Snažilky červen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3220
8.10.10 15:16

AHoj holky, tak jak se tu máte? :mavam:

Mě začala škola a tak jsem v jednom kole, naprosto nic nestíhám … :roll: Je to děs, takovejch věcí, co si zas vymejšlej. Jediný, co je super je arteterapie. Loni jsme měli muzikoterapii, to byla taky sranda :mrgreen:

Essexi, gratuluju k těhu, ještě někdo mi unilk? :-D

Jinak jsem se rozhodla, že někam začnu chodit cvičit,a le nidke nejsou o víkendu, tak nevím, jak to udělat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
8.10.10 15:44

Daaji, jo jo dávám sirupek, který by jí měl trošku pomoc… snad to už přejde… koupila jsem jí dneska marťánkoví sirupek, aby měla všechny potřebné vitamíny a lepší imunitu… přes zimu to asi bude mazec.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
8.10.10 17:29

Holky, prave jsem spadla na schodech, na zadek a sjela jsem o 3 schody dolu, bricho me neboli, ale mam ted sileny strach, ze se mimisovi neco mohlo stat :-( kruci :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
8.10.10 18:11

Xlin, nejhorší je, že je pátek, ale kdyžtak v pondělí raději skoč za Dr. abys měla jistotu… Jinak pokud budeš jako já… tak já tolikrát nespadla, jako v těhotenství…poprvé jsem tenkrát spadla když jsem neměla ani 3 měsíce za sebou, a pěkně si odřela koleno. Pak jsem padal pořád… :nevim: V sedmém měsíci jsem si narazila do auta… a byla přes víkend ve špitále na pozorování…tím Tě chci trošku uklidnit. Miminko bude v pořádku uvidíš…Má kolem sebe plodovku, ve které plave a placenta a děloha jsou měkké, takže si myslím, že bude OK. Ale abys měla jistotu, tak skoč v pondělí k Dr. za to nic nedáš… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
8.10.10 18:23

No my to máme trošku jednoduši :-) prstýnky máme jen za zlato, ktere jsem dostala od babicky. Na hrade zna mama kastelana,takze to mame taky zadarmo. Saty jsem sehnala v zarijove akci,takze za polovic.. oznameni jsem si vyrobila sama a dekoraci na hostine jsem nakoupila pres net :palec: na svatbe nam bude hrat nas znamý a fotky nám udělá švagrová,která je super fotografka. Video vyšlo asi na 5tis a hostina nás vyjde na 45tis. No prostě jsem paní šetřílkova :mrgreen: ale svatba bude princeznovská :mrgreen: kamaradka taky platila hodně.. je to ted vsechno strasne drahý..ale tim,ze mame ty pratelé,tak se nám to hodně zjednodusilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
8.10.10 18:25

xlin hlavne se niceho neboj..vsechno bude urcite v poradku. myslim,ze to miminko je urcite naprosto zdrave a plave si tam v klidku :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
8.10.10 19:15

Holky, tak ja taky pro jistotu skocila na pohotovost, vsechno OK, mimisek plave, srdicko bije, cipek OK… Ufff, bych se starala az do pristi KO, jestli jsem mu neco neudelala… Pry po tom 10tt uz takove pady nemusi byt rizikove, protoze tam je hodne vody…ale ze pry dobre, ze jsem dosla, pro jistotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
8.10.10 19:27

Xlin, tak to je mooc dobre, ze je vsechno v poradku :dance:ja bych asi taky byt Tebou na tu pohotovost zasla,aspon budes klidnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
8.10.10 19:39

Jj, jsem mozna plasilka, ale ty nervy mi za to nestaly… :-) pan doktor byl moc hodny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
8.10.10 19:56

No vidíš to, dopadlo to dobře… já bych byla na tom stejně jako ty…hold se člověk bojí o ty naše poklady… co nosíme v bříšku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
9.10.10 10:59

Ahojda holčiny :mavam: Jak se máte?Já mám takový dotaz.......jak moc se nemůže v těhotenství mák???Já to nevěděla a dala jsem si makový závin.Nemůže se tomu drobečkovi něco stát?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
9.10.10 11:53

Katuli, tak bud v klidu, protoze ja mela makove hody - makove kolace, makovy zavin (s hooodne makem), makove buchty… ani nevim, ze by se mak nesmel… a to to mam nastudovane dost, co se muze a co ne :-) a myslim, ze ted uz mu neublizime, ani kdybychom snedly nivu nebo neco podobneho, vsechny ty zakazy podle me plati hlavne pro prvni trimestr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
9.10.10 12:15

Mák? Tak to slyším prvně, já taky jedla makové koláče, mám ráda makové a tvarohové…takže jsem je jedla pořád…a na to že už čekám druhé dítě, tak fakt jsem o tom, že by těhule nesměly mák, neslyšela… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
9.10.10 12:30

Ach jo, holky, já tu přemýšlím, nad tím, jestli mám v bříšku Zuzanku, nebo Kristýnku a najednou na mě doléhá to, že možná příští pátek už budu vědět, zda-li beruška bude moc žít dál, nebo budu muset podstoupit tu hnusnou věc, kterou nemůžu ani vyslovit… :cry: Sedím tu, jak hromádka neštěští, a i když je tak krásný den, mě je smutno, co když příští týden touhle dobou budu čekat na to, až mi mou berušku vezmou… holky mě je zase tak strašně smutno… :cry: Už abych věděla na čem jsem, tohle čekání je fakt strašné… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
9.10.10 12:40

Ivus, neboj, holka, to bude dobre, kdyz uz i vybirate jmeno a vsechno, dobre to dopadne! neboj se nic! :-) hlavne nesmutni, vis, ze to mimiskovi vadi nejvice! :-) ja vcera taky letela na pohotovost jen kvuli me psychice, abych byla v klidu :-) Tak klidecek, bez ven na prochazku, je krasne!!! Ja jedu k mamce i s hafanem do lesa, abych se prosla a uzila si babi leto :-) tak neboj a pekny den!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí