Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré ráno snažilky a těhulky, přidávám můj ranní testík. (čárka už sílí
)
brkatka píše:
Dobré ráno snažilky a těhulky, přidávám můj ranní testík. (čárka už sílí)
Ahojky holky, díky moc… pak dám vědět, jak to dopadlo… dneska tam jde i manžílek a Karolínka… sice bych potřebovala, aby byla doma v teple, ale nemá ji kdo pohlídat…
A manžela jsem chtěla dneska jako podporu, kdyby něco bylo špatně po tom zákroku…Včera mi dával ruku na břicho a čekal, jestli mimísek kopne…
Jenže já ty pohyby teď nějako necítím, jestli tam má hodně místa, nebo je klidnější, nevím… snad bude OK
Ivušáček píše:
Ahojky holky, díky moc… pak dám vědět, jak to dopadlo… dneska tam jde i manžílek a Karolínka… sice bych potřebovala, aby byla doma v teple, ale nemá ji kdo pohlídat…A manžela jsem chtěla dneska jako podporu, kdyby něco bylo špatně po tom zákroku…Včera mi dával ruku na břicho a čekal, jestli mimísek kopne…
Jenže já ty pohyby teď nějako necítím, jestli tam má hodně místa, nebo je klidnější, nevím… snad bude OK
Moc držím palce, ať je vše v pořádku!!! ![]()
Jo jo díky…koukám, že jsem uplně přehlédla tvou krásnou druhou čárečku… krásné sílí, to je super… volala jsi k Dr.? Kdy jdeš?
Ahojte holciny
Ivusacku, myslim na Tebe, at je vsechno v poradku ![]()
Jeee, brkatka, mas tam krasnou carecku, ta je rozhodne neprehlednutelna a ani si nemusim obrazek zvetsovat
Ja cu takyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ![]()
Ivušáček píše:
Jo jo díky…koukám, že jsem uplně přehlédla tvou krásnou druhou čárečku… krásné sílí, to je super… volala jsi k Dr.? Kdy jdeš?
Jdu až 27.10., chtěla jsem co nejdéle, aby už bylo na UTZ vidět srdíčko, tak snad to vydržím:-D
Daajik píše:
Ahojte holcinyIvusacku, myslim na Tebe, at je vsechno v poradku
Jeee, brkatka, mas tam krasnou carecku, ta je rozhodne neprehlednutelna a ani si nemusim obrazek zvetsovatJa cu takyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Určitě brzy bude!! Já jí teď ani nečekala, říkala jsem si, že tento měsíc to určo nevyjde, byla jsem si na 200% jistá, že nic ![]()
brkatka píše:Daajik píše:Určitě brzy bude!! Já jí teď ani nečekala, říkala jsem si, že tento měsíc to určo nevyjde, byla jsem si na 200% jistá, že nic
Jeee, brkatka, mas tam krasnou carecku, ta je rozhodne neprehlednutelna a ani si nemusim obrazek zvetsovatJa cu takyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
a mela jsi nake priznaky? Asi teda ne,kdyz sis byla tak jista,ze?
Aktualizace tabulky: 06.10.2010
Tehulky:
Jméno:.............Termín porodu
Ivušáček..............14.3.2011
Jessie..................29.3.2011
Sema..................30.3.2011
Kaťulilinka..............7.4.2011
Pupíček25…..........9.4.2011
Asim....................16.4.2011
Mamule.................19.4.2011
Xlin........................3.5.2011
Zuzi........................6.5.2011
Essexi......................
Brkatka.....................11.6.2011
Snažilky:
Jméno:.........Současný stav cyklu / Délka cyklu.....počet snažen
soník 25.....................................23 / 28 ...................5
daninka.....................................? / 27 ...................3
Daajik........................................11 / 29.....................8
Renca.......................................27 / 28....................8
prdulka......................................7 / 30....................4
Příspěvek upraven 06.10.10 v 12:23
Daajik píše:brkatka píše:a mela jsi nake priznaky? Asi teda ne,kdyz sis byla tak jista,ze?Daajik píše:Určitě brzy bude!! Já jí teď ani nečekala, říkala jsem si, že tento měsíc to určo nevyjde, byla jsem si na 200% jistá, že nic
Právě, že žádný!!Jen den před MS mě bolelo břicho, ale já to přisuzovala přicházející MS, už jsem pomalu házela flintu do žita
jak se říká. Jo a taky den po ovu mě bolelo hrozně břicho, jako kdybych měla zánět močovýho měchýře, ale nevím, jestli to s tím souvisí a taky jsem nikdy ten zánět neměla, jen to bylo cca v těch místech, kde je močový měchýř. Jinak vůbec, ale vůbec nic. Bílý výtok začal až po zmeškané MS a taky takový pocit teploty taky až po MS. Ale jinak zatím necítím nic do teď.
Jo, jinak jsem zkoušela tu prstíkovou metodu
, zmiňovanou ve stejně pojmenovaný diskuzi. A asi to díky tomu vyšlo ![]()
brkatka píše:
Jo, jinak jsem zkoušela tu prstíkovou metodu, zmiňovanou ve stejně pojmenovaný diskuzi. A asi to díky tomu vyšlo
hmmm, ta metoda je asi fakt zazracna, musim to taky zkusit ![]()
Daajik píše:brkatka píše:hmmm, ta metoda je asi fakt zazracna, musim to taky zkusit
Jo, jinak jsem zkoušela tu prstíkovou metodu, zmiňovanou ve stejně pojmenovaný diskuzi. A asi to díky tomu vyšlo
No asi jo. A taky jsem měla ovulaci jako řemen, i krev jsem objevila.
Tak jsem doma, dneska to byla rychlovka, ale miminko se mělo čile k světu… hlasím, že to bude holčička…http://smajlici-1.ic.cz/…2maly087.gif