Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@boiska píše:
@Verunka8 mě bolel podbřišek, ale jinak nebylo to jako před ms a pak mě začaly strašně bolet prsa, ale hrozně.
jinak masáž mám probrranou s dr a tuhle můžu normální ne, ale tyhle jsou těhotenské.
Mě taky bolí podbříšek a taky mi to příjde jiný, ale nevím, jestli z toho už nejsem zmagořená. Jinak od soboty mi je během dne blivno a pořád krkám…
prsa mě nebolej, ale jestli není třeba ještě brzy mám dva dny zpoždění
@Verunka8 to vypadá hodně dobře
držím palečky! ty si dobrá že si ještě netestovala…už tam určitě budou //
@Verunka8 píše:
Mě taky bolí podbříšek a taky mi to příjde jiný, ale nevím, jestli z toho už nejsem zmagořená. Jinak od soboty mi je během dne blivno a pořád krkám…prsa mě nebolej, ale jestli není třeba ještě brzy mám dva dny zpoždění
Tak zítra testík? ![]()
Mě bolely prsa už hodně před ms, ale to krkání by odpovídalo
tak běž rychle testovat
Testovat budu možná zítra, nechci to zase uspěchat už se mi stalo, že jsm měla dva dny zpoždění… ![]()
@boiska píše:
Mě bolely prsa už hodně před ms, ale to krkání by odpovídalotak běž rychle testovat
Můžeš mi tu bolest prsou trochu popsat ![]()
Budu se těšit zítra na // ![]()
Já mám asi po ovu, ale pořád mě jakoby píchá v podbřišku, někdy vlevo, někdy u prostřed, snad nemám cystu nebo něco ![]()
Veru byla to taková bolest že jsem si nemohla sundat podprdu a nechat prsa volně, nebo si poskočit a lehnout si na břicho no tak to už vubec. prsa jsem měla nalitá a těžká.
@mischulka píše:
Budu se těšit zítra na //
Já mám asi po ovu, ale pořád mě jakoby píchá v podbřišku, někdy vlevo, někdy u prostřed, snad nemám cystu nebo něco
Děkuji si moc hodná, ale já jsem zatím skeptická… ![]()
A snažili jste se pořádně?
já ovu na sobě nepoznám, nemám jí asi bolestivou…
@Verunka8 píše:
Děkuji si moc hodná, ale já jsem zatím skeptická…
A snažili jste se pořádně?já ovu na sobě nepoznám, nemám jí asi bolestivou…
Snažili jsme se co to šlo, já myslím, že ovu byla, bolelo mě na obou stranách jak bláááázen, ale teď to popichování mě znervózňuje ![]()
Veru už se nemůžu dočkat zítra, doufám, že tam budou // ![]()
@mischulka píše:
Snažili jsme se co to šlo, já myslím, že ovu byla, bolelo mě na obou stranách jak bláááázen, ale teď to popichování mě znervózňuje
Veru už se nemůžu dočkat zítra, doufám, že tam budou //
Tak to je dobře, že jste to pojistili, z toho píchání si nic nedělej mě tam píchá pořád!!
Test udělám možná zítra ráno, ale nic neslibuju ![]()
@Verunka8 píše:
Tak to je dobře, že jste to pojistili, z toho píchání si nic nedělej mě tam píchá pořád!!
Test udělám možná zítra ráno, ale nic neslibuju
Prosím prosím, udělej ho, stejně už by tam něco bylo určo vidět, kdybys byla těhu ![]()
Veru zítra ho udělej už by tam sto pro bylo něco vidět a já jsem napnutá jako kšandy. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat