Kopie Snažilky listopad 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5313
31.7.12 10:38

@mischulka hele klidně pít můžeš! ze začátku si mimčo čerpá zásoby od sebe…takže v klidu pij :-)
No ale jestli mi mrcha do týdne nedorazí tak jdu na další pichuli a už budu chtít i ten HP

• načítám...
mischulka
31.7.12 10:43
@24kačkač píše:
@mischulka hele klidně pít můžeš! ze začátku si mimčo čerpá zásoby od sebe…takže v klidu pij :-)
No ale jestli mi mrcha do týdne nedorazí tak jdu na další pichuli a už budu chtít i ten HP

Jako pít něco budu, ale asi ne moc :roll: Tak jestli ti ms sama nedorazí, tak bych si to fakt nechala udělat co nejdřív, ať víš, jakej hormon ti chybí :palec:

• Upravit
5313
31.7.12 10:45

Jojo přesně tak…pokud nedorazí tak už zakročím :-)… tak teď nevím co chci víc :P :P jestli zpoždění a nebo ne :lol:

• načítám...
mischulka
31.7.12 10:48
@24kačkač píše:
Jojo přesně tak…pokud nedorazí tak už zakročím :-)… tak teď nevím co chci víc :P :P jestli zpoždění a nebo ne :lol:

Těhu :palec:

• Upravit
5313
31.7.12 10:52

@mischulka no jako tento měsíc s tím opravdu nepočítám…myslela sem to tak jestli chci zpoždění a pichuji a došlápnout si na dr. a chtít HP hned nebo aby mrcha došla v termínu…

• načítám...
mischulka
31.7.12 11:00
@24kačkač píše:
@mischulka no jako tento měsíc s tím opravdu nepočítám…myslela sem to tak jestli chci zpoždění a pichuji a došlápnout si na dr. a chtít HP hned nebo aby mrcha došla v termínu…

No to je otázka, asi by bylo lepší, kdyby dorazila sama :think:

• Upravit
5313
31.7.12 11:01

Nevím..nechám se překvapit :-)

• načítám...
6104
31.7.12 12:13

Ahoj holky tak podávám hlášení o včerejší návštěvě u přítele doma, prvně byli divní ale pak už to bylo lepší a dokonce se mě jeho mamka zeptala jak mi je a tak. jenomže včera jsem celé dopoledne problila kvůli migréně a večer to bylo ještě horší a dneska ráno jsem šla ke svojí dr a musela mi dát pichanec proti bolesti. hlava přestala bolet ale záda pořád bolí takže zítra jdu na Shiatsu masáž.

• načítám...
popina
31.7.12 12:21
@boiska
@boiska píše:
Ahoj holky tak podávám hlášení o včerejší návštěvě u přítele doma, prvně byli divní ale pak už to bylo lepší a dokonce se mě jeho mamka zeptala jak mi je a tak. jenomže včera jsem celé dopoledne problila kvůli migréně a večer to bylo ještě horší a dneska ráno jsem šla ke svojí dr a musela mi dát pichanec proti bolesti. hlava přestala bolet ale záda pořád bolí takže zítra jdu na Shiatsu masáž.

na masáž?? A probrala jsi to s doktorkou??

• Upravit
1103
31.7.12 12:37
@boiska píše:
Ahoj holky tak podávám hlášení o včerejší návštěvě u přítele doma, prvně byli divní ale pak už to bylo lepší a dokonce se mě jeho mamka zeptala jak mi je a tak. jenomže včera jsem celé dopoledne problila kvůli migréně a večer to bylo ještě horší a dneska ráno jsem šla ke svojí dr a musela mi dát pichanec proti bolesti. hlava přestala bolet ale záda pořád bolí takže zítra jdu na Shiatsu masáž.

Tak to je dobře, že to dopadlo takhle :) Můžu se tě zeptat jaké jsi měla příznaky těhu v očekávání MS, tedy hned na začátku? :)

• načítám...
mischulka
31.7.12 12:38

Verunko, ms nedorazila??? :dance:

• Upravit
1103
31.7.12 12:44
@mischulka píše:
Verunko, ms nedorazila??? :dance:

Nechci nic zakřiknout jako vždycky, ale zatím nic, druhý den :D

• načítám...
mischulka
31.7.12 12:47
@Verunka8 píše:
Nechci nic zakřiknout jako vždycky, ale zatím nic, druhý den :D

Kdy budeš testovat :?:

• Upravit
6104
31.7.12 12:52

@Verunka8 mě bolel podbřišek, ale jinak nebylo to jako před ms a pak mě začaly strašně bolet prsa, ale hrozně.
jinak masáž mám probrranou s dr a tuhle můžu normální ne, ale tyhle jsou těhotenské.

• načítám...
5313
31.7.12 13:03

@boiska tak to sem ráda že to dopadlo aspoň tak :-) a hlavně ať je ti brzo dobře :-)
@Verunka8 to je báječné! jak testování? :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+