Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
Tak včera jsem byla u doktora, už jsem dostala těhu průkazku
Další kontrola je 18.10.
Daajiku: termín porodu mám 22.5.2011
Ivušáčku: gratuluju k holčičce, a taky se mi líbí víc jméno Zuzanka, a přijde mi to i jednodušší na vyslovení ale to už tady holky taky psaly.
Tak papa holky,zase se ozvu, teď ale moc nestíhám, ještě pořád tady mám ségru
Ivus, ja myslim, ze se rozhodnete pro Zuzanku, hodne pro to svedci a navic, kdyz se ani babicce
Kristyna nelibila…
Essexi píše:
Ahoj holkyTak včera jsem byla u doktora, už jsem dostala těhu průkazku
Další kontrola je 18.10.
Ivušáčku: gratuluju k holčičce, a taky se mi líbí víc jméno Zuzanka, a přijde mi to i jednodušší na vyslovení ale to už tady holky taky psaly.
Essexi, tak paraaaada, mooc gratuluju k tehu prukazce
![]()
Dobré ranko berušky, děkuji za vaše názory, musím se smát, protože tu samou otázku jsem dala do březňátek, a vy jste všechny pro Zuzanku, a tam jsou všechny pro Kristýnku…
Jinak snad už vítězíme nad tou rýmou, takže už dneska to vypadá líp, jen má zase strašlivý, dávivý kašlik, ale to už nějako doléčíme ![]()
Daajik píše:
Holciny, ta joga, to je bomba, se citim moc dobreJa jsem dostala takovou hodne dobrou knizku, uz nevim, jak se presne jmenovala, ale byla o svatebnich pripravach a byla rozdelena do nekolika kapitol, spousta rad, tipu, aby se na neco nezapomnelo a tak…a na www.beremese.cz muzete taky najit spoustu napadu, tipu na cokoliv…mj.taky je tam svatebni planovac a tam si taky muzete skrtat,co mate jiz zarizeno, pripadne zjistit,co jeste rychle zaridit
Ahojky, super nápad, já podle toho taky dělala svatbu ![]()
Jo jo bude asi dneska krásně, jdu dát Karol kapičky, to bude zase boj… ![]()
Ahoj.. no tak to my máme lidí 80
šaty mám hodně princeznovské a zařízené mám snad vše. Příští pátek rozvážíme oznámení a koláčky. Mě ta svatba zatím příjde jako hračka
nemám zatím nic, co bych nestíhala. Ikdyž to ještě může nastat ![]()
Ahojda holčiny ![]()
Dáji gratulace k výsledkům ![]()
Ivuš mě se taky líbí víc Zuzanka…já nevím,ale mě se zdá že Kristýnek je šíleně moc.Jen já učím tak 7 Kristýnek.
Jinak holky děti mě už začaly říkat"jéééé paní učitelko vy už máte maličké bříško".....to je tak krásný
I kolegové si toho už všimlia chtěj si mé bříško hladit ![]()
xzuzi píše:
Ahoj.. no tak to my máme lidí 80šaty mám hodně princeznovské a zařízené mám snad vše. Příští pátek rozvážíme oznámení a koláčky. Mě ta svatba zatím příjde jako hračka
nemám zatím nic, co bych nestíhala. Ikdyž to ještě může nastat
Zuzi to je super…závidím…já už to mám rok za sebou a bylo to opravdu nezapomenutelné.Pořáně si to užívej ![]()
Essexi píše:
Ahoj holkyTak včera jsem byla u doktora, už jsem dostala těhu průkazku
Další kontrola je 18.10.
Veliká gratulace
a koukej si udělat těhu metřík
![]()
Ahoj holky, tak jsem jukla na to bereme se a podle toho jejich harmonogramu stihame teda uplne v klidu snad vsechno
takze taky zadny stres, stejne jako xzuzi
No uvidime, mi ani neva, ze budeme mit tak malo lidi, i tak to bude stat furu penez, ktere bych radeji investovala do mimi nez do svatby… ale co uz, musi to byt, no…
my pocitame s tim,ze se nam to vrati..mame moc pratel.. a me by to bylo lito,kdyby tam nebyli ![]()
xzuzi - tak to my s tim radeji nepocitame, protoze to mame v dost drahem hotelu a i proto jsme radi, ze bude mene lidi… a pratel a kamaradu moc nemame, spis zname a ty na svatbe mit nemusime, aby se tam ozirali jak maji ve zvyku… takze spis se tesim na soukromou party s nejblizsimi ![]()
Ahojky holciny
My tu mame dneska zatazeno
Kez by se to vybralo, takove pocasi nemam rada ![]()
Ivusacku, tak to je fajn, ze je Karolince i Tobe lip
Snad i nad tim kaslem brzo zvitezite. Co ji na to davas, naky sirup?
Zuzi, ty brdoo, vy mate 80 lidi??My meli 50 a i tak ta svatba byla hrozne draha, kdyz se vsechno poscita, tak to je fakt mazec…nasi nam ale hodne zaplatili a rodice manzi dali pulku na hostinu a my jsme dostali pak financni dary,takze jsme skoncili na nule…a kdyz jsme u tech financi,tak pohreb je taky strasne drahy,uplne jsem valila oci…babicka mela ale hodne nasetreno,tak to nebyl problem,ale jinak aby se uz od narozeni setrilo na studia,pak svatbu,na decka,na studium decek,na svoje stari(protoze nase generace pravdepodobne ani duchody nedostane),na pohreb…
no ale zvesela a zvesela ![]()