Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@mischulka hele klidně pít můžeš! ze začátku si mimčo čerpá zásoby od sebe…takže v klidu pij ![]()
No ale jestli mi mrcha do týdne nedorazí tak jdu na další pichuli a už budu chtít i ten HP
@24kačkač píše:
@mischulka hele klidně pít můžeš! ze začátku si mimčo čerpá zásoby od sebe…takže v klidu pij
No ale jestli mi mrcha do týdne nedorazí tak jdu na další pichuli a už budu chtít i ten HP
Jako pít něco budu, ale asi ne moc
Tak jestli ti ms sama nedorazí, tak bych si to fakt nechala udělat co nejdřív, ať víš, jakej hormon ti chybí ![]()
Jojo přesně tak…pokud nedorazí tak už zakročím
… tak teď nevím co chci víc
jestli zpoždění a nebo ne ![]()
@24kačkač píše:
Jojo přesně tak…pokud nedorazí tak už zakročím… tak teď nevím co chci víc
![]()
jestli zpoždění a nebo ne
Těhu ![]()
@mischulka no jako tento měsíc s tím opravdu nepočítám…myslela sem to tak jestli chci zpoždění a pichuji a došlápnout si na dr. a chtít HP hned nebo aby mrcha došla v termínu…
@24kačkač píše:
@mischulka no jako tento měsíc s tím opravdu nepočítám…myslela sem to tak jestli chci zpoždění a pichuji a došlápnout si na dr. a chtít HP hned nebo aby mrcha došla v termínu…
No to je otázka, asi by bylo lepší, kdyby dorazila sama ![]()
Ahoj holky tak podávám hlášení o včerejší návštěvě u přítele doma, prvně byli divní ale pak už to bylo lepší a dokonce se mě jeho mamka zeptala jak mi je a tak. jenomže včera jsem celé dopoledne problila kvůli migréně a večer to bylo ještě horší a dneska ráno jsem šla ke svojí dr a musela mi dát pichanec proti bolesti. hlava přestala bolet ale záda pořád bolí takže zítra jdu na Shiatsu masáž.
@boiska píše:
Ahoj holky tak podávám hlášení o včerejší návštěvě u přítele doma, prvně byli divní ale pak už to bylo lepší a dokonce se mě jeho mamka zeptala jak mi je a tak. jenomže včera jsem celé dopoledne problila kvůli migréně a večer to bylo ještě horší a dneska ráno jsem šla ke svojí dr a musela mi dát pichanec proti bolesti. hlava přestala bolet ale záda pořád bolí takže zítra jdu na Shiatsu masáž.
na masáž?? A probrala jsi to s doktorkou??
@boiska píše:
Tak to je dobře, že to dopadlo takhle
Můžu se tě zeptat jaké jsi měla příznaky těhu v očekávání MS, tedy hned na začátku? ![]()
@mischulka píše:
Verunko, ms nedorazila???
Nechci nic zakřiknout jako vždycky, ale zatím nic, druhý den ![]()
@Verunka8 píše:
Nechci nic zakřiknout jako vždycky, ale zatím nic, druhý den
Kdy budeš testovat ![]()
@Verunka8 mě bolel podbřišek, ale jinak nebylo to jako před ms a pak mě začaly strašně bolet prsa, ale hrozně.
jinak masáž mám probrranou s dr a tuhle můžu normální ne, ale tyhle jsou těhotenské.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat