Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo a vy se mnou, budete si muset povinně dát k monitoru chlebíčky, jednohubky, nebo zákusky, a hezky se mnou oslavovat… ![]()
Ivušáček píše:
Jo a vy se mnou, budete si muset povinně dát k monitoru chlebíčky, jednohubky, nebo zákusky, a hezky se mnou oslavovat…
Jéééééé a jak ráda
![]()
ahojky holky,xlin dá se to poznat podle nějakého vyšetření na choriové klky nebo tak něco podobného,tak právě přemýšlíme že do toho pujdem
,a kdyby to bylo špatné tak bysme to dali pryč,je to hrozný ale neměla bych na to žaludek…
…už aby to bylo… to bude pak super… domluvíme se v kolik se tu sejdeme, a budeme papkat jednohubečky, nebo chlebíčky a kafrat, a kafrat a slavit… ![]()
Mamule gratulace velká ![]()
Ivuš bylo to pod pupíkem a fakt jen takové lehhé a jemné pohyby,že asi kdybych dělala něco jiného a nesoustředila se na mimíska tak bych to asi jen tak neucítila.Ale vsugerované to nebylo určitě.Cítila jsem to tak 3×.Jinak Ivuš s oslavou souhlasím
Všichni budeme mít zdravé mimi a budeme slavit ![]()
Jo jo Kačí, tak to bylo určo ono… to je super, že už cítíš miminko… hlavně se nelekej, když ho ucítíš jen občas, já ho třebas kolikrát cítím a pak zase 4 dny nic… ![]()
Essexi - to mas pravdu, s tim druhym malym doma je to urcite o hodne narocnejsi, no… to jsem si neuvedomila…
tak se drz!
Prdulko - tak to je super, ze se to da poznat! Tak to bych asi zariskovala, byt i nekolikrat, pokud by to nevyslo napoprve, ale za zkousku to urcite stoji… Pak si to budete vycitat podle me…
Mamule - gratulka k uspesnemu ultrazvuku! To je super!
No a jinak ja jsem dneska cele odpoledne litala, jsem uplne vyrizena, nejdrive floristka domluvit vsechny kytky na svatbu, pak shanet pri mych 75E samodrzici podprdu, no des, ale mam, i kdyz champagne a ne bilou, pak na kolace ty kraviny kolem, zvonecky na obrad, holky, to je kraviiin, co je potreba mit! az je mi z toho blbe
a ted tlacim chleba se syrem, i kdyz vim, ze syr nemam jist, ale kdyz ja mam na nej hroznou chuuut! ![]()
Dobré ranko ![]()
Ivuš fakt to mohlo být ono?Jéééééééééé já se dočkala
Když se to stalo,ukápla slza a hned jem volala manžílka.Už se těším,až ho ucítíme oba ![]()
Jo jo Kačí, mohlo by to být ono, sice je to trošku brzy, ale jsi hubeňoučká, a pokud máš i malou dělohu, tak to asi budeš cítit brzy… ![]()
Ivušáček píše:
Jo jo Kačí, mohlo by to být ono, sice je to trošku brzy, ale jsi hubeňoučká, a pokud máš i malou dělohu, tak to asi budeš cítit brzy…
Jééééééé tak to je supéééér ![]()
Kaťulilinka píše:Ivušáček píše:Jééééééé tak to je supéééér
Jo jo Kačí, mohlo by to být ono, sice je to trošku brzy, ale jsi hubeňoučká, a pokud máš i malou dělohu, tak to asi budeš cítit brzy…
Káti a tobě gratulka k pohybům ![]()
mamule píše:
Berušky i vám se musím pochlubit našim mimískem
No uzasne to je! Vsak uz jsem chvalila na FB
pristi tyden se budu pak chlubit jaa
![]()
xlin píše:mamule píše:No uzasne to je! Vsak uz jsem chvalila na FB
Berušky i vám se musím pochlubit našim mimískempristi tyden se budu pak chlubit jaa
![]()
![]()
To si piš že se budeš chlubit
je to stejně úžasný ![]()
Mamu super, krásné miminko, gratulka veliká…já mám koupené pro Karol boty, vlezly jsme do prvního obchodu a hned mi padly do oka, bude mít takovou fialkovou zimní bundu, takže jsem koupila boty k ní…