Snažilky červen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7094
11.10.10 18:14

Jo a vy se mnou, budete si muset povinně dát k monitoru chlebíčky, jednohubky, nebo zákusky, a hezky se mnou oslavovat… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
11.10.10 18:15
Ivušáček píše:
Jo a vy se mnou, budete si muset povinně dát k monitoru chlebíčky, jednohubky, nebo zákusky, a hezky se mnou oslavovat… :lol:

Jéééééé a jak ráda :hug: :dance: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
11.10.10 18:21

ahojky holky,xlin dá se to poznat podle nějakého vyšetření na choriové klky nebo tak něco podobného,tak právě přemýšlíme že do toho pujdem :lol: ,a kdyby to bylo špatné tak bysme to dali pryč,je to hrozný ale neměla bych na to žaludek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
11.10.10 18:22

…už aby to bylo… to bude pak super… domluvíme se v kolik se tu sejdeme, a budeme papkat jednohubečky, nebo chlebíčky a kafrat, a kafrat a slavit… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
11.10.10 18:56

Mamule gratulace velká :dance:
Ivuš bylo to pod pupíkem a fakt jen takové lehhé a jemné pohyby,že asi kdybych dělala něco jiného a nesoustředila se na mimíska tak bych to asi jen tak neucítila.Ale vsugerované to nebylo určitě.Cítila jsem to tak 3×.Jinak Ivuš s oslavou souhlasím :mrgreen: Všichni budeme mít zdravé mimi a budeme slavit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
11.10.10 19:16

Jo jo Kačí, tak to bylo určo ono… to je super, že už cítíš miminko… hlavně se nelekej, když ho ucítíš jen občas, já ho třebas kolikrát cítím a pak zase 4 dny nic… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
11.10.10 21:24

Essexi - to mas pravdu, s tim druhym malym doma je to urcite o hodne narocnejsi, no… to jsem si neuvedomila… :-( tak se drz!

Prdulko - tak to je super, ze se to da poznat! Tak to bych asi zariskovala, byt i nekolikrat, pokud by to nevyslo napoprve, ale za zkousku to urcite stoji… Pak si to budete vycitat podle me…

Mamule - gratulka k uspesnemu ultrazvuku! To je super!

No a jinak ja jsem dneska cele odpoledne litala, jsem uplne vyrizena, nejdrive floristka domluvit vsechny kytky na svatbu, pak shanet pri mych 75E samodrzici podprdu, no des, ale mam, i kdyz champagne a ne bilou, pak na kolace ty kraviny kolem, zvonecky na obrad, holky, to je kraviiin, co je potreba mit! az je mi z toho blbe :-D a ted tlacim chleba se syrem, i kdyz vim, ze syr nemam jist, ale kdyz ja mam na nej hroznou chuuut! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
12.10.10 09:24

Dobré ranko :mavam:
Ivuš fakt to mohlo být ono?Jéééééééééé já se dočkala :mrgreen: Když se to stalo,ukápla slza a hned jem volala manžílka.Už se těším,až ho ucítíme oba :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
12.10.10 09:33

Jo jo Kačí, mohlo by to být ono, sice je to trošku brzy, ale jsi hubeňoučká, a pokud máš i malou dělohu, tak to asi budeš cítit brzy… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
12.10.10 09:37
Ivušáček píše:
Jo jo Kačí, mohlo by to být ono, sice je to trošku brzy, ale jsi hubeňoučká, a pokud máš i malou dělohu, tak to asi budeš cítit brzy… :palec:

Jééééééé tak to je supéééér :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
12.10.10 15:07

Berušky i vám se musím pochlubit našim mimískem :wink:

http://static0.asmira.com/…2942_720.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
12.10.10 15:08
Kaťulilinka píše:
Ivušáček píše:
Jo jo Kačí, mohlo by to být ono, sice je to trošku brzy, ale jsi hubeňoučká, a pokud máš i malou dělohu, tak to asi budeš cítit brzy… :palec:
Jééééééé tak to je supéééér :mrgreen:

Káti a tobě gratulka k pohybům :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
12.10.10 15:39
mamule píše:
Berušky i vám se musím pochlubit našim mimískem :wink:

No uzasne to je! Vsak uz jsem chvalila na FB :-) pristi tyden se budu pak chlubit jaa :-D :-D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
12.10.10 15:54
xlin píše:
mamule píše:
Berušky i vám se musím pochlubit našim mimískem :wink:
No uzasne to je! Vsak uz jsem chvalila na FB :-) pristi tyden se budu pak chlubit jaa :-D :-D :lol:

To si piš že se budeš chlubit :hug: je to stejně úžasný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
12.10.10 17:08

Mamu super, krásné miminko, gratulka veliká…já mám koupené pro Karol boty, vlezly jsme do prvního obchodu a hned mi padly do oka, bude mít takovou fialkovou zimní bundu, takže jsem koupila boty k ní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí