Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ivušáček píše:
Mamu super, krásné miminko, gratulka veliká…já mám koupené pro Karol boty, vlezly jsme do prvního obchodu a hned mi padly do oka, bude mít takovou fialkovou zimní bundu, takže jsem koupila boty k ní…
IVU děkuju
a botičky jsou vážně super ![]()
ahoj holky já vubec nestíhám,jinak krásně vám miminka rostou tak hodně zdravíčka.já začínám špinit tak zítra určo příjde ms a už mi to ani nevadí,nechá si to mimčo asi na příští roknechám to osudu.zatím papa mějte se a užívejte.
Renca127 píše:
ahoj holky já vubec nestíhám,jinak krásně vám miminka rostou tak hodně zdravíčka.já začínám špinit tak zítra určo příjde ms a už mi to ani nevadí,nechá si to mimčo asi na příští roknechám to osudu.zatím papa mějte se a užívejte.
Reni no teda to je mi líto
![]()
Ahojte holky, Renco, tak to me mrzi
ale treba se z toho nakonec MS nevyklube…
Jinak tehulky mate krasne zpravicky a fotecky,uzivejte
Ivusacku,uz at je patecek,snad uz budou vysledky ![]()
Jinak u me nic noveho,manzilek je nemocny,ja jsem dnes 17.DC,ovu zatim dle teploty neprobehla,ale ocekavam ji kazdym dnem.Takze tento mesic asi zas nic,to by musely byt spermii supervykonny,aby ze 14.DC pockaly…V patek jdu na gyndu poradit se,co dal…
Daaji, tak hold znasilnit manzela i nemocneho… spermie nemocne urcite nejsou
Spermie tak dlouho nevydrzi, to byl nas pripad v prvnim mesici snazeni, kdy jsem si rikala, ze 4 dny mohly vydrzet, ale nevydrzely… To chce fakt vychytat presne… ted mas nejvetsi sanci!!!
Dobré ranko berušky, jak se dneska máte?
Renčo k svátečku vše nej, nej, nej… jak se Ti vlastně líbí v práci?
Daajičku, dneska to je 14 dní, takže ode dneška mi můžou asi zavolat, tak snad ať nevolají…
V pátek to kolem poledního zkusím, třeba budu mít štěstí…mamka má ten den narozeniny, tak to večer budeme slavit, takže by to byl pěkný dárek k narozeninám,…
Dobré ranko
Tak jak je holčiny??Ivuš už se blíží pátek…držím palečky,ale to určitě dopadne dobře ![]()
Renčo všechno nejlepší k svátečku ![]()
Dobré ranko holky ![]()
Mamule: krásná fotečka mimíska
Ivušáčku: myslím na tebe, ať ti to dobře dopadne, a ty botičky co jsi koupila malé jsou úžasné. Adélce se taky moc líbily
Renčo: Všechno nejlepší k svátku ![]()
Jinak u nás nic nového, včera jsem opět malinko začla špinit. Zítra jdu na kontrolu tak z toho mám docela strach, hlavně si přeju ať je tam ta naše fazolka v pořádku. Je to takový divný pocit. Myslela jsem si jak druhé těhu nebude víc v pohodě a je to nějak tak naopak
mám mnohem větší strach. Snad to všechno bude v pořádku..aspoň v to doufám
Ess díky, koupila jsem je v humanicu za 800,– jsou fakt krásné teplé a i omyvatelné…a protože má zimní budu fialkovou, tak to má k tomu… ![]()
Neboj, až budeš mít po prvním trimestru, tak to bude OK… tyhle hematomy jsou fakt děsné… Zítra uvidíš, že miminko je v pořádku… ![]()
Ivušáčku díky, a díky i za tip, to se tam půjdeme na ty botky podívat. Ani ta cena není nijak hrozná, to jsem si myslela že jsi za ně dala víc. Adélka by z nich byla na větvi, nevím proč ale zbožňuje kočičku kitty ![]()
To naše Karolí ještě netuší, co je kočička kitty, ale je tam kočička, tak byla spokojená… ![]()
Tak to Adélka jo, moje ségra ji přivezla lahvičku a byla na na ní kočička Kitty a od té doby jí chce všude. Ale to samé má i se šmouly ( to bych třeba chápala protože sleduje animáčka
)a dokonce i Myška Minni
xlin píše:
Daaji, tak hold znasilnit manzela i nemocneho… spermie nemocne urcite nejsouSpermie tak dlouho nevydrzi, to byl nas pripad v prvnim mesici snazeni, kdy jsem si rikala, ze 4 dny mohly vydrzet, ale nevydrzely… To chce fakt vychytat presne… ted mas nejvetsi sanci!!!
znasilnit nemocneho manzela? neni to nehumanni, chudaka ? ![]()
Ivušáček píše:
Tak u nás je Bořek, medvídek pú, šmoulové…
tak smoulove a medvidek pu byl i za me, stejne byly nejlepsi Krakonosske pohadky, Jaja a Paja atd…ani nevim, co tedka frci, stejne ty pohadky za naseho detsvi byly hezci nez co se ted toci…