičce, a taky se mi líbí víc jméno Zuzanka, a přijde mi to i jednodušší na vyslovení ale to už tady holky taky psaly.

Tak papa holky,zase se ozvu, teď ale moc nestíhám, ještě pořád tady mám ségru

Essexi, tak paraaaada, mooc gratuluju k tehu prukazce :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
8.10.10 08:07

Dobré ranko berušky, děkuji za vaše názory, musím se smát, protože tu samou otázku jsem dala do březňátek, a vy jste všechny pro Zuzanku, a tam jsou všechny pro Kristýnku… :mrgreen: Jinak snad už vítězíme nad tou rýmou, takže už dneska to vypadá líp, jen má zase strašlivý, dávivý kašlik, ale to už nějako doléčíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
8.10.10 08:43
Daajik píše:
Holciny, ta joga, to je bomba, se citim moc dobre :dance:Ja jsem dostala takovou hodne dobrou knizku, uz nevim, jak se presne jmenovala, ale byla o svatebnich pripravach a byla rozdelena do nekolika kapitol, spousta rad, tipu, aby se na neco nezapomnelo a tak…a na www.beremese.cz muzete taky najit spoustu napadu, tipu na cokoliv…mj.taky je tam svatebni planovac a tam si taky muzete skrtat,co mate jiz zarizeno, pripadne zjistit,co jeste rychle zaridit :palec:

Ahojky, super nápad, já podle toho taky dělala svatbu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
8.10.10 09:11

Ahojky děvčata :mavam: dnes to vypadá na krásný den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
8.10.10 09:17

Jo jo bude asi dneska krásně, jdu dát Karol kapičky, to bude zase boj… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
8.10.10 10:33

Ahoj.. no tak to my máme lidí 80 :mrgreen: šaty mám hodně princeznovské a zařízené mám snad vše. Příští pátek rozvážíme oznámení a koláčky. Mě ta svatba zatím příjde jako hračka :-) nemám zatím nic, co bych nestíhala. Ikdyž to ještě může nastat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
8.10.10 10:36

Ahojda holčiny :mavam:
Dáji gratulace k výsledkům :palec:
Ivuš mě se taky líbí víc Zuzanka…já nevím,ale mě se zdá že Kristýnek je šíleně moc.Jen já učím tak 7 Kristýnek.
Jinak holky děti mě už začaly říkat"jéééé paní učitelko vy už máte maličké bříško".....to je tak krásný :-D I kolegové si toho už všimlia chtěj si mé bříško hladit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
8.10.10 10:38
xzuzi píše:
Ahoj.. no tak to my máme lidí 80 :mrgreen: šaty mám hodně princeznovské a zařízené mám snad vše. Příští pátek rozvážíme oznámení a koláčky. Mě ta svatba zatím příjde jako hračka :-) nemám zatím nic, co bych nestíhala. Ikdyž to ještě může nastat :-D

Zuzi to je super…závidím…já už to mám rok za sebou a bylo to opravdu nezapomenutelné.Pořáně si to užívej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
8.10.10 12:02
Essexi píše:
Ahoj holky

Tak papa holky,zase se ozvu, teď ale moc nestíhám, ještě pořád tady mám ségru

Veliká gratulace :kytka: :kytka: a koukej si udělat těhu metřík :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
8.10.10 12:03

Ahoj holky, tak jsem jukla na to bereme se a podle toho jejich harmonogramu stihame teda uplne v klidu snad vsechno :-) takze taky zadny stres, stejne jako xzuzi :-) No uvidime, mi ani neva, ze budeme mit tak malo lidi, i tak to bude stat furu penez, ktere bych radeji investovala do mimi nez do svatby… ale co uz, musi to byt, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
8.10.10 12:07

my pocitame s tim,ze se nam to vrati..mame moc pratel.. a me by to bylo lito,kdyby tam nebyli :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
8.10.10 12:11

xzuzi - tak to my s tim radeji nepocitame, protoze to mame v dost drahem hotelu a i proto jsme radi, ze bude mene lidi… a pratel a kamaradu moc nemame, spis zname a ty na svatbe mit nemusime, aby se tam ozirali jak maji ve zvyku… takze spis se tesim na soukromou party s nejblizsimi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
8.10.10 12:16

Ahojky holciny :mavam: My tu mame dneska zatazeno :-( Kez by se to vybralo, takove pocasi nemam rada :zed:
Ivusacku, tak to je fajn, ze je Karolince i Tobe lip :palec: Snad i nad tim kaslem brzo zvitezite. Co ji na to davas, naky sirup?
Zuzi, ty brdoo, vy mate 80 lidi??My meli 50 a i tak ta svatba byla hrozne draha, kdyz se vsechno poscita, tak to je fakt mazec…nasi nam ale hodne zaplatili a rodice manzi dali pulku na hostinu a my jsme dostali pak financni dary,takze jsme skoncili na nule…a kdyz jsme u tech financi,tak pohreb je taky strasne drahy,uplne jsem valila oci…babicka mela ale hodne nasetreno,tak to nebyl problem,ale jinak aby se uz od narozeni setrilo na studia,pak svatbu,na decka,na studium decek,na svoje stari(protoze nase generace pravdepodobne ani duchody nedostane),na pohreb… :roll: :pocitac: no ale zvesela a zvesela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí