Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám zase dneska nějakou deprési, nebo co… všichni mi lezou na nervy, a pořád bych měla na krajíčku slzy…
Byly jsme pouštět draka, a tak to snad ještě víc na mě padlo, ach jo, už aby to bylo za mnou
Ivušáček píše:
Mám zase dneska nějakou deprési, nebo co… všichni mi lezou na nervy, a pořád bych měla na krajíčku slzy…Byly jsme pouštět draka, a tak to snad ještě víc na mě padlo, ach jo, už aby to bylo za mnou
IVU jsem na tom stejně až sem se pohádala s manžou
ale sem pevně přesvědčená že bude beruška zdravoučká uvidíš
![]()
No snad jo, musím v to věřit…já se dneska s nikým raději ani nebavím… nemám na to chuť, takový pěkný den, a já mám takovou divnou náladu…
IVU musíme myslet pozitivně
pohlaď bříško a uvidíš že bude líp ![]()
Ivušáček píše:
Ess výsledky jsou nejdřív tak od 16 dní…tak mi to řekli na genetice
Asi jo, ale vím jak na odběru plodové vody byla kamarádka, a té řekl doktor že pokud se jí do 10 dnů nikdo neozve, že by to mělo být dobré. Prý to je tak, že to je na těch testech, a když to vypadá špatně, tak volají do těch 10 dnů a jde se znova, pokud se neozvou tak se to vyvýjí dobře a mělo by být vše v pořádku. Tak jí to vysvětloval aspoň doktor, a nikdo se neozval a má teď krásného zdravého chlapečka ![]()
Ess díky, snad by to mohlo… dneska je 11 den po odběru, tak uvidíme… příští týden v pátek tam raději zavolám, abych měla jistotu,… že už ten testík je a že to dopadlo dobře…
Holky taky jsem si dnes pobrečela..je to dnes 5 let co mi umřela má nejlepší kamarádka…tak jsem si zavzpomínala.....
Kačenko to mě mrzí…to já bych si asi taky potřebovala pobrečet, abych ze sebe dostala všechno to co se ve mě mísí… ![]()
Ivuš a co Zuzanka/Kristýnka??Cítíš jak se mrňousek vrtí???Já už se toho nemůžu dočkat.
Kaťulilinka píše:
Holky taky jsem si dnes pobrečela..je to dnes 5 let co mi umřela má nejlepší kamarádka…tak jsem si zavzpomínala.....
Katul, to me moc mrzi… ![]()
ja mam taky dneska nakou depresi a ze vseho…navic po me neco leze, manzilek je tez nemocny, oba jsme to chytli od naseho ucitele, meli jsme ho v patek a tvrdil,ze bere antibiotika a ze uz to na nas nemuze prenest… ![]()
Sonik, tak to me mrzi, ze ta mrcha zase prisla
,ale aspon se muzes za chvilku zase snazit a snad se to uz tedka povede ![]()
Sonik, tak to me mrzi, ze ta mrcha zase prisla
,ale aspon se muzes za chvilku zase snazit a snad se to uz tedka povede ![]()
Aktualizace tabulky: 10.10.2010
Tehulky:
Jméno:.............Termín porodu
Ivušáček..............14.3.2011
Jessie..................29.3.2011
Sema..................30.3.2011
Kaťulilinka..............7.4.2011
Pupíček25…..........9.4.2011
Asim....................16.4.2011
Mamule.................19.4.2011
Xlin........................3.5.2011
Zuzi........................6.5.2011
Essexi.....................22.5.2011
Brkatka.....................11.6.2011
Snažilky:
Jméno:.........Současný stav cyklu / Délka cyklu.....počet snažen
soník 25.....................................1 / 28 ...................6
daninka.....................................? / 27 ...................3
Daajik........................................15 / 29.....................8
Renca.......................................? / 28....................8
prdulka......................................11 / 30....................4
Kačí, jo jo sem tam cítím… je to hezký pocit…
Zítra manža jede služebně na dva dny pryč… tak tu budu sama, tak to bude asi ještě horší… nemám ráda, když jsem doma sama, je tu sice i Karolí, ale i tak nemůžu vždy kloudně spát…
ahoj děvčata,pořád vás tu pročítám a přemýšlím jestli se nemám na ty antáky vybodnout a nezkusit mimíska,tak moc po něm oba toužíme
,ale zároven máme strach,je to velké riziko ale nějak mě to nutí do toho jít naplno,máme 50%předvěst že muže být nemocné ale i zároven 50%že bude zdravé,chjo nevím co mám dělat,bez mimíska být nechceme… ![]()