Kopie Snažilky listopad 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1103
31.7.12 13:07
@boiska píše:
@Verunka8 mě bolel podbřišek, ale jinak nebylo to jako před ms a pak mě začaly strašně bolet prsa, ale hrozně.
jinak masáž mám probrranou s dr a tuhle můžu normální ne, ale tyhle jsou těhotenské.

Mě taky bolí podbříšek a taky mi to příjde jiný, ale nevím, jestli z toho už nejsem zmagořená. Jinak od soboty mi je během dne blivno a pořád krkám… :P prsa mě nebolej, ale jestli není třeba ještě brzy mám dva dny zpoždění

• načítám...
5313
31.7.12 13:09

@Verunka8 to vypadá hodně dobře :-) držím palečky! ty si dobrá že si ještě netestovala…už tam určitě budou //

• načítám...
mischulka
31.7.12 13:10
@Verunka8 píše:
Mě taky bolí podbříšek a taky mi to příjde jiný, ale nevím, jestli z toho už nejsem zmagořená. Jinak od soboty mi je během dne blivno a pořád krkám… :P prsa mě nebolej, ale jestli není třeba ještě brzy mám dva dny zpoždění

Tak zítra testík? :kytka:

• Upravit
6104
31.7.12 13:11

Mě bolely prsa už hodně před ms, ale to krkání by odpovídalo :lol: tak běž rychle testovat

• načítám...
mischulka
31.7.12 13:12

Jooo Veru, testni :palec:

• Upravit
popina
31.7.12 13:16

To jsem zvědavá co z toho bude…:-D

• Upravit
1103
31.7.12 13:22

Testovat budu možná zítra, nechci to zase uspěchat už se mi stalo, že jsm měla dva dny zpoždění… :?

• načítám...
1103
31.7.12 13:23
@boiska píše:
Mě bolely prsa už hodně před ms, ale to krkání by odpovídalo :lol: tak běž rychle testovat

Můžeš mi tu bolest prsou trochu popsat :P

• načítám...
mischulka
31.7.12 14:05

Budu se těšit zítra na // :palec:
Já mám asi po ovu, ale pořád mě jakoby píchá v podbřišku, někdy vlevo, někdy u prostřed, snad nemám cystu nebo něco :cert:

• Upravit
6104
31.7.12 14:10

Veru byla to taková bolest že jsem si nemohla sundat podprdu a nechat prsa volně, nebo si poskočit a lehnout si na břicho no tak to už vubec. prsa jsem měla nalitá a těžká.

• načítám...
1103
31.7.12 14:12
@mischulka píše:
Budu se těšit zítra na // :palec:
Já mám asi po ovu, ale pořád mě jakoby píchá v podbřišku, někdy vlevo, někdy u prostřed, snad nemám cystu nebo něco :cert:

Děkuji si moc hodná, ale já jsem zatím skeptická… ;)
A snažili jste se pořádně? :D já ovu na sobě nepoznám, nemám jí asi bolestivou…

• načítám...
mischulka
31.7.12 14:15
@Verunka8 píše:
Děkuji si moc hodná, ale já jsem zatím skeptická… ;)
A snažili jste se pořádně? :D já ovu na sobě nepoznám, nemám jí asi bolestivou…

Snažili jsme se co to šlo, já myslím, že ovu byla, bolelo mě na obou stranách jak bláááázen, ale teď to popichování mě znervózňuje :think:
Veru už se nemůžu dočkat zítra, doufám, že tam budou // :dance:

• Upravit
1103
31.7.12 14:37
@mischulka píše:
Snažili jsme se co to šlo, já myslím, že ovu byla, bolelo mě na obou stranách jak bláááázen, ale teď to popichování mě znervózňuje :think:
Veru už se nemůžu dočkat zítra, doufám, že tam budou // :dance:

Tak to je dobře, že jste to pojistili, z toho píchání si nic nedělej mě tam píchá pořád!!
Test udělám možná zítra ráno, ale nic neslibuju :lol:

• načítám...
mischulka
31.7.12 14:39
@Verunka8 píše:
Tak to je dobře, že jste to pojistili, z toho píchání si nic nedělej mě tam píchá pořád!!
Test udělám možná zítra ráno, ale nic neslibuju :lol:

Prosím prosím, udělej ho, stejně už by tam něco bylo určo vidět, kdybys byla těhu :palec:

• Upravit
6104
31.7.12 14:44

Veru zítra ho udělej už by tam sto pro bylo něco vidět a já jsem napnutá jako kšandy. :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+