Snažilky červen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7094
27.9.10 12:13
Renca127 píše:
ivi on je uplně v klidu jeětě se mi směje že to moc řeším a schválně mě nervuje že bude určitě hezká a kdyby s ní něco měl tak mu bude třeba vařit zadara a mě se směje když mě to rozčiluje.mě připadá že je fakt mimo s těma kecama

No jo, jen kdyby to bylo obráceně, tak to by vyšiloval… Renčo to bude dobrý, uvidíš…když vidí, že Tě to zlobí, tak si o to víc bude z Tebe dělat srandu,…Třeba to bude lesba…uvidíš, že to dobře dopadne… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
27.9.10 12:34

stejně se nedovím co se tam bude dít.on určitě napíše jak to tam bude jestli je uplně sama nebo ne.a prý mi pošle její fotku tak jsem mu říkala že mě opravdu nezajímá.já si to asi moc beru,pro mě žárlivku je to fakt děs a hruza.asi pujdu k psychologovi se vykecat,protože já se tím zničím těma představama

• Citovat
  • Upravit
7094
27.9.10 13:48
Renca127 píše:
stejně se nedovím co se tam bude dít.on určitě napíše jak to tam bude jestli je uplně sama nebo ne.a prý mi pošle její fotku tak jsem mu říkala že mě opravdu nezajímá.já si to asi moc beru,pro mě žárlivku je to fakt děs a hruza.asi pujdu k psychologovi se vykecat,protože já se tím zničím těma představama

Pokud Ti máš nějakého dobrého, tak to udělej, a ty v práci nemáš nějakého chlapíka, co by stál za hřích? Myslím tím, že bys manžu taky trošku vyprovokovala… víš? Nemyslím, že bys s ním něco měla, jen se o něm zmínit… :nevim: To přeci nemůže škodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
27.9.10 17:25

Ahojte holciny,jak se mate? Renco,to,ze je svobodna,jeste nemusi znamenat, ze nema chlapa.Dneska je moderni prece se nebrat.Musis mu verit nebo ty pochybnosti budou vzdycky a vsude.Urcite se mate radi,tak ho nesmis porad podezirat.Prilisna zarlivost muze Tebe i cely vztah znicit. Jak psala Ivu, tak proste pokud nekdo chce,at uz zenska nebo chlap, tak si najde prilezitost a to kdykoliv a kdekoliv…

My pred chvilkou dojeli, manzilek sel jeste do prace naddelavat, aby si nemusel brat dnes dovcu, tak se pujdu projit na vzduch…snazim se byt silna, ale neni den v poslednim tydnu, kdy bych nebrecela…navic MS fakt prisla a to v nedelu vecer, tak snad se to nekdy priste priste povede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3034
27.9.10 18:40

Ahoj holky, tak co nějaké novinky. Nestíhám, nestačím chvátám :lol: Přes víkend jsme byli na chatě, a dneska byl úklidový den. Ale večer jsi jdu sednout se ségrou, jen taková menší dámská jízda tak bude pohodička a klídek, manžílek pohlídá aduš tak už se těším :-D Jinak čárky na těhotenském testíku už jsou krásně výrazné a na gyndu jdu tenhle týden ve středu.

Daajik: vím jak ti je holka, ale nevěš hlavu, určitě se povede co nejdřív, moc a moc ti držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
27.9.10 20:05

Ivusacku, jak Ti je? Ve stredu jdes na ten odber plodovky,ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
27.9.10 20:09
Ivušáček píše:
Jééé Kačenko teď koukám, že mi zase povyrostlo miminko, takže další růst čekej na 16 tt… :mrgreen:

Jééééééééééééééé :mrgreen: Ivu na ty testy nejdu…moje doktorka má na to trochu jiný názor.Normálně mě jen v 16 t odeberou krev.já vím já vím,ale nechám to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
28.9.10 08:25

Dobre rano, holky.
Ivusacku, chtela jsem Ti jen napsat, ze na Tebe zitra moc myslim, uz at je to za Tebou :huban: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
28.9.10 08:41

Dobré ranko… Daajičku, děkuji, zatím se cítím v pohodě, spíš zítra ráno to bude horší…nějak mi to nedochází… :nevim: Dneska musím ještě vyžehlit, vyluxovat a setřít, vše, co tento týden už asi neudělám…Mám obrovský strach, jen nevím jestli mám větší strach z možného potratu, nebo z toho jaký bude výsledek…
Daaji ty se drž beruško, vím, jak Ti je… před rokem jsem na tom byla stejně…stále mi chybí a stále na ní myslím, ale všechno chce čas… čas zhojí rány, ale vzpomínky Ti nechá… uvidíš,…moc Ti přeji, aby Tě ta bolístka brzy přestala bolet,… :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
28.9.10 08:53

Ivusacku, chapu Te, strach musi byt asi obrovsky…tezko porucit, abys na to nemyslela, kdyz to proste nejde,ze. Snaz se byt v klidecku, pokud se ma mimisko udrzet, udrzi se a Ty mas urcite silne mimisko :hug: Dneska je fajn, ze mas tolik prace, zabavis se a rychle to utece :huban:

Me dneska ceka vybalovani a dam se taky do uklidu, jediny reseni je hlavne neco delat, nejhorsi je vzpominat a premyslet nad vsema ostatnima vecima, proc nejsou tak a jinak :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
28.9.10 09:38

Jo jo Daaji, mě taky pomohlo, že jsem si udělala radost, koupila si rybičky… :mrgreen: Sice malinkaté akvárko, asi 9 l, a rybičky jsou tam jen 3, ale radost jsem si tím udělala…Taky si říkám, pokud to tak má být, pak to tak bude…pokud se má udržet, tak se udrží…Zabav mysl, a uvidíš, že to brzy přebolí…zvládneme to obě, věřím tomu… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
28.9.10 10:06
Ivušáček píše:
Jo jo Daaji, mě taky pomohlo, že jsem si udělala radost, koupila si rybičky… :mrgreen: Sice malinkaté akvárko, asi 9 l, a rybičky jsou tam jen 3, ale radost jsem si tím udělala…Taky si říkám, pokud to tak má být, pak to tak bude…pokud se má udržet, tak se udrží…Zabav mysl, a uvidíš, že to brzy přebolí…zvládneme to obě, věřím tomu… :hug:

ja jsem zatim na akvarko tady nenarazila, asi by to chtelo zajit primo do centra a udelat si necim radost, ale dneska je tam pekne hnusne…Urcite jo, zvladneme :hug:
V sobotu jsem hezky podlabila synovecka :srdce: :srdce: , ma svuj krasny detsky svet, nekdy bych se chtela vratit do detstvi :srdce: tam to ditko veri,ze vsechno bude dobre,vsechno dobre dopadne a vsichni jeho blizci s nim na tomto svete budou navzdy.Je to krasny naivni svet :srdce: On se porad nadherne usmiva a v tu sobotu byl takovym mojim lexaurinem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
28.9.10 10:15

ahoj holky,tak jsem si byla v pátek u dr na gyndě pro antikoncepci,no a dnes už mám 2dny zpoždáka,mám ztoho smíšený pocity,zítra si udělám testík a pak se uvidí co dál.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
28.9.10 10:18

Ahojda holčiny moje.....Ivuš a Dáji držte se!!! :hug: Daji hrozně krásně si to napsala,až mě to rozbrečelo,chápu,že tě to musí moc trápit.Jo hold život je už takovej…přicházíme ,ale bohužel i odcházíme.Já už mám jen jednoho dědu tak tě moc chápu.A 11 října to bude 5 let co mi umřela moje nejlepší kamarádka…hrozně těžce jsem to nesla,tak chápu.Přeju ti,aby ti bylo co nejdříve lépe a aby se vám podařilo počít to vytoužené mimísko :hug:
Ivuš na tebe vzpomínám hrozně často,sice nejsem ve tvé situaci,ale jsem s tebou zlatíčko naše :hug: Zítra na tebe budu mooooc myslet a i na ten tvůj pokládek.Já věřím,že jste oba moc a moc silní a že to oba zvládnete.Bude to dobré uvidíš a ty jako první z nás porodíš krásné mimísko :hug: Mylím na vás holky :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
28.9.10 10:22
prdulka píše:
ahoj holky,tak jsem si byla v pátek u dr na gyndě pro antikoncepci,no a dnes už mám 2dny zpoždáka,mám ztoho smíšený pocity,zítra si udělám testík a pak se uvidí co dál.....

Ahoj Prdul :mavam: Tak třeba???? :mrgreen: Proč si neuděláš testík už dnes???? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí